Windows 7 ispred XP-a zaključana tema

poruka: 132
|
čitano: 15.828
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 ispred XP-a".
15 godina
Windows 7 ispred XP-a

Za 0.15% je isprid, samo neka tako nastavi, triba se riješit XP-a. Njegovo je vrime prošlo.

http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
31 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Windows 7 ispred XP-a

Pametnih ima samo 0.70%
{#}

http://www.soundstream.com/

10 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 ispred XP-a

Tesko mi je gledat koliko nas je na linuxu..

A koji to os drzi cak 2%?? nije valjda da solarisa ima 3 puta vise nego linuxa? ili?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 ispred XP-a

Bilo je i vrijeme da windows 7 pretekne XP.

Ali me dosta iznenadilo sto linux tako mola broj korisnika koriste.

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 ispred XP-a

w7 su jadni, imaju dosta prednosti nad xp-0m, ali meni nebitnih, jer w7 su windowsi napravljeni da 'glupi' ne mogu ništa shebat, i još su gadni

Moj PC  
4 27 hvala 1
16 godina
Re: Windows 7 ispred XP-a
soundstream kaže...

Pametnih ima samo 0.70%
{#}

I to je puno s obzirom da je rijec samo o Ju Es of eJ {#}

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
15 godina
protjeran
Aliser kaže...

Da svi imaju pile od kompova bili bi na sedmici,najgore mi kad neko imas neznam kakav komp a jos uvjek vrti xp na njemu strasno :S
A sto se tice linux korisnika i ja sam mislio da ih ima vise cak mislim da ih je nekad bilo 1 % tak nest nije valjda da se smanjilo

16 godina
soundstream kaže...

Da svi imaju pile od kompova bili bi na sedmici,najgore mi kad neko imas neznam kakav komp a jos uvjek vrti xp na njemu strasno :S
A sto se tice linux korisnika i ja sam mislio da ih ima vise cak mislim da ih je nekad bilo 1 % tak nest nije valjda da se smanjilo

Statisticki podaci su samo za USA.

15 godina
neaktivan
soundstream kaže...
Aliser kaže...

Windows je mogo zastupljeniji u Americi i takodje ga je lakse koristiti i jednostavnije,ocigledno ne zele da se ljudi pate sa Linux-om iako je znantno bolji (kao prvo BESPLATAN je)

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
17 godina
neaktivan
Escudo kaže...

A koji to os drzi cak 2%?? nije valjda da solarisa ima 3 puta vise nego linuxa? ili?

Najviše stare verzije Windowsa + još par OS-eva koji nisu popularni

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
protjeran
syncmaster245b kaže...
soundstream kaže...

Statisticki podaci su samo za USA.

da na balkanu na linux ne otpada ni tih 0,70%{#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
17 godina
neaktivan
Windows 7 ispred XP-a

Koji OS vi imate?

76 Win 7
4 Win Vista
20 Win XP
1 Mac OS
16 Linux
IRebic
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2011 13:39 (IRebic).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Windows 7 ispred XP-a

Mac OS X na 15%... {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dado8 kaže...

Linux

Hrvatska - 0,75%

Bosna i Hercegovina - 0,45%

Makedonija - 2,32%

Crna Gora - 0,47%

Srbija - 0,78%

Slovenija - 1,01%

Makedonija rastura{#}

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2011 13:50 (Paolo2612).
17 godina
satara kaže...

w7 su jadni, imaju dosta prednosti nad xp-0m, ali meni nebitnih, jer w7 su windowsi napravljeni da 'glupi' ne mogu ništa shebat, i još su gadni

Ako su ti gadni, pa imaš windows classic temu koja jede manje sučelja, a to što glupi ne mogu ništa syebati je po meni iskreno prednost, jer je ionako 95+% userbasea "Štefeki" i "Štefice".

Općenito je sedmica bolji OS koji zna iskoristiti novi hardver, realno se na XPu isplati ostati samo poslovno ako se koristi stari softver / hardver ili je kanta preslaba za vrtiti sedmicu.

16 godina
Paolo2612 kaže...
dado8 kaže...

Bugova anketa iz 7 mjeseca prosle godine kaze da na uzorku od ~2500 ljudi linuxa ima 11%

http://www.bug.hr/anketa/koji-os-imate-svome-racunalu/94330.aspx

15 godina
neaktivan
Windows 7 ispred XP-a

Normalno je da su Windowsi broj jedan, Mac na drugom mjestu, a sve ostalo manje bitno. 90% ljudi smatra windowse sinonimom za kompjuter, a za linux nisu ni čuli. Ovdje je drugacija stvar jer je informatički forum.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mene čudi da u Americi ovoliko ljudi još uvijek  koristi XP, ipak tamo je promjena kompjutera puno jednostavnija i jeftinija nego kod nas

Linux 0,7% je i dobar rezultat za Ameriku, u nas je sigurno postotak veći, puno veći

a i Mac od 14% je u svijetu puno manji, negdje oko 5%, Mac je ipak u Americi puno popularniji nego u ostatku svijeta

u nas vjerojatno ima više linuxa nego maca

16 godina
neaktivan
satara kaže...

Po čemu se to Win 7 dade manje shebati od Win XP-a?

15 godina
protjeran
Windows 7 ispred XP-a

Nismo mi krivi sto vecina nepise programe za linux,jer da npr gom,aimp,mpchc itd itd ima za linux stvar bi bila puno drugacija al ovak to sto na linuxu ima altenative nije to to

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...
Paolo2612 kaže...
dado8 kaže...

Bugova anketa iz 7 mjeseca prosle godine kaze da na uzorku od ~2500 ljudi linuxa ima 11%

http://www.bug.hr/anketa/koji-os-imate-svome-racunalu/94330.aspx

Ne možeš to nikako uzimati kao referentnu vrijednost. Čitati BugOnLinea su informatički pismene osobe, i u toj skupini ima više korisnika Linuxa. Općenito, broj korisnika Linuxa u RH <1%.

16 godina
neaktivan
soundstream kaže...

Nismo mi krivi sto vecina nepise programe za linux,jer da npr gom,aimp,mpchc itd itd ima za linux stvar bi bila puno drugacija al ovak to sto na linuxu ima altenative nije to to

I da je gaming moguc i na linuxu, isto bi se udio drasticno povecao

16 godina
neaktivan
Escudo kaže...

Samo se ti drži linux-a, raste on polako ali sigurno

u Europi je postotak sigurno puno veći, u južnoj americi isto

ja linux koristim od 1998, tad nas je bilo još manje pa mi do dan danas ništa nije pofalilo i nikad se nisam vratio na windowse

15 godina
neaktivan
soundstream kaže...

Zasto je tako strasno da netko na novom racunalu vrti XP? Izbor operacijskog sustava na racunalu ne bi trebala biti stvar trenda i pomodarstva nego realne potrebe.

Escudo kaže...

I da je gaming moguc i na linuxu, isto bi se udio drasticno povecao

Da su driveri moguci...

Ne znam pratis li malo phoronix. I opcenito linux klimu. Linux je kod game developera na losem glasu iz dva razloga:

• koma graficki driveri i brojne nekompatibilnosti medu distrama
  • mali broj korisnika zbog kojega se ne isplati ciljati linux kao platformu (citaj: nije vrijedno truda)

Situacija se na linux fronti malo pomalo popravlja (ako ste recimo culi za Oil Rush, a i novi Postal bi trebao i doci i na linux), ali je to jos uvijek daleko od idealnog.

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
17 godina
protjeran
Windows 7 ispred XP-a

Moja ne baš slaba, pomoćna pila na kojoj Windows 7 daje ocjenu 4,8 (ujedno i ocjena za HDD), radi presporo ponekad i rošta po disku kao da ima potrebu za defragmentiranjem. Za probu sam išao staviti Kubuntu, dakle KDE4 desktop s obzirom da je on pun điđa miđa, i gle čuda, sistem leti.

Općenito je sedmica bolji OS koji zna iskoristiti novi hardver, realno se na XPu isplati ostati samo poslovno ako se koristi stari softver / hardver ili je kanta preslaba za vrtiti sedmicu.

Istina, zna bolje zagušiti novi hardver.

Ako ti Exaile, Rhythmbox, Amarok, Clementine, Banshee, XMMS, VLC nisu dovoljno dobri, onda ne znam...

0 1 hvala 0
15 godina
Windows 7 ispred XP-a

a dobro ovo je za ameriku , u europi bi mac os x sigurno bio 5% ili manje , a sto se tice xp-a to je za neandertalce ili one koji stvarno imaju slab komp pa nemaju izbora , ne podrzavaju dx10/11 , java je mislim prestala davat opodrsku za njih kao i jos neki softwarei , procinju izlazit igre koje ne mogu na xp radit , duplo su gori sta se tiče sigurnosti i "čistoče" , bolje rečeno u roku od 4 mjeseca se nakupi smeća  za povratit , win 7 nisam mijenjao 7 mjeseci i radi kao prvog dana , a neznam kad sam xp imao duze od 4 mjeseca , grafički lošije izgleda i jedino to što je mrvicu manje zahtjevan za komp ali nezamjetno ako se ima neki normalniji stroj. prednosti linuxa nikako ne vidi osim sto se ne mogu napunit virusima i smećem , moze li mi netko pojasnit zašto ih koristi ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2011 15:00 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
rustweaver kaže...
soundstream kaže...

Zasto je tako strasno da netko na novom racunalu vrti XP? Izbor operacijskog sustava na racunalu ne bi trebala biti stvar trenda i pomodarstva nego realne potrebe.

Pa strasno je jer npr svi znaju da je sedmica bolja od xpa a pogotovo onaj ko ima novu pilu,cist sumnjam da je platio xp i da ce platit sedmicu a kad ces stavlja nek onda stavi sedmicu

15 godina
neaktivan
Windows 7 ispred XP-a

Da, a kad izdaju W8 onda pak budu kukali kak je puno ljudi na 7 i visti {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 ispred XP-a

Koristim 7icu i nemam nikakvih problema(zasad).Ovaj Ballmer ima veću glavu od Andrije Jarka{#}

:)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
the_tux kaže...

Moja ne baš slaba, pomoćna pila na kojoj Windows 7 daje ocjenu 4,8 (ujedno i ocjena za HDD), radi presporo ponekad i rošta po disku kao da ima potrebu za defragmentiranjem. Za probu sam išao staviti Kubuntu, dakle KDE4 desktop s obzirom da je on pun điđa miđa, i gle čuda, sistem leti.

Istina, zna bolje zagušiti novi hardver.

Ako ti Exaile, Rhythmbox, Amarok, Clementine, Banshee, XMMS, VLC nisu dovoljno dobri, onda ne znam...

Hrpa gluposti,ti hoces rec da su oni u MS-u budale i da neznaju sta rade?
I ovo sa zagusivanjem hardvera ma bravo
Bas me zanima tvoja konfa cim ti je sedmica kak kazes radila presporo :S
Da mi ovi programi sto si nabrojo valjaju koristio bih i i na windowsima sta ne?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice