Philips 220XW8FB

poruka: 4
|
čitano: 836
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Philips 220XW8FB".
17 godina
neaktivan
Philips 220XW8FB

Oprostite, ali, kvragu, kakva je ovo vijest?! Imam ovaj monitor vec tri mjeseca, kupio sam ga u glupom Euronicsu spletom okolnosti i monitor je bezze. Ovi Smart sadrzaji su svi odreda totalno beskorisni, pogotovo SmartAccessories koji je najgluplja stvar koju sam ikad vidio. Iz fore sam isao staviti drzac za mobitel i prestao sam ga koristit nakon par sati jer je totalno neprakticno. Nadalje ima 1 (da, JEDAN) usb prikljucak i to na najnedostupnijem mjestu u svemiru, iza monitora, tako da stvarno ne vidim zasto bih iskoristio jedan usb iz maticne kako bih dobio JEDAN usb na poledjini monitora. Slika je valjda u redu za TN matricu ali to i nije bas neka pohvala. Zvucnike nisam koristio i ne pada mi napamet. JEDAN vat. Ajde, neka su tu, da nemam spojen audio na liniju, mozda bi dobro doslo...

I konacno, dizajn uopce nije toliko brettejking, osobno mi je prilicno slicni 226BW dosta ljepsi. Al ovo je opet ukus i u to ne ulazim.

Poanta svega je da objaviti vijest o ovome uistinu nema smisla.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2008 0:55 (madafaka).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Philips 220XW8FB

Kako nema smisla staviti ovakvu vijest? Vidiš da na svaku odgovori neki mulac s čime si lijepo kupi postove a forum dobiva na aktivnosti i popularnosti. lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Philips 220XW8FB
indig0F10w kaže...

Kako nema smisla staviti ovakvu vijest? Vidiš da na svaku odgovori neki mulac s čime si lijepo kupi postove a forum dobiva na aktivnosti i popularnosti. lol

Pa dobro je da se ovak ljudi javljaju sa svojim iskustvima, ne vidim išta loše u tome, dapače.
17 godina
neaktivan
Philips 220XW8FB

OK, onda evo mog iskustva s njim...

Monitor je skroz dobar. Pogotovo zbog omjera cijena/mogućnosti.

I sad kreće svađa. Isto kao i na svim temama sličnim Vista vs. XP itd. Njemu je užas, meni je dobar, trećem je ovo-ono itd. Još samo da se javi Naxeem i tema može na lock.

Pozdrav!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice