Prodan je odma isti dan u djelovima http://www.njuskalo.hr/procesori/procesor-intel-core-i7-5960x-extreme-edition-box-oglas-13303621
ma da lol pa pise zagreb , covjek je sa rapca tak da ima nade i pise zapakirano novo!a bug daje konfiguraciju slozenu ..tak da mi taj oglas ne drzi vodu
ma da lol pa pise zagreb , covjek je sa rapca tak da ima nade i pise zapakirano novo!a bug daje konfiguraciju slozenu ..tak da mi taj oglas ne drzi vodu
Možda je dobio svu ambalažu od komponenti pa je procesor zapakirao u kutiju.
ok ali prodaje pod zapakirano novo tako da se tragovi bilo koje... moraju bit vidljivi
I meni se cini da je taj prodan.Na fb ima samo jedan i to iz Zagreba.

Postovana gospodo ja sam osvajac nagrade.Posto se trenutno nalazim poslovno u Rusiji nisam ni znao za nagradu dok mi zena nije javila na Skype .Mogu samo reci da sam ostao sokiran i nisam mogao vjerovati u prvom trenutku.Zahvaljujem svima dobronamjernima na cestitkama,a zavidnima sto pisu raznorazne komentare mogu samo reci ne nije na prodaju. Pozdrav iz ledene Rusije
Jel trebas ti nekoga da ti pricuva tu masinu dok si tamo?
Postovana gospodo ja sam osvajac nagrade.Posto se trenutno nalazim poslovno u Rusiji nisam ni znao za nagradu dok mi zena nije javila na Skype .Mogu samo reci da sam ostao sokiran i nisam mogao vjerovati u prvom trenutku.Zahvaljujem svima dobronamjernima na cestitkama,a zavidnima sto pisu raznorazne komentare mogu samo reci ne nije na prodaju. Pozdrav iz ledene Rusije
Ma nismo mi zavidni,nego ni traga ni glasa,a postoji covijek s istim imenom kao Vi iz Zagreba kojeg smo pronasli preko Fb i njuskala.Eto,super da ste se javili :)

Jel trebas ti nekoga da ti pricuva tu masinu dok si tamo?
Ta masina ce grijati samo njega kad se vrati ;)
Bartolo je zapravo u nekom gulagu i svakih 10 godina daju mu 5 minuta na Internetu.
To mu je najveća sreća u životu (i grah petkom).
Misao na to da ima PC od 33333 Kuna grijat će mu srce u ovim teškim sibirskim noćima. Zapravo se toliko zaljubio u taj PC da je priča okolo da se i ljubi 3 puta.
Svaka cast sokole.
Uzivaj

Evo da vise ne pametujete jel prodano il ne.
Jucer je dignut u poslovnici pula
Pa normalno da ga prvo treba preuzeti prije nego ga stavi na prodaju.
P.S. Zaboravio čestitat dobitniku.