WD – problemi s proizvodnjom

poruka: 4
|
čitano: 1.440
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "WD – problemi s proizvodnjom".
16 godina

Nadajmo se da će se što prije oporaviti, ponajprije ljudi, a zatim tvornica te proizvodnja.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A Nikon, Canon... ? Honda (i ne toliko bitno za spomenuti na Bugu)?

Evo kako Nikonova tvornica izgleda.

1 0 hvala 3
17 godina

Uh, nevjerojatno je da tolike milijarde dolara ulože u tvornice na upitnim lokacijama...

Razumijem potrese kojih više-manje ima svugdje, ali poplave su sezonska pojava na ovim

lokacijama i globalnim zatpoljenjem je bilo najavljivano desetljećima nešto ovakvog.

Ljudi, opskrbite se diskovima i fotićima dok ne poskupe ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Veliki broj tvornica nalazi se u toj industrijskoj zoni blizu Ayutthaya koja je doslovce potopljena vec dva tjedna i ovog vikenda se ocukuju jos vece stete zbog plime u kojem slucaju Chaopraya ce se znatno poceti izlijevati. Moguce je da se poplave nastave do kraja mjeseca sto bi moglo znatno ograniciti opskrbu.

U toj WD tvornici sam bio prije dvije godine i uz pregled proizvodnog procesa i factory tour bilo je zanimljivo vidjeti da vecinu radnika na assembly line/table cine zene. Production line manager je objasnio da zene imaju vise strpljenja i delikatnije rade s komponentama zbog cega je production failure manji u usporedbi s muskarcima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 11:39 (debug).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice