Android 2.2 je već bio popularan, a Android 3.0 će kompletno promjeniti tržište tableta. Korisnicima samo želim što manje cijene uz povećanje broja kvalitetnih tableta.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogledao sam video prezentacije na engadget i youtube i stvarno ludnica, konačno prvi tablet koji hardwerski i softverski može konkurirati svemoćnom iPadu
još kad se tome doda mobitel motorola atrix, zajedno čine savršenu kombinaciju...
zbog čega u sučelju sada ima više animacija,
pazi ovo, animacije. Djeca se zaigrala toliko o ozbiljnosti ili fokusiranoj publici
Jel se možda znaju minimalni hardwerski zahtjevi za njega?
Sad samo cekam da ga mdeejay prebaci za hd2,
pa bumo vidili kako radi uzivo...
nadam se da su se sjetili ubacit nekakav osnovni sound equalizer..
Bezveze se muče, tableti su igračke, neka igračke prepuste appleu, a android neka se uhvati ozbiljnog tržišta. Mislim ko ozbiljan bi si uopće uzeo duplo skuplji tablet pored duplo boljeg netbooka? Naravno appleove fanboyeve ne smatramo ozbiljnim.
a vas dvojica koristite mobitel za nadzor i upravljanje nuklearnim bojevim glavama? pa su vam te igračke nepotrebne...
a vas dvojica koristite mobitel za nadzor i upravljanje nuklearnim bojevim glavama? pa su vam te igračke nepotrebne...
Al si me nasmijao, uljepšao si mi dan
mislim da si htio reci
"a vas dvojica koristite mobitel za nadzor i upravljanje nuklearnim bojevim glavama? pa su vam te igračke neophodne..."

Bezveze se muče, tableti su igračke, neka igračke prepuste appleu, a android neka se uhvati ozbiljnog tržišta. Mislim ko ozbiljan bi si uopće uzeo duplo skuplji tablet pored duplo boljeg netbooka? Naravno appleove fanboyeve ne smatramo ozbiljnim.
Rijeci "dobar" i "netbook" ne bi se trebale nalaziti u istoj recenici,
Da imam love kupio bi ga.
zašto svi misle da su tableti bespotrebni?
istina daleko smo od toga da na tabletima možemo radit neke stvari koje možemo na desktop računalima.
ali za pogledat film kad recimo putujem, surfanje, i odlična stvar za digitalizaciju starih albuma, i stvaranje novih ( mislim na slike). bolje nego uključivat komp za sve to.
tako da je sve na jednom mjestu.
da ne nabrajam ostalo...
istina savršen tablet bi bio da mogu na njemu vrtit FL studio, after effects, photoshop... ali eto , za koju godinu
te stvari radim i s laptopom,po meni
je to cisto preseravanje 4.3" na mobu
su mi isto tako dovoljna za to, ugl idemo u 
Jedva čekam nadogradit Galaxy Tab na ovaj bombon!
te stvari radim i s laptopom,po meni
je to cisto preseravanje 4.3" na mobu
su mi isto tako dovoljna za to, ugl idemo u 
pa da radiš ali lakše je to radit na tabletu, ne moraš za sve uključivat laptop, ako se tablet boota za par sekundi.
a i ako imam obiteljske albume, video i slično, uzmem tablet u ruke i gledam...
puno bolje nego na laptopu.
ali dobro, svako ima svoje mišljenje, to je normalno.
nekom bolje odgovara laptop nekom tablet, a i ovisi za kaj se upotrebljava.
Ja neznam o cemu ti. Netbook je nesto sto nemozes koristit ama bas nizasto. Imao sam ASUS 1005 koristio ga mjesec dana i opet prodao. Sad imam Macbook Air jest da je malo odprilike 4 puta skuplji al bar se za nesto moze upotrijebit. A sto se tice tableta mislim da ono za sto su napravjeni dobro rade. A netbook hoce sve da moze, a ne moze nista kako treba. Ajd sad neki komentar Apple Fanboy, trolanje il nesto slicno!
A izmedju nadgledanja stanja bojevih glava moze da posluzi i kao tacna.