Službeno izdan Firefox 5

poruka: 16
|
čitano: 2.772
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Službeno izdan Firefox 5".
16 godina
Službeno izdan Firefox 5

ja je imam na ubuntu ne vidim apsolutno nikakvu promjenu ni u brzini i ni u izgledu

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Službeno izdan Firefox 5

ovo je nis drugo nego FF 4.1, a oni mogu oznacavat kako god zele

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Službeno izdan Firefox 5

koga briga za oznaku, bojim se da nećete instalirat... ;)

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Službeno izdan Firefox 5

Ova numeracija je namenjena onim korisnicima koji puše fore da je veći broj odmah i bolje i naprednije.

Govorim o razlici Opera 11 -> Chrome 14 -> IE 9 -> Firefox 5,  i odmah tu korisnik pomisli kako Chrome ima pregršt opcija i napredniji od ostalih.

Nažalost, takvih korisnika ima puno. Pored toga, to je i marketingški trik.

A Operaši puše u marketingu bez obrzira koliko je Opera dobar proizvod.

Sa druge strane, drugim korisnicima neće biti broj bitan već će želeti da budu u korak sa konkurencijom i da stalno dobijaju neka poboljšanja i nove funkcije što će dobijati svaka tri meseca.

Ne vidim razlog (sem dodataka) zašto ne nadogratiti na Firefox 5 kada ima 668 izmena (ispravke, poboljšanja memorije, nove mogućnosti, nove podrške itd) pa bile one vidljive ili ne.

84% dodataka je trenutno kompatibilno sa peticom.

Firefox 4 - najčešće postavljena pitanja - http://www.firefox4faq.blogspot.com/

13 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Službeno izdan Firefox 5

al foxytunes i mcaffesite advisor  nisu  posto smatram da su trebali bit medju prvim bit kompatibilni koristio sam ih sve do ff 5 bez problema i sad odjednom me mozilla zahebala {#}

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Chrome-a
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 13:41 (geek_boy1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Službeno izdan Firefox 5
geek_boy1 kaže...

al foxytunes i mcaffesite advisor  nisu  posto smatram da su trebali bit medju prvim bit kompatibilni koristio sam ih sve do ff 5 bez problema i sad odjednom me mozilla zahebala {#}

Ti se opterecuješ oko Siteadvisor, pa nije Bog i Batina ko ga šljivi zapravo pa ima i boljih rješenja od njega kao WOT i nema frke.{#}{#}

http://www.mywot.com/en/download

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
neaktivan

Tek sam stavi Firefox 4 tako da će ovaj morati malo pričekati.

Nove verzije pretraživača svaki dan niču kao gljive poslije kiše.

May the Force be with you!!
15 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Tek sam stavi Firefox 4 tako da će ovaj morati malo pričekati.

Nove verzije pretraživača svaki dan niču kao gljive poslije kiše.

Očito mnogo ljudi ne shvaća da je to dobro jer je browser war takav kakav je i u njemu se najbolje može ostat kompetitivan ubrzanim razvojoj, posebno za slabije upučene korisnike kojima mali bugfix releaseovi i ne predstavljaju nešto posebno važno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 15:57 (Anphonic).
17 godina
Službeno izdan Firefox 5

Sam broj verzije ioanako nije bitan, mogli su ga nazvati i Firefox 2011. Bitno je što je promjenjeno, dodano, popravljeno... a to nema veze s brojem. Većini ljudi koji samo koriste programe bez da znaju više o njima veči broj znači bolje (uglavnom se može uzeti da je tako), a onima koji znaju nije bitan broj nego sadržaj.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Službeno izdan Firefox 5

A ja još na 3.6 verziji :O

Arsenal 4EVER

1 0 hvala 0
17 godina
It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
15 godina
neaktivan
Hary kaže...

Većini ljudi koji samo koriste programe bez da znaju više o njima veči broj znači bolje

Tako je.

Većina misli da je Windows 7 desetljećima stariji od Windows 95, a stoljećima zaostaje za Windows 2000.

17 godina
neaktivan

Google toolbar ne radi pod Firefox-om 5 tako da ću čekat novu verziju toolbar-a pa onda upgrade.

Gdje se jede jedem,gdje se pije pijem,gdje se radi nesmetam!
15 godina
neaktivan
karlo-karlo kaže...
Hary kaže...

Većini ljudi koji samo koriste programe bez da znaju više o njima veči broj znači bolje

Tako je.

Većina misli da je Windows 7 desetljećima stariji od Windows 95, a stoljećima zaostaje za Windows 2000.

Ako je ovo bio sarkazam onda je nepotreban, jer je tocno ono sto je Hary napisao...

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
17 godina
geek_boy1 kaže...

Ja se ne uzbuđujem oko toga, samo otvoriš direktorij %userprofile%\application data\mozilla\Firefox\Profiles\ pa uđeš u svoj profile direktorij i u njemu poddirektorij "extensions" i tu šetaš lagano jedan po jedan dir i gledaš install.rdf datoteke. U svakoj ćeš naći nešto tipa:

<em:targetApplication>
      <Description>
        <em:id>{ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384}</em:id>
        <em:minVersion>3.0</em:minVersion>
       <em:maxVersion>5.*</em:maxVersion>
      </Description>
    </em:targetApplication>

tu je bitan ovaj red gdje kaže "maxVersion", upišeš si 5.*, 6.*, 10.* :) da vrijedi i za ubuduće i mran si. Imam tako nekih pluginova kojima je razvoj stao davnih dana pa im je i verzija 3 bila nepoznanica... a rade i na 5-ici na ovaj način.

17 godina
neaktivan
Službeno izdan Firefox 5

Iduce godine u ovo vrijeme - Firefox 181 {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 3:51 (Guillermo Temblalanza).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice