Predstavljen Android Honeycomb

poruka: 21
|
čitano: 2.518
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Predstavljen Android Honeycomb".
18 godina

Android 2.2 je već bio popularan, a Android 3.0 će kompletno promjeniti tržište tableta. Korisnicima samo želim što manje cijene uz povećanje broja kvalitetnih tableta.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Predstavljen Android Honeycomb

Pogledao sam video prezentacije na engadget i youtube i stvarno ludnica, konačno prvi tablet koji hardwerski i softverski može konkurirati svemoćnom iPadu {#} još kad se tome doda mobitel motorola atrix, zajedno čine savršenu kombinaciju...

18 godina

zbog čega u sučelju sada ima više animacija,

pazi ovo, animacije. Djeca se zaigrala toliko o ozbiljnosti ili fokusiranoj publici

16 godina
neaktivan

Jel se možda znaju minimalni hardwerski zahtjevi za njega?

http://beterz.com/?Referer=179629
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sad samo cekam da ga mdeejay prebaci za hd2,

pa bumo vidili kako radi uzivo...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

nadam se da su se sjetili ubacit nekakav osnovni sound equalizer..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
stalno o tabletima, mene zanima kako to radi na mobitelima...
The quieter you become, the more you are able to hear
16 godina
neaktivan

Bezveze se muče, tableti su igračke, neka igračke prepuste appleu, a android neka se uhvati ozbiljnog tržišta. Mislim ko ozbiljan bi si uopće uzeo duplo skuplji tablet pored duplo boljeg netbooka? Naravno appleove fanboyeve ne smatramo ozbiljnim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 12:20 (Kečko).

2 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
ali appleovih fanboya ima dosta da to ispadne super stvar, i onda ce i drugi to pokupovati...
16 godina
neaktivan

a vas dvojica koristite mobitel za nadzor i upravljanje nuklearnim bojevim glavama? pa su vam te igračke nepotrebne...

17 godina
neaktivan
profa31 kaže...

a vas dvojica koristite mobitel za nadzor i upravljanje nuklearnim bojevim glavama? pa su vam te igračke nepotrebne...

Al si me nasmijao, uljepšao si mi dan{#}

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
16 godina
neaktivan
profa31 kaže...

mislim da si htio reci

"a vas dvojica koristite mobitel za nadzor i upravljanje nuklearnim bojevim glavama? pa su vam te igračke neophodne..."

{#}

16 godina
neaktivan
Kečko kaže...

Bezveze se muče, tableti su igračke, neka igračke prepuste appleu, a android neka se uhvati ozbiljnog tržišta. Mislim ko ozbiljan bi si uopće uzeo duplo skuplji tablet pored duplo boljeg netbooka? Naravno appleove fanboyeve ne smatramo ozbiljnim.

Rijeci "dobar" i "netbook" ne bi se trebale nalaziti u istoj recenici,

17 godina
Kečko kaže...

Da imam love kupio bi ga.

15 godina
neaktivan
Da imam love ne bih je trosio na ovakve gluposti, sve to lepo izgleda ali je bespotrebno.
17 godina

zašto svi misle da su tableti bespotrebni?

istina daleko smo od toga da na tabletima možemo radit neke stvari koje možemo na desktop računalima.

ali za pogledat film kad recimo putujem, surfanje, i odlična stvar za digitalizaciju starih albuma, i stvaranje novih ( mislim na slike). bolje nego uključivat komp za sve to.

tako da je sve na jednom mjestu.

da ne nabrajam ostalo...

istina savršen tablet bi bio da mogu na njemu vrtit FL studio, after effects, photoshop... ali eto , za koju godinu

0 0 hvala 0
17 godina

te stvari radim i s laptopom,po meni

je to cisto preseravanje 4.3" na mobu

su mi isto tako dovoljna za to, ugl idemo u {#}

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Jedva čekam nadogradit Galaxy Tab na ovaj bombon!

0 0 hvala 0
17 godina
Makić kaže...

te stvari radim i s laptopom,po meni

je to cisto preseravanje 4.3" na mobu

su mi isto tako dovoljna za to, ugl idemo u {#}

pa da radiš ali lakše je to radit na tabletu, ne moraš za sve uključivat laptop, ako se tablet boota za par sekundi.

a i ako imam obiteljske albume, video i slično, uzmem tablet u ruke i gledam...

puno bolje nego na laptopu.

ali dobro, svako ima svoje mišljenje, to je normalno.

nekom bolje odgovara laptop nekom tablet, a i ovisi za kaj se upotrebljava.

15 godina
Kečko kaže...

Ja neznam o cemu ti. Netbook je nesto sto nemozes koristit ama bas nizasto. Imao sam ASUS 1005 koristio ga mjesec dana i opet prodao. Sad imam Macbook Air jest da je malo odprilike 4 puta skuplji al bar se za nesto moze upotrijebit. A sto se tice tableta mislim da ono za sto su napravjeni dobro rade. A netbook hoce sve da moze,  a  ne moze nista kako treba. Ajd sad neki komentar Apple Fanboy, trolanje il nesto slicno!

17 godina
protjeran
profa31 kaže...

A izmedju nadgledanja stanja bojevih glava moze da posluzi i kao tacna.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 20:03 (bnaci).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice