Pukotine u novom iPhoneu?

poruka: 20
|
čitano: 1.314
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pukotine u novom iPhoneu?".
17 godina
neaktivan

Ma nije to nista. Ovako sa pukotinama izgledaju jos vise fancy. Jel tako Applovci?

Suckers Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina

kakav si ti čoban! :)

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pukotine u novom iPhoneu?

Je definitivno, te pukotine će vjerojatno patentirati i tužiti sve druge proizvođaće na čijim uređajima bi se pojavilo nešto slično.

17 godina

E ta ti je dobra. To bi bilo baš u i-stilu Smijeh

...And then You will die, when Your ideals You deny...
17 godina

možda će za nekoliko godina biti na cijeni kao kad ima serija nekih proizvoda sa greškom (dj. autići, lutke...).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rjakopec kaže...

Je definitivno, te pukotine će vjerojatno patentirati i tužiti sve druge proizvođaće na čijim uređajima bi se pojavilo nešto slično.

lol
DONT HIT KIDS ! No, seriously . They have guns now.
17 godina
neaktivan

Ajmo sad svi kupit precijenjeni proizvod i gledat kako se spontano pojavljuju pukotine na kučištu. :D

www.infinite-gamers-com ---> PC Gaming Community Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam u čemu je problem, ako je tvornička pogreška, zamijeniti će kućište i sve ok.

Sve se kvari, pa i Apple. Međutim, očigledno nešto vrijedi, obzirom da svi skoče na nož kad se Apple-u nešto dogodi sa proizvodom. Za ostale je valjda normalno da se kvare..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
protjeran

piše da se primjećuju samo na bijelim kućištima..

ja ću kupiti onda crno

Shady in the house

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

iPhone se raspada

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ferovca1 kaže...

Ne znam u čemu je problem, ako je tvornička pogreška, zamijeniti će kućište i sve ok.

Sve se kvari, pa i Apple. Međutim, očigledno nešto vrijedi, obzirom da svi skoče na nož kad se Apple-u nešto dogodi sa proizvodom. Za ostale je valjda normalno da se kvare..

Pa i druge uređaje se napada, i komentira kad se kvaru u serijama pa ljudi ne šize toliko. Što odma vi Appleovci skačete kad se spomene Apple u bilo kojem kontekstu... Ko da branite svetinju...
17 godina
neaktivan

Ma to su namjerno napravili, to je nova Apple moda, više nije dovoljno kaj nabiju cijenu za prosječan uređaj sad će se za tu cijenu i raspadat. To ne može svatko.Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
daseparo kaže...
ferovca1 kaže...

Pa i druge uređaje se napada, i komentira kad se kvaru u serijama pa ljudi ne šize toliko. Što odma vi Appleovci skačete kad se spomene Apple u bilo kojem kontekstu... Ko da branite svetinju...
 Nažalost, još nemam Apple računalo ( G3 ne računam, jer stoji negdje u garaži ), još uvijek sam "winovac".

Ali, imao sam priliku koristiti Apple i shvatio sam jednu bitnu stvar - po meni, Apple nije hardware, Apple je software.  Njihov software (Mac OS) je taj koji čini razliku, hardware je isti kao i za ostale PC-e, vjerojatno malo pomnije probran i urednije sastavljen (G3 je stvarno apoteka).

Tako je i sa ovim telefonom, može Apple napraviti specifikaciju kućišta, ali ne može u punoj mjeri kontrolirati samu proizvodnju ( proizvođač kućišta ipak gleda kako uz najmanji trošak napraviti kućište prema Apple specifikaciji i onda se dogodi ovo).

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina

To su oni stavili autodestruct opciju... Sve za sto vecu zaraduSmijeh

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, Leadtek 7900 GS 256 MB, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Dermentor kaže...

To su oni stavili autodestruct opciju... Sve za sto vecu zaraduSmijeh

lol!
al znaš da se dobije garancija
Shady in the house
17 godina
neaktivan
ma to je Appleva nova kampanja za "zelenije" uredjaje...tj da se u prirodi brze razgradjuje plastika :D
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
protjeran

i moj mobitel ima takvu pukotinicu

a nije ajfon,vec je sony ericsson

eo,bash ga gledam

upssssss

opet mi je pao :)

sad ima dvje : ))))

zelim,hocu,mogu al neam koga

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nista cudno..tako je slicno bilo i s iPod nano-m kad se prednja maska izgrebala u roku par dana pa su to zamjenili i sad je sve ok..tako ce biti i s ovimBelji se

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ja imam iPod nano i nema ni ogrebotine

čuvam ga kao da ću umrijeti ako se ogrebe

Shady in the house

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma to puca po savovima jer su  u njega konacno stavili neke "nove" feature tipa MMS pa je sad kuciste malo tijesno Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice