Što je u Sedmici?

poruka: 22
|
čitano: 2.817
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Što je u Sedmici?".
18 godina
Što je u Sedmici?

StreamOn meni miriše na neki uber-DRM, valjda grešim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Što je u Sedmici?

Ovaj Animacijski API - jel se tu misli na nešto kao što je compiz na linuxu? Ako jest onda će to bit ludilo jer je compiz odlična stvar.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
RE: Što je u Sedmici?
Ivan(4) kaže...

StreamOn meni miriše na neki uber-DRM, valjda grešim...

Vjerovatno ce imati bolju podrsku za uredaje (mobiteli, media playeri) i steaming videa s i prema media serverima, i inim uredajima. DRM je uvijek ?, nadam se da nece ponovno izmisljati neke gluposti s tim.
Zlo i Naopako
18 godina
protjeran
scorpion667 kaže...

Ovaj Animacijski API - jel se tu misli na nešto kao što je compiz na linuxu? Ako jest onda će to bit ludilo jer je compiz odlična stvar.

Ne samo desktop, Animacijski API bi trebao promjenuti nacin na koji radimo i s aplikacijama, zivi bili pa vidjeli, ali meni je iskreno puna kapa ravne radne povrsine....
Zlo i Naopako
18 godina
protjeran
Što je u Sedmici?

Zar nisu mogli te sve fićre staviti u Vistu?

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A što bi onda stavili u Win7? Možda WinFS? :)

18 godina
neaktivan
Što je u Sedmici?

Ma naravno da su mogli i da mogu u nekom SP-u sve ukomponirati, no eto..   ovako će više zaraditi prodajom (ponovno) novog OS-a.

U SP2 za Vistu će staviti neke od novih mogućnosti, tako da u biti tko ima Vistu Ultimate - miran je (ne treba kupovat Win7), ali M$ cilja na ekipu koja je skeptična i još nije nabavljala Vistu pa da im eto ponudi nešto što nije Vista nego se drugačije zove ali je u osnovi ista stvar s malo više 'fičra' hehehe  Namigiva

Ja ostajem do daljnjega pri 64 bitnoj Visti jer mi pruža apsolutno sve što mi treba.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Što je u Sedmici?

Znači genijalci iz Redmonda uz sve priče kako im ide dobro prodaja Viste odluče u kratkom roku izbaciti Win7 kako bi nekako ipak tvrdokorne XPaše prebacili na novi sistem. Vista kao ime je na zlu glasu pa bi Win7 trebao nekako popuniti tu prazninu, pa makar ne imao fićre koji bi bili neki razlog za prelazak. Vrlo lukavo, NOOOOT.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
the_tux kaže...

Znači genijalci iz Redmonda uz sve priče kako im ide dobro prodaja Viste odluče u kratkom roku izbaciti Win7 kako bi nekako ipak tvrdokorne XPaše prebacili na novi sistem. Vista kao ime je na zlu glasu pa bi Win7 trebao nekako popuniti tu prazninu, pa makar ne imao fićre koji bi bili neki razlog za prelazak. Vrlo lukavo, NOOOOT.

Ako se pogleda u ne tako daleku prošlost primjeti će te da su novi windowsi izlazili svake 2-3 godine
Windows 3.x - 1990
Windows NT - 1993
Windows 95 - 1995
Windows 98 - 1998
Windows 2000 - 2000
Windows XP - 2001
tako da kratki rok između Viste i Win7 zbog "loše" Viste ne drži vodu.
18 godina
protjeran
Perica kaže...
the_tux kaže...

Ako se pogleda u ne tako daleku prošlost primjeti će te da su novi windowsi izlazili svake 2-3 godine
Windows 3.x - 1990
Windows NT - 1993
Windows 95 - 1995
Windows 98 - 1998
Windows 2000 - 2000
Windows XP - 2001
Izlaženje "kućnih" Windowsa sa NT serijom nije za usporedbu. A također po meni izlazak Windowsa 7 je preuranjen. Jer XP i Vista sasvim dobro rade svoj posao. A Windows7 bi trebao imati nešto više od navedenih fićra da opravda svoj preuranjeni izlazak. Koja će biti cijena, koliko verzija i kako će se to na kraju odraziti na Vistu i njenu prodaju?
18 godina
neaktivan
the_tux kaže...
Perica kaže...
the_tux kaže...

Windows 3.x - 1990
Windows NT - 1993
Windows 95 - 1995
Windows 98 - 1998
Windows 2000 - 2000
Windows XP - 2001
Izlaženje "kućnih" Windowsa sa NT serijom nije za usporedbu. A također po meni izlazak Windowsa 7 je preuranjen. Jer XP i Vista sasvim dobro rade svoj posao. A Windows7 bi trebao imati nešto više od navedenih fićra da opravda svoj preuranjeni izlazak. Koja će biti cijena, koliko verzija i kako će se to na kraju odraziti na Vistu i njenu prodaju?
 OK onda samo NT
Windows NT - 2003
Windows NT workstation - 2006
Windows 2000 - 2000
Windows XP - 2001
Mislim da nije važno koliko su koji windowsi dobri ili ne, donose li išta revolucionarno, MS vjerojatno ne želi ponoviti pogrešku sa XP-om i prevelikim razmakom između nove verzije windowsa jer su se korisnici previše navikli na XP. Nego izbacivati nove windowse svake 3 godine bez obzira koliko se dobro ili ne prodavali prošli.
17 godina
Što je u Sedmici?

Bilo bi dobro da se svi ovi stručnjaci za IT business i operativne sustave jave Billu Gatesu i Microsoftu i dadnu im koji savjet.

Billov mail je:

billig@microsoft.com

Pošto dnevno dobije oko 4 milijuna poruka od stručnjaka koji se u posao razumiju bolje od njega, možda prije dođete do njega ako mu napišete pismo i pošaljete ga na ovu adresu:

Microsoft Corporation: (MSFT)
One Microsoft Way
Redmond, WA 98052
USA

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
klimama kaže...

Bilo bi dobro da se svi ovi stručnjaci za IT business i operativne sustave jave Billu Gatesu i Microsoftu i dadnu im koji savjet.

Billov mail je:

billig@microsoft.com

Bill više ne radi full-time u Microsoftu, sad je samo honorarac.
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
Perica kaže...
the_tux kaže...

Windows 3.x - 1990
Windows NT - 1993
Windows 95 - 1995
Windows 98 - 1998
Windows 2000 - 2000
Windows XP - 2001

Ako hoćeš baš kućne

Windows 3.0 - 1990
Windows 3.1x - 1992
Windows 95 - 1995
Windows 98 - 1998
Windows ME - 2000
Windows XP - 2001
Windows Vista - 2006
Windows 7 - 2009/10?

Vista je jedina koja je izašla više od 3 godine nakon svog prethodnika.

Misrosoft prodaje svoje OSove i od toga živi, ne znam što je u tome čudno i preuranjeno da nakon 3 godine izbace novu verziju...

18 godina
neaktivan
Nema baš neke novosti. Zato nema ni razloka maknut se s XP-a jer što je njemu falilo???
Ima sve što ti treba a ove nove gluposti koje ovdje ćitam nisu baš potrebne.
Viva La Vida
17 godina
neaktivan
Što je u Sedmici?
We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...
Gdje je nestao onaj polukrug u kutu koji je prije bio na svim screenshotovima? 
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
neaktivan
Ma to niti netreba: Izgled nije nešto drugaćiji samo je Aero posto još više AERO. :)
Viva La Vida
17 godina
protjeran
Što je u Sedmici?

najgore od svega jeste što će se sa Windowsima   7 forsirati DX11, a igre još ne koriste ni DX10.1, što je katastrofa za sve ljude koji su dali solidnu lovu za grafičke kartice ove godine koje će očito postati (pre)stare već sljedeće godine.

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Što je u Sedmici?

Pa koliko se ja sjećam to ti i nije neki problem jer je M$ rekao da će DX11 radit i na Visti. Ionako će Win7 prakticki biti Vista sa SP3.

A ono što bi ja konačno volio vidjeti je da ostave sve staro, i naprave neki OS od nule. Boli me briga za kompatibilnost unazad, ionako kad se prebacuju na novi OS 90% starih aplikacija ne radi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Što je u Sedmici?
We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Lightning kaže...

Pa koliko se ja sjećam to ti i nije neki problem jer je M$ rekao da će DX11 radit i na Visti. Ionako će Win7 prakticki biti Vista sa SP3.

A ono što bi ja konačno volio vidjeti je da ostave sve staro, i naprave neki OS od nule. Boli me briga za kompatibilnost unazad, ionako kad se prebacuju na novi OS 90% starih aplikacija ne radi.

da, ali se sa DX11 forsiraju nove grafičke koje su IMO sasvim nepotrebne  
"Hedonism Is My LifeStyle"©
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice