Pusti me stat

poruka: 19
|
čitano: 2.491
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pusti me stat".
17 godina
Pusti me stat

a baze

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pusti me stat
hahahhah odlicno lol
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
Pusti me stat

Genijalno... Ovakvo nešto bih očekivao samo od Monty Pythonovaca!  Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hahahaha odlicna fora!

17 godina
neaktivan
Pusti me stat

hahaha steta sto nejde u komercijalnu uporabu pa da se moze i kupiti bilo bi fora hahaha

You will never walk alone
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Pusti me stat

Podsjeća me na one kasice u obliku posmrtnog kovčega gdje si stavio kovanicu na kovčeg i pritisnuo dugme a onda bi iz kovčega izašla kostur-ruka i povukla novčić u kovčeg Smijeh

A ovom izumu bi dobro došao snimljeni tekst koji bi vrijeđao korisnika i izgovarao rečenice u stilu pusti me na miru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pusti me stat

kakav kralj jeste vidili gitaru...

čovjek ima znanja stvarno...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pusti me stat

odlicno!!!heheh

bubamara.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pusti me stat

carski!!!

"Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno" Ulrike Meinhof
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Pusti me stat

Zakon!

Baš sam se fino nasmijao...

SmijehCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pusti me stat

Hahhaha..predobra stvar..Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pusti me stat

hehe, krečem u izradu tog več sutra samo da skupim dijelove....

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pusti me stat

hahahaha smiješnoNamigiva

0 0 hvala 0
17 godina
Pusti me stat

totalna glupost ali dobra ideja

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pusti me stat

Valjda ja nemam smisla za humor pa mi nije jasno šta je tu smiješno, zabavno ili genijalno. Još je žalosnije da su bila potrebna trojica da to naprave. Možda je netko i doktorirao na tome. I onda ovaj godinama nosi to u džepu i pokazuje po kafićima. OMG

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pusti me stat

...pa možda taj patent i nije toliko beskoristan kao što izgleda...nešto slično moglo bi pomoći onima

koji boluju od Alzeheimerove bolesti i općenito rastresenima i zaboravnima...Osmijeh

največi neprijatelj slobode je zadovoljan rob
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jastreb kaže...

Podsjeća me na one kasice u obliku posmrtnog kovčega gdje si stavio kovanicu na kovčeg i pritisnuo dugme a onda bi iz kovčega izašla kostur-ruka i povukla novčić u kovčeg Smijeh

e takvu sam ja imao sličnu, ja sam imao wc školjkuSmijeh Onda na vodokotlić staviš kovanicu, koja istodobno pritisne dugme i ruka potegne kovanicu u wc školjkuIzlanuo seSmijeh. Znam da je bila na navijanje, koliko me sjećanje služi, ali cool stvar. A i ovo nije loše Smijeh

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
17 godina
neaktivan
Pusti me stat

Efektnije bi bilo da je kutija neprozirna.

0 1 hvala 0
17 godina
štojedosadnaovaregistracija kaže...

Valjda ja nemam smisla za humor pa mi nije jasno šta je tu smiješno, zabavno ili genijalno. Još je žalosnije da su bila potrebna trojica da to naprave. Možda je netko i doktorirao na tome. I onda ovaj godinama nosi to u džepu i pokazuje po kafićima. OMG

Ne samo da nemaš smisla za humor, već i ne čitaš tekst do kraja u kojem ti lijepo piše:

Svim snapeovskim dosadnjakovićima koji će prigovoriti da ovo nema puno smisla poručujemo: odbijte. Ako i nije korisno, veseli!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice