Službeno izdan Firefox 6

poruka: 52
|
čitano: 4.699
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Službeno izdan Firefox 6".
14 godina
neaktivan
Službeno izdan Firefox 6

Sljedeceg mjeseca ili vec sljedece sedmice mozemo ocekivati v7. Stvarno neznam sta im je.

Moj PC  
10 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
Službeno izdan Firefox 6

Brz je ali imam problema sa java scriptom

Mama mi je Hrvatica,a tata.....o tome bi se dalo raspravljati

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Službeno izdan Firefox 6
SaidSikiraX kaže...

Sljedeceg mjeseca ili vec sljedece sedmice mozemo ocekivati v7. Stvarno neznam sta im je.

Da, donedavno su se svi smijali Chrome u i njihovim verzijama, a sad su skuzili da je takav način izdavanja puno brzi i kvalitetniji. Firefox je radio samo na sljedećoj verziji, pa je izdao betu, pa popravljao bug ove, dok je Chrome izdavajući verziju 10, već imao v12alpha. Osobno, ne smetaju me verzije, samo da radi. Jedina zamjerka sto mi 6 ica nije kompatibilna sa nekim add on ovima, uvijek kasne sa update ovima add onova.

15 godina
neaktivan

ja sam na Desire-u imao FF i brutalno se rušio i štekao, tako da sam ga brzopotezno maknuo

14 godina
neaktivan
Službeno izdan Firefox 6

meni šteka opasno ff, tako da ipak ostajem na chromu :D

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Službeno izdan Firefox 6

vidim da su istaknuti/boldani samo točni nazivi stranica u adress prostoru npr. bug.hr

ima problema sa addonsima,tu uvijek kasne

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dac kaže...
SaidSikiraX kaže...

Da, donedavno su se svi smijali Chrome u i njihovim verzijama, a sad su skuzili da je takav način izdavanja puno brzi i kvalitetniji. Firefox je radio samo na sljedećoj verziji, pa je izdao betu, pa popravljao bug ove, dok je Chrome izdavajući verziju 10, već imao v12alpha. Osobno, ne smetaju me verzije, samo da radi. Jedina zamjerka sto mi 6 ica nije kompatibilna sa nekim add on ovima, uvijek kasne sa update ovima add onova.

oko add onova se brine sam developer pojedinog add ona, a ne mozilla, tako da je na developeru red da pozuri i da mu njegov addon bude kompatibilan s alphom odredjene verzije preglednika

15 godina
neaktivan
Službeno izdan Firefox 6

Šteko ko lud ipak ja jos za sada ostajem na Chromu.

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni HVALA!! ★★★★★

0 0 hvala 0
17 godina
SaidSikiraX kaže...

Nije problem u njima već u nepismenim korisnicima koji logički zaključuju kako je firefox 6 zaostaliji proizvod od ie9 ili opere 11.5 ili gchromea 12 pa ako ne želiš zbog broja gubiti tržišnu utakmicu moraš povečavati broj.

Isto se dogodilo s xboxom koji je trebao biti xbox2 pa se netko pametan sjetio kako će to izgledati na tržištu gdje će sony prodavati PS3 a oni samo xbox2?

15 godina
neaktivan
M4X kaže...

vidim da su istaknuti/boldani samo točni nazivi stranica u adress prostoru npr. bug.hr

Tocnije, uveden je domain highlighting.

Za one koje to zivcira (poput mene) i zele to iskljuciti:

Otici u about:config i promjeniti postavku "browser.urlbar.formatting.enabled" na "false"

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
14 godina
neaktivan

to je beta verzija

17 godina

koje?

17 godina
Službeno izdan Firefox 6

Što se imena tiče:

Heh a sjećam se kao da je bilo jučer kad je bio aktivan Firefox 2.x, izludili me ovi updatei svaki mjesec nova a ništa "skoro" novo.
Meni je banalno to što su veći brojevi, zvuči nekako nekvalitetno, vjerojatno nova generacija to voli, isti ti vjerojatno vole CoD 7, 8, za 5 godina, CoD 13.

Al sve u svemu nadam se da će biti bolja, bez obzira koju broju uz ime stavili, to je najmanje važno.

"Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime" "No metter how deep i search, humans are big fools"
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma nista zeznuo sam se, visi na nekom beta kanalu, samo i ja imam problema sa java scriptom, tako da mi je malo bezze to

16 godina
Službeno izdan Firefox 6

Dobar je, premda ga ne koristim, više brat, ja tu i tamo provjerim kad izađe update kakav je i mogu reć da sam zadovoljan konkurencijom.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Službeno izdan Firefox 6

Jbt,poceli su ih izdavati svaki mjesec nova verzija.

Neka malo uspore,nemam vise mjesta na hardu

od tolikih Firefox-a {#}

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Službeno izdan Firefox 6

Jel zna netko zašto u FF nemam fullscreen button u youtubeu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

hmmm.. ne ovisi o ffu već o embedanom tubetu

ne drzim ga. Sa izdajicama se ne rukujem... by Lazarus long aka. lazo
17 godina
Službeno izdan Firefox 6

Stavio Firefox 6 i meni radi ok. Meni glavni browser no kada on neće Opera tu posluži. Adonovi se daju prepraviti da rade na bilo kojoj verziji.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
(s)izgoreo kaže...
Kill Frenzy kaže...

hmmm.. ne ovisi o ffu već o embedanom tubetu

čemu?

17 godina
neaktivan
Službeno izdan Firefox 6

Jel ima neka velika prednost, za recimo mene prosječnog korisnika? jer mi i ova Firefox petica sasvim dobro odgovara.

Why so serious?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cesc kaže...

Jel ima neka velika prednost, za recimo mene prosječnog korisnika? jer mi i ova Firefox petica sasvim dobro odgovara.

Ispravke bugova i sigurnosnih propusta?

Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.spreadlinux.com/
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

čemu?

o youtube filmiću koji je integriran u neku 3rd party stranicu, ne vjerujem da nemaš full screen button na stranici youtube.com

kada postavim filmić sa youtubea na svoju stranicu mogu odrediti da nema full screen button.. kapiš sada?

ne drzim ga. Sa izdajicama se ne rukujem... by Lazarus long aka. lazo
15 godina
neaktivan
Cesc kaže...

Opet, dali je toliki problem napravit update i ono najvaznije, zasto ne iskoristiti prednost novijih verzija programa?

P.S.

Imam FF6, ali ipak mi je default browser Chrome, a bogme i ponekad koristim IE9 x64 jer radi jako dobro i ljudi danas imho bezveze izbjegavaju IE.

Nego, bas me zanima zasto ljudi "pljuju" po IE 9? Sta toliko ne valja kod njega (ok, osim sto je od M$ {#}).

Osobno koristim Chrome jer je brz, stabilan i lijepo izgleda.....ali da sada prvi puta u zivotu biram browser, jednostavno vise nema razloga da se izbjegava IE 9 jer je imho odlican i napredniji te brzi i oku ugodniji od nekih "razvikanijih" browsera koje koriste kao neki "glavni hakeri" tu na forumu. NHF

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
win32 kaže...

Opet, dali je toliki problem napravit update i ono najvaznije, zasto ne iskoristiti prednost novijih verzija programa?

Zato što,npr. Mc Afee Site Advisor ruši peticu i šesticu a na četvorki normalno radi...

www.hrphotocontest.com
15 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...
win32 kaže...

Zato što,npr. Mc Afee Site Advisor ruši peticu i šesticu a na četvorki normalno radi...

Posto ionako nije najbolje rijesenje, stavis si WOT i to je to.

Druga stvar ako si emotivno vezan za neki program, ali kazem, WOT je ionako bolji sto se tice toga.....no svatko ima neke svoje "favorite".

Za vise o svemu tome se obrati na ovoj temi pa mozemo razglabat o Mc Afee-u.{#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
Službeno izdan Firefox 6

Ja ne vidim nikakvo veliko poboljšanje s zadnjih nekoliko inačica...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Službeno izdan Firefox 6

Razlika izmedju petice i sestice je...nikakva? Ja nista do sad nisam primjetio, osim eto, ne 'ledi' mi vise na yt.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Razlika izmedju petice i sestice je...nikakva? Ja nista do sad nisam primjetio, osim eto, ne 'ledi' mi vise na yt.

Vidis da si ipak nesto primjetio, sto znaci da su radili na stvarima "ispod haube" kao i npr. Chrome koji ne izgleda drugacije sa svakom novom verzijom...uostalom sta bi trebali stalno mjenjati na izgledu!?

Ocito su nesto promjenili, zar ne!? Sta!? Pogledaj malo bolje.

Nisu bezveze nakeljili na browser 6.0! {#}

15 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Razlika izmedju petice i sestice je...nikakva?

Razlika izmedu petice i sestice je ovakva. To sto tebe promjene nuzno ne bodu u oci je nesto posve drugo...

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice