Upravljanje dodirom

poruka: 16
|
čitano: 1.970
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Upravljanje dodirom".
18 godina
neaktivan
Upravljanje dodirom

zakon!

...nije zlato sve što sja...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Upravljanje dodirom
heh, baš sam jučer nabasao na to na jutubu, evo to bi moglo zapravo ubrzo profunkcionirat i nać se na tržištu.
God is an American
18 godina
neaktivan
Upravljanje dodirom

nemam nista drugo reci nego genijalno, a to je tek prototip,a di jos kad ga dorade :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Upravljanje dodirom

Šta sve neće smislit???!!!!!

0 0 hvala 0
18 godina
Upravljanje dodirom

E, ovo se zove inovacija.

Sam nek smanje velicinu i ovo bi moglo biti super!

- Psiho246
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Upravljanje dodirom

Svaka čast onima koji su to smislili i nadam se da će nać dobru uporabu tome!!!

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Upravljanje dodirom

nije inovacija nego kopiranje nečega što je stavljeno kao open source...

http://gizmodo.com/5167790/sixth-sense-technology-may-change-how-we-look-at-the-world-forever

http://www.erepublik.com/en/referrer/Van+Raus
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 16:31 (Raus).
Moj PC  
2 1 hvala 4
16 godina
Upravljanje dodirom

Kada sam počeo čitat, podsjetilo me na I-Tech-ovu lasersku virtualnu tipkovnicu koja je u najmanju ruku smeće.

Ovo je genijalan koncept, ali naglašavam; koncept.

U ovakvom obliku zasigurno neće u komercijalnu upotrebu. Kada mu smanje dimenzije i tu hrpu žica onda će stvarno biti praktično.

Go Microsoft, iako sumnjam da će to brzo ugledati svijetlo dana..

Raus kaže...

nije inovacija nego kopiranje nečega što je stavljeno kao open source...

http://gizmodo.com/5167790/sixth-sense-technology-may-change-how-we-look-at-the-world-forever

To dvoje nije ni slično...Ovi iz TED-a su ravili cijeli sustav prikupljanja i prikazivanja informacija, dok je microsoft "samo" promijenio način inputa nekim uređajima..

Ovo TED-ovo je još genijalnije (Smijeh), ali će i teže dospijeti u upotrebu zbog nekompatibilnosti sa ostatkom svijeta, različitim proizvodima itd.

Ovaj "sixth sense" je prevelik skok sa današnjeg načina dobivanja informacija u pokretu..

Bilo bi zanimljivo iskombinirat ova dva "sustava"...

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 17:03 (DamageHigh).

0 0 hvala 0
17 godina

ali čemu to služi? jel ima kakvu praktičnu primjenu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 17:14 (dejo6).
17 godina
neaktivan
Upravljanje dodirom

Ljudi pokazali nekoliko mogućih praktičnih primjena a ovaj "intelektualac" pita "jel to ima kakvu primjenu" :D

这是我的个性签名
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Upravljanje dodirom

Ono sa projekcijom na ruci je fora ali ne bas previse prakticno (bar mi se tako cini).

Ono sta bi stvarno bilo fora je da se stavi narukvica oko ruke (oko zapesca, bez zica, velicine obicnih narukvica) koja bi hvatala dodire prstiju (palac i jedan drugi) = taman za volume up/down, next/previous, play, pauza

0 0 hvala 0
18 godina
Upravljanje dodirom

Sve je to korisno, al pitanje je koliko i kako to utjece (i kako ce utjecat) na nase zdravlje...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Upravljanje dodirom

Sigurno manje od mobitela jer nema nikakvih radio valova u samoj detekciji dodira.

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?

2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Batista kaže...

Sve je to korisno, al pitanje je koliko i kako to utjece (i kako ce utjecat) na nase zdravlje...

Ne može nikako utjecati-to je samo nekoliko senzora. Doduše,oni koji se budu igrali na taj način imat će hrpu masnica,pogotovo nakon mrežne partije CoD-a.

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
Batista kaže...

Ne može nikako utjecati-to je samo nekoliko senzora. Doduše,oni koji se budu igrali na taj način imat će hrpu masnica,pogotovo nakon mrežne partije CoD-a.

haahahaha istina, al inače odličan proizvod, ovo je postalo guba Smijeh

Dompa
16 godina

Još da nas ne zasipaju samo konceptima, nego da nešto postane i iskoristivo onda bi tek bilo guba :)

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice