Mislim da taj 545 koristi iPhone 4, iPad i iPad 2.
EDIT :
SGX543 koriste , sada sam provjerio :)
EDIT :
EDIT :
ipad 2 koristi 543
a jedinica i cetvorka koriste 535
a u tekstu je rijec o 545
u svakom slucaju sprdacina u odnosu na amd
brazos...
550+ milji
cak i onaj najslabiji koji jee underclockan na pola ima 6-7 puta bolje performanse od ovoga...
a uvd 3 koji se dobije sa amd rjesenjem da uopce ne spominjem...
mozda u idealnim uvjetima bez ikakvih tekstura...powervr je katatrofalan u realnim uvjetima kad su teksture u pitanju
ovisi s cim ih usporedujes, ako ih budes usporedivao sa ovim sta imamo danas, onda da, al ak ih budes usporedivao sa netbookom/tabletom kojeg pogoni recimo bulldozer onda ce svejedno biti sprdacina
radije cu u bilo koje doba uzeti kombinaciju ubuntu/winsi+bulldozer nego sprdacinu tipa cortex-a9+povervr ili tegra 3 i slicno koji pogone sprdnju tipa android/ios
Usporedjujes Bulldozer, punokrvni desktop CPU, sa SoC rjesenjima za smartphone i tablete 
Mozda si mislio na Brazos?
Usporedjujes Bulldozer, punokrvni desktop CPU, sa SoC rjesenjima za smartphone i tablete 
Mozda si mislio na Brazos?
za bulldozere najavljuju potrosnju od 10W pa na vise, i usporedujem rjesenja za netbooke u odnosu na ono sta igracke tableti i intelovi netbooci nude
za sada je brazos najbolji i gore sam koristio brazos za usporedbu trenutne situacije
bulldozer je nova arhitektura procesora i nisam nigdje vidio da ce ta arhitektura biti ogranicena na desktope
Ti si pomjesao stvari.
Bulldozer je namjenjen High-End trzistu, imati ce 4-8 jezgri i nema integrirani GPU.
Llano (K10) je namjenjen za Mid-Range trsize, i imati ce integrirani GPU, te ih AMD zato naziva APU-ima.
Brazos (Bobcat) je namjenjen netboocima i slicnim, jer imaju potrosnju od 9W odnosno 18W, isto imaju integrirani GPU, te ih AMD naziva APU-ima.
Ti si pomjesao stvari.
Bulldozer je namjenjen High-End trzistu, imati ce 4-8 jezgri i nema integrirani GPU.
Llano (K10) je namjenjen za Mid-Range trsize, i imati ce integrirani GPU, te ih AMD zato naziva APU-ima.
Brazos (Bobcat) je namjenjen netboocima i slicnim, jer imaju potrosnju od 9W odnosno 18W, isto imaju integrirani GPU, te ih AMD naziva APU-ima.
ma dobro, moj bed onda, al kako god, bolje je nekoliko puta od intelovog smeca, a da ne spominjem usrane soc-ove za mobitele koji se ugraduju u 10" tablete, nema smisla da uredaj tih dimenzija ima isti hardver kao i uredaji manji od 5" umjesto postenog hardvera, pogotovo ne za cijenu za koju se moze kupiti taj posteni hardver na drugoj platformi...
i amd najavljuje da ce u drugoj generaciji bulldozera biti i onih namjenjenih budget lapropima, tako da ne vidim zasto takva arhitektura procesora nebi za 2-3 godina otisla i na netbooke, tablete i slicno...
edit:eto sad malo pogledao, u planu trinity koji ce zamjeniti llano i imati ce bulldozer jezgre, znaci korak poslje tog su jos manji uredaji, tak da ne vidim zasto bi razvoj trebao stati na bobcatu po tvom
Nisam ni rekao da ce razvoj stati. Nego ova generacija Bulldozera je namjenjena samo High-End desktopima i nema integrirani GPU, a iduca koja se naziva Enhanced Bulldozer, ce biti prisutna u svim segmentima, od netbooka do High-Enda.
Nisam ni rekao da ce razvoj stati. Nego ova generacija Bulldozera je namjenjena samo High-End desktopima i nema integrirani GPU, a iduca koja se naziva Enhanced Bulldozer, ce biti prisutna u svim segmentima, od netbooka do High-Enda.
pa ja nisam ni govorio o ovoj generaciji, bulldozere sam spomenuo tek kad je rasprava presla u buducnost