zakon!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nemam nista drugo reci nego genijalno, a to je tek prototip,a di jos kad ga dorade :D
Šta sve neće smislit???!!!!!
E, ovo se zove inovacija.
Sam nek smanje velicinu i ovo bi moglo biti super!
Svaka čast onima koji su to smislili i nadam se da će nać dobru uporabu tome!!!
nije inovacija nego kopiranje nečega što je stavljeno kao open source...
http://gizmodo.com/5167790/sixth-sense-technology-may-change-how-we-look-at-the-world-forever
Kada sam počeo čitat, podsjetilo me na I-Tech-ovu lasersku virtualnu tipkovnicu koja je u najmanju ruku smeće.
Ovo je genijalan koncept, ali naglašavam; koncept.
U ovakvom obliku zasigurno neće u komercijalnu upotrebu. Kada mu smanje dimenzije i tu hrpu žica onda će stvarno biti praktično.
Go Microsoft, iako sumnjam da će to brzo ugledati svijetlo dana..
nije inovacija nego kopiranje nečega što je stavljeno kao open source...
http://gizmodo.com/5167790/sixth-sense-technology-may-change-how-we-look-at-the-world-forever
To dvoje nije ni slično...Ovi iz TED-a su ravili cijeli sustav prikupljanja i prikazivanja informacija, dok je microsoft "samo" promijenio način inputa nekim uređajima..
Ovo TED-ovo je još genijalnije (
), ali će i teže dospijeti u upotrebu zbog nekompatibilnosti sa ostatkom svijeta, različitim proizvodima itd.
Ovaj "sixth sense" je prevelik skok sa današnjeg načina dobivanja informacija u pokretu..
Bilo bi zanimljivo iskombinirat ova dva "sustava"...
ali čemu to služi? jel ima kakvu praktičnu primjenu?
Ljudi pokazali nekoliko mogućih praktičnih primjena a ovaj "intelektualac" pita "jel to ima kakvu primjenu" :D
Ono sa projekcijom na ruci je fora ali ne bas previse prakticno (bar mi se tako cini).
Ono sta bi stvarno bilo fora je da se stavi narukvica oko ruke (oko zapesca, bez zica, velicine obicnih narukvica) koja bi hvatala dodire prstiju (palac i jedan drugi) = taman za volume up/down, next/previous, play, pauza
Sve je to korisno, al pitanje je koliko i kako to utjece (i kako ce utjecat) na nase zdravlje...
Sigurno manje od mobitela jer nema nikakvih radio valova u samoj detekciji dodira.
Sve je to korisno, al pitanje je koliko i kako to utjece (i kako ce utjecat) na nase zdravlje...
Ne može nikako utjecati-to je samo nekoliko senzora. Doduše,oni koji se budu igrali na taj način imat će hrpu masnica,pogotovo nakon mrežne partije CoD-a.
Ne može nikako utjecati-to je samo nekoliko senzora. Doduše,oni koji se budu igrali na taj način imat će hrpu masnica,pogotovo nakon mrežne partije CoD-a.
haahahaha istina, al inače odličan proizvod, ovo je postalo guba 
Još da nas ne zasipaju samo konceptima, nego da nešto postane i iskoristivo onda bi tek bilo guba :)