Vip se ispričava!

poruka: 11
|
čitano: 1.391
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vip se ispričava!".
17 godina
neaktivan
Vip se ispričava!

Eto ga na!

Ljudi imali nadogradnju sistema, a stvorena tolika panika!

Sjetite se Božića i nove godine i SVIH mreža pa onda tek promislite dal ćete pljuvati po Vipu!

Usput, još ćemo besplatno telefonirati!!!

MRZIM CENZURU!!!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Vip se ispričava!

Nisu nadogradjivali nego su prelazili s Siemens MSC-a na Ericsson MSC. Ali je izgleda Ericsson nesto sfusao.

17 godina
Vip se ispričava!

osim sto nisam morao raditi do 11h (jer me nisu mogli dobiti na mob iz firme), jos cu besplatno telefonirati :D

hehe win-win :D

0 0 hvala 0
17 godina
Vip se ispričava!

He, he, nije bash besplatno, ericsson ce to platiti :), za ovaj incident ce vjerojatno morati platiti penale vip-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vip se ispričava!

badava besplatni razgovori,kad ne možeš razgovarati onda kad ti hoćeš, ko danas ujutro...srećom, pred mjesec dana sam prešao s vip-ove pretplate na t-mobile, jer su me ovi s vip-a dovodili do ludila sa slabim signalom tamo gdje mi najviše treba i korisničkom podrškom koja je koma, a s t-mobile-om više nemam tih problema...je da sam mrzio t-com iz dna duše,ali za sada i financijski i signalom meni bolje odgovaraju...asimilirali su me,možda zato ovo i pišemIznenađen

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

@hogar

O čemu ti pričaš? Želiš reći da je T-Comova korisnička podrška bolja? Jesi li ih bar probao nazvati?

Ja sam na Vipu praktički otkako je došao, a imam i T-Comov službeni broj. Skoro svugdje gdje idem VIP ima mnogo bolji(kvalitetniji) signal, jedino na par mjesta "gdje je i Bog rekao laku noć" ima 2 crtice na T-comu i 1 na VIP-u. No, s druge strane, u mjestima kao npr. Opatija i Lovran T-Com ima toliko zakrčenje mreže da po nekoliko puta treba zvati da uspostaviš poziv.

Mislim da par sati ispada nije tragedija. Pred par godina samo nije bilo uopće mobitela pa smo svi živjeli i sve smo stigli obaviti...

There's no business like showbusiness
17 godina
neaktivan
Vip se ispričava!

T-Com i T-Mobile su 2 različita pojma, T-Com je fiksna pedala, a

T-Mobile je mobilna pedala, prvo nauči ime mreže pa onda pljuvaj Viče

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Meni samo nije jasno kome je to palo na pamet ici tokom dana promijenit tako vitalni dio opreme
17 godina
Vip se ispričava!

Koliko sam ja shvatio oni su to promjenili prije (preko noći) i ujutro kada se mreža budila došlo je do nekakvog preopterećenja, da bi sve radilo vratili su se na staro.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

da, ispad mreže se dogodio zbog preopterećenja...

nego, ta kompenzacija, jel oni to misle ponuditi free na više vikenda ili će samo rješit stvari jednim vikednom, što mi je i logičnije, za njih

17 godina
neaktivan
Vip se ispričava!

Loš timing je bio za mene jer sam baš očekivao jedan bitan poziv ujutro oko 9h i malo mi je to sve poremerilo planove, ali sve se ok završilo. U ovakvim situacijama se vidi koliko su ljudi postali ovisni o blagodatima moderne tehnologije. Kaže 'Građani u laganoj panici...'  hehehehe 

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice