1 stroj stigao. Izgleda impresivno, nisam stigao instalirati ništa još ozbiljno al ne čuje se ...
Što se ekrana tiče prvi dojmovi prije nekog testiranja egzaktnijeg ...
oštrina i kut gledanja izvrsna, ekran je ogroman, 20 i 23 cineme izgledaju smješno kraj njega. Ujednačenost osvjetljenja je odlična, bolja nego na starom iMacu 24 ( ne led ). Nisam još stigao vidit jel gdje ima bleedinga preko crne ... prvi dojam je jako dobar. Pixel density je malo prevelik, možda sam navikao na manji na starom 24 i na cinemama 20 i 23 al definitivno je zahtijevnije za oči. Gornji status bar na OSXu je vidljivo manji po visini, i slova su manja ... ok to se da naštelati naravno u preferencama ( slova ) al sve skupa je sitnije.
Što se žutila tiče, nitko tko ne zna o čemu se radi nije ništa primjetio. Ja imam dojam, neznam jesam li subjektivan, da vuče prema toplijem spektru kao ide prema dnu ekrana. Dakle prema žutom. Nisam primjetio nikakve fleke ni ništa, samo imam taj dojam da prema dnu baca na žuto, a prema vrhu da je boja hladnija. Da neznam što tražim nisam siguran da bih primjetio, i zapravo i dalje nisam siguran jel mi se samo čini, jer teško je biti siguran na tako velikom ekranu ...
Uglavnom za sad je definitivno keeper, ako i ima odstupanja u toplini boje, osoba koja će raditi na njemu je rekla da ona ne vidi nikakvu razliku a ako je ima da joj ne smeta ...
Po seerijskom broju sam zaključio da je model sa kraja drugog mjeseca ( proizveden )
I da magični miš traži privikavanje, al sviđa mi se, so far ... jedino nisam prokljuvio di je srednji botun koji mi je služio za pozvati dashboard.
Tebi ne smeta što ekrane vuče na toplije tonove prema dnu? Mislim daš toliko love za njega onda ima defektan ekran.
Oni nisu riješili problem, već su ljudi jednostavno ili odustali od njega ili ih nije briga za to.
Slažem se da je mašina odlična. No za tu cijenu mora sve biti savršeno i točka.