Ma nije to nista. Ovako sa pukotinama izgledaju jos vise fancy. Jel tako Applovci?
Suckers
Ma nije to nista. Ovako sa pukotinama izgledaju jos vise fancy. Jel tako Applovci?
Suckers
kakav si ti čoban! :)
Je definitivno, te pukotine će vjerojatno patentirati i tužiti sve druge proizvođaće na čijim uređajima bi se pojavilo nešto slično.
E ta ti je dobra. To bi bilo baš u i-stilu
možda će za nekoliko godina biti na cijeni kao kad ima serija nekih proizvoda sa greškom (dj. autići, lutke...).
Je definitivno, te pukotine će vjerojatno patentirati i tužiti sve druge proizvođaće na čijim uređajima bi se pojavilo nešto slično.
Ajmo sad svi kupit precijenjeni proizvod i gledat kako se spontano pojavljuju pukotine na kučištu. :D
Ne znam u čemu je problem, ako je tvornička pogreška, zamijeniti će kućište i sve ok.
Sve se kvari, pa i Apple. Međutim, očigledno nešto vrijedi, obzirom da svi skoče na nož kad se Apple-u nešto dogodi sa proizvodom. Za ostale je valjda normalno da se kvare..
piše da se primjećuju samo na bijelim kućištima..
ja ću kupiti onda crno
iPhone se raspada
Ne znam u čemu je problem, ako je tvornička pogreška, zamijeniti će kućište i sve ok.
Sve se kvari, pa i Apple. Međutim, očigledno nešto vrijedi, obzirom da svi skoče na nož kad se Apple-u nešto dogodi sa proizvodom. Za ostale je valjda normalno da se kvare..
Ma to su namjerno napravili, to je nova Apple moda, više nije dovoljno kaj nabiju cijenu za prosječan uređaj sad će se za tu cijenu i raspadat. To ne može svatko.
To su oni stavili autodestruct opciju... Sve za sto vecu zaradu
To su oni stavili autodestruct opciju... Sve za sto vecu zaradu
i moj mobitel ima takvu pukotinicu
a nije ajfon,vec je sony ericsson
eo,bash ga gledam
upssssss
opet mi je pao :)
sad ima dvje : ))))
Nista cudno..tako je slicno bilo i s iPod nano-m kad se prednja maska izgrebala u roku par dana pa su to zamjenili i sad je sve ok..tako ce biti i s ovim
ja imam iPod nano i nema ni ogrebotine
čuvam ga kao da ću umrijeti ako se ogrebe
Ma to puca po savovima jer su u njega konacno stavili neke "nove" feature tipa MMS pa je sad kuciste malo tijesno