a baze
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Genijalno... Ovakvo nešto bih očekivao samo od Monty Pythonovaca! 
hahahaha odlicna fora!
hahaha steta sto nejde u komercijalnu uporabu pa da se moze i kupiti bilo bi fora hahaha
Podsjeća me na one kasice u obliku posmrtnog kovčega gdje si stavio kovanicu na kovčeg i pritisnuo dugme a onda bi iz kovčega izašla kostur-ruka i povukla novčić u kovčeg 
A ovom izumu bi dobro došao snimljeni tekst koji bi vrijeđao korisnika i izgovarao rečenice u stilu pusti me na miru.
kakav kralj jeste vidili gitaru...
čovjek ima znanja stvarno...
odlicno!!!heheh
carski!!!
Zakon!
Baš sam se fino nasmijao...

Hahhaha..predobra stvar..
hehe, krečem u izradu tog več sutra samo da skupim dijelove....
hahahaha smiješno
totalna glupost ali dobra ideja
Valjda ja nemam smisla za humor pa mi nije jasno šta je tu smiješno, zabavno ili genijalno. Još je žalosnije da su bila potrebna trojica da to naprave. Možda je netko i doktorirao na tome. I onda ovaj godinama nosi to u džepu i pokazuje po kafićima. OMG
...pa možda taj patent i nije toliko beskoristan kao što izgleda...nešto slično moglo bi pomoći onima
koji boluju od Alzeheimerove bolesti i općenito rastresenima i zaboravnima...
Podsjeća me na one kasice u obliku posmrtnog kovčega gdje si stavio kovanicu na kovčeg i pritisnuo dugme a onda bi iz kovčega izašla kostur-ruka i povukla novčić u kovčeg 
e takvu sam ja imao sličnu, ja sam imao wc školjku
Onda na vodokotlić staviš kovanicu, koja istodobno pritisne dugme i ruka potegne kovanicu u wc školjku
. Znam da je bila na navijanje, koliko me sjećanje služi, ali cool stvar. A i ovo nije loše 
Efektnije bi bilo da je kutija neprozirna.
Valjda ja nemam smisla za humor pa mi nije jasno šta je tu smiješno, zabavno ili genijalno. Još je žalosnije da su bila potrebna trojica da to naprave. Možda je netko i doktorirao na tome. I onda ovaj godinama nosi to u džepu i pokazuje po kafićima. OMG
Ne samo da nemaš smisla za humor, već i ne čitaš tekst do kraja u kojem ti lijepo piše:
Svim snapeovskim dosadnjakovićima koji će prigovoriti da ovo nema puno smisla poručujemo: odbijte. Ako i nije korisno, veseli!