da li uopće postoji normalni sistem koji to može prožvakati
300 vata struje..., 40 vata u pripravnosti...
lijepa zvijerka
http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/EAH5970/11.html
Zvjer je rođena, drastično je brža od GTX295 
šteta šta memorija nije na 4.800 MHz 
čista perverzija
must have!
lol
zanima me cijena u drugom mjesecu sad...kupuje se novi stroj pa uz malo srece ovo upadne
Koja mrcina, kaj radi od GTX 295, ovo nemrem vjerovati.
Ponegdje ju pere duplo!
Skoro teraflop u double precision modu., nekoliko puta jeftinija od nVidijinih Fermi Tesla, još samo preostaje testiranje sa zahtjevnim zadacima u OpenCL-u.
Prejaka kartica, al ce i bit prejaka cjena - većina ljudi može samo sanjati takvu karticu.
Ovo se zove rasturanje!
HD 5970 - GeForce Devastator !
a brate šta je ovo, ATI razvaljuje
napokon preko 50 fpsa u crysisu na skoro svim rezolucijama 
http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/EAH5970/11.html
Zvjer je rođena, drastično je brža od GTX295 
ha još najbolje da nije... mislim da nakon godinu dana i treba se pojavit nešto što može potuć proizvod star godinu dana...to je kao da uspoređujemo gtx295 sa atijevom 3xxx serijom, pa brate on ju je rastavio po snazi
Hajmo se strpit još par mjeseci da izađu nvdi-ina teška artiljerija pa da vidimo onda dali crveni ili zeleni tjeraju krizu brže
Koja fora sa 6GB rama oni stavili 32bitnu vistu, malo nema mozga al ajd
Ne razumijem kakvo razvaljivanje.
Pa ova kartica nije za nikoga osim za ljude koji se misle igrat u Eyefinityu.
DX11 igara nema, a bilo koja mainstream kartica godinu dana stara moze pogoniti bilo koju igru na trzistu na najvisim postavkama i to u HD rezoluciji.
Koja svrha? Trebali su cekati da Nvidia izbaci Fermi pa onda sasut ovo na njih. Ovako je bezveze...
Ovako ATI konkurira samom sebi.
A ovo je testni setup:
A pazi tek Nvidia drivere. Koji su to, oni godinu dana stari? xD
Nemogu vjerovat kako ovi reviewi nemaju nikakvok kredibiliteta.
Mislim jasno je da je to najbrza kartica na trzistu ali pravit ovakvu jos vecu razliku izmedju kartica stavljanjem losih drivera je besramno.
Valjda su prekoracili ovaj mjesec paket pa im je tesko skinut tih 100 MB.
A ovo je testni setup:
Mislim jasno je da je to najbrza kartica na trzistu ali pravit ovakvu jos vecu razliku izmedju kartica stavljanjem losih drivera je besramno.
Slažem se da se ne mogu uspoređivati grafička od prvog mjeseca 2009, ali driveri i za jednu i za drugu su iz 6. mjeseca ove godine. A tuljana koji je na 6GB ram-a stavio 32-bitni os treba poslati u Dubravu da mu prodaju ciglu!
A ovo je testni setup:
Slažem se da se ne mogu uspoređivati grafička od prvog mjeseca 2009, ali driveri i za jednu i za drugu su iz 6. mjeseca ove godine. A tuljana koji je na 6GB ram-a stavio 32-bitni os treba poslati u Dubravu da mu prodaju ciglu!
Neznam, test mi je jako sumnjiv sto se tice performansa i razlike izmedju ATI i Nvidia kartica ( ne gledam 5890 vec ove ostale).
Jedno znam a to je da ovo nije realno stanje stvari.
No bas me briga, ionako ne kupujem novu graficku jos neko vrijeme. 
Cijena će sigurno pasti za 6 mjeseci na kojih 1.500 kuna, pa ću si onda to kupiti...
Malo morgen...takvu mrcinu za 1500Kn nećeš tako skoro vidjeti !!
pogledaj gtx295 kakvu cijenu i koliko dugo je već drži, tak bu i ova grafica
Hm,preporučena cijena od 599 dolara???? Baš me zanima koliko će biti kod nas kad dođe...
Hm,preporučena cijena od 599 dolara???? Baš me zanima koliko će biti kod nas kad dođe...
Duplo
Isuseee vise od duplo je bolja od moje...Uf koji skok u performansama, strašno. Ali koliko vidim, u nekim stvarima i zaostaje za gtx295. cudno
Isuseee vise od duplo je bolja od moje...Uf koji skok u performansama, strašno
Ma i tvoja je zvjerka. Miran si ti jos neko vrijeme.
će li phenomi II bit dovoljni za to?
Tog cjenovnog ranga se tek sada nalazi HD 4890, koji uz to nije ni u tom segmentu. 
Moram pocet pare skupljat.
Cijena će sigurno pasti za 6 mjeseci na kojih 1.500 kuna, pa ću si onda to kupiti...
A onda ce ta kartica vec bit out, jer ce doc neka nova i jaca...
Moja pretpostavka negdje 4000-4500kn.