StreamOn meni miriše na neki uber-DRM, valjda grešim...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovaj Animacijski API - jel se tu misli na nešto kao što je compiz na linuxu? Ako jest onda će to bit ludilo jer je compiz odlična stvar.
StreamOn meni miriše na neki uber-DRM, valjda grešim...
Ovaj Animacijski API - jel se tu misli na nešto kao što je compiz na linuxu? Ako jest onda će to bit ludilo jer je compiz odlična stvar.
Zar nisu mogli te sve fićre staviti u Vistu?
A što bi onda stavili u Win7? Možda WinFS? :)
Ma naravno da su mogli i da mogu u nekom SP-u sve ukomponirati, no eto.. ovako će više zaraditi prodajom (ponovno) novog OS-a.
U SP2 za Vistu će staviti neke od novih mogućnosti, tako da u biti tko ima Vistu Ultimate - miran je (ne treba kupovat Win7), ali M$ cilja na ekipu koja je skeptična i još nije nabavljala Vistu pa da im eto ponudi nešto što nije Vista nego se drugačije zove ali je u osnovi ista stvar s malo više 'fičra' hehehe 
Ja ostajem do daljnjega pri 64 bitnoj Visti jer mi pruža apsolutno sve što mi treba.
Znači genijalci iz Redmonda uz sve priče kako im ide dobro prodaja Viste odluče u kratkom roku izbaciti Win7 kako bi nekako ipak tvrdokorne XPaše prebacili na novi sistem. Vista kao ime je na zlu glasu pa bi Win7 trebao nekako popuniti tu prazninu, pa makar ne imao fićre koji bi bili neki razlog za prelazak. Vrlo lukavo, NOOOOT.
Znači genijalci iz Redmonda uz sve priče kako im ide dobro prodaja Viste odluče u kratkom roku izbaciti Win7 kako bi nekako ipak tvrdokorne XPaše prebacili na novi sistem. Vista kao ime je na zlu glasu pa bi Win7 trebao nekako popuniti tu prazninu, pa makar ne imao fićre koji bi bili neki razlog za prelazak. Vrlo lukavo, NOOOOT.
Bilo bi dobro da se svi ovi stručnjaci za IT business i operativne sustave jave Billu Gatesu i Microsoftu i dadnu im koji savjet.
Billov mail je:
Pošto dnevno dobije oko 4 milijuna poruka od stručnjaka koji se u posao razumiju bolje od njega, možda prije dođete do njega ako mu napišete pismo i pošaljete ga na ovu adresu:
Microsoft Corporation: (MSFT)
One Microsoft Way
Redmond, WA 98052
USA
Bilo bi dobro da se svi ovi stručnjaci za IT business i operativne sustave jave Billu Gatesu i Microsoftu i dadnu im koji savjet.
Billov mail je:
Vista je jedina koja je izašla više od 3 godine nakon svog prethodnika.
Misrosoft prodaje svoje OSove i od toga živi, ne znam što je u tome čudno i preuranjeno da nakon 3 godine izbace novu verziju...
Ima sve što ti treba a ove nove gluposti koje ovdje ćitam nisu baš potrebne.
najgore od svega jeste što će se sa Windowsima 7 forsirati DX11, a igre još ne koriste ni DX10.1, što je katastrofa za sve ljude koji su dali solidnu lovu za grafičke kartice ove godine koje će očito postati (pre)stare već sljedeće godine.
Pa koliko se ja sjećam to ti i nije neki problem jer je M$ rekao da će DX11 radit i na Visti. Ionako će Win7 prakticki biti Vista sa SP3.
A ono što bi ja konačno volio vidjeti je da ostave sve staro, i naprave neki OS od nule. Boli me briga za kompatibilnost unazad, ionako kad se prebacuju na novi OS 90% starih aplikacija ne radi.
Pa koliko se ja sjećam to ti i nije neki problem jer je M$ rekao da će DX11 radit i na Visti. Ionako će Win7 prakticki biti Vista sa SP3.
A ono što bi ja konačno volio vidjeti je da ostave sve staro, i naprave neki OS od nule. Boli me briga za kompatibilnost unazad, ionako kad se prebacuju na novi OS 90% starih aplikacija ne radi.