Pipov dual-boot tablet s Core M CPU-om

poruka: 7
|
čitano: 1.495
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pipov dual-boot tablet s Core M CPU-om".
16 godina
Pipov dual-boot tablet s Core M CPU-om

Očekivana cijena uređaja od $399 čija je RCP cijena i to samog Broadwell procesora $281:

http://ark.intel.com/products/85234/Intel-Core-M-5Y10c-Processor-4M-Cache-up-to-2_00-GHz

Je li postoji ovdje neka kvaka ili, ja ne vjerujem ovome što čitam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Pipov dual-boot tablet s Core M CPU-om

na intel stranici je maloprodajna ''preporucena '' cijena koja je bitno veca nego kada ih firme kupuju na kile

16 godina

+ MSovo sponzoriranje (koje je u ovakvom slučaju očigledno).

Problem je samo veličina, da je malo manji mogao bi free win.. Simpatičan uređaj, ne spominju storage pa samo predpostavljam 60/64GB (4GB RAM).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
jonas19 kaže...

na intel stranici je maloprodajna ''preporucena '' cijena koja je bitno veca nego kada ih firme kupuju na kile

Ma nije.. klikni na onaj upitnik fino piše: "Recommended Customer Price (RCP) is pricing guidance only for Intel products. Prices are for direct Intel customers, typically represent 1,000-unit purchase quantities, and are subject to change without notice. Prices may vary for other package types and shipment quantities. Listing of RCP does not constitute a formal pricing offer from Intel." Dakle ovo je cijena na 1000 komada.

Ako izbiješ tu cijenu i free WIndows kao što iHush kaže (očigledno WIndows with Bing vidiljivo iz aviona, ali neka je) opet gdje je tu poslovna računica. Meni ovo sve miriše kao onaj Linshof ili tako nekako.. jednostavno mi prejeftino jerCore M procesor i jeftin tablet ne idu u istu račenicu

16 godina
Envy kaže...
.. jednostavno mi prejeftino jerCore M procesor i jeftin tablet ne idu u istu račenicu

ne, upravo (jučer..?) sam gledao malo dojč cijene.. npr s tipkovnicom/dock 4GB/64GB/500GB QcoreCeleron, W81-normalan, nije Bing/10"/HD/dualSIM/hdmi/usb(2i3), Medion, 449€. To je dakle normalna cijena, treba biti niža od 400/350.. u odnosu na ovo što sam gledao već zbog dockinga i HDDa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 17:23 (ihush).
16 godina
ihush kaže...
Envy kaže...
.. jednostavno mi prejeftino jerCore M procesor i jeftin tablet ne idu u istu račenicu

* * * QcoreCeleron, * * *

Čekaj malo je li Celeron ili Core M CPU, mislim da u tome grmu leži zec?

Evo mobilnih Celerona: http://ark.intel.com/products/family/43521/Intel-Celeron-Processor#@Mobile RCP cijene su od $75 do $107

A evo i Core M: http://ark.intel.com/products/family/83613/Intel-Core-M-Processors#@Mobile RPC cijenom od $281.

Dakle 2,5 puta je Core M skuplji od najskupljeg mobilnog Celerona. Ako uzmeš u obzir da je MSRP cijena tableta $399 o ovaj koji si ti nave već 449€ cijena je još drastičnija.

Ja tvrdim jednostavno da Core M tableti od 10.1" i Jeftino ne idu i istu rečenicu, iskreno volio bih da me razuvjeriš u suprotno, bih ti do enba zahvalan jer moj sldeći tablet mora ispuniti 3 primarne komponente: Core M CPU, 10,1" IPS skran i punokrvni Windows.

Because anything Korea does, Japan does it better.
16 godina
  • celeron.. vidi. Da tad je cijena normalna/usporediva (ali je Medion model zgodniji). Vjerojatno će se uskoro pojaviti i modeli s M serijom (ili će biti klasičan rebranding..)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice