Phenom II X4 do maksimuma

poruka: 64
|
čitano: 7.141
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Phenom II X4 do maksimuma".
18 godina

Sonny tebi ni ne treba nova konfiguracija, ova koju imas ti je za sve dosta a mozes i fino igrat bolje ulozi lovu nekud drugdje to je pametnije!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2009 21:45 (rambox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Koliko košta litra tekućeg dušika?

Intel E8400 3.0 GHz // HD4850 512Mb // 2×2 Gb Kingmax MARS // WD 640Gb // Corsair VX550 W // Razer Krait
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Phenom II X4 do maksimuma
Unimatrix 007 kaže...

RAZER je rekao da je 10kn litra ali ti treba puno a ne 1L
18 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

oko 10 kn
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina

AMD is BACK !!! jupii Osmijeh

mislim da se intelu sad tresu gaće, još je i recesija pa ce kupci gledat jeftinije procesore tako da je Amd u velikom dobitku!

Intel ce morat gadno stegnit remen i cijene svojih procesora .

Sempron 2400+1GBram+Radeon9600xt+Windows7b
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

evo sad je i sluzbeno u rekordu 3d mark 05

pa niko vise nemoze rec da amd i ati nevaljaju jer im ovaj test to dokazuje i rusi njihove argumenete

eto vam ga na..............Cool

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
rambox kaže...

Sonny tebi ni ne treba nova konfiguracija, ova koju imas ti je za sve dosta a mozes i fino igrat bolje ulozi lovu nekud drugdje to je pametnije!!!Cool

Ma znam :), nego me čisto zanima ono okvirno :D
Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina
neaktivan

Za one koji ne znaju (preporučam ponovite gradivo fizike), svaki električni vodič ima otpor koji pruža struji, ali se on mijenja s promjenom temperature. Što je niža temperatura, bolja je vodljivost. Razlog zašto hlade procesor na tako nisku temperaturu jest gubitak električnog otpora kod vodiča, tako da se može maksimalno iskoristiti. Za one koji još nisu shvatili, struja ima jačinu obrnuto proporcionalnu el. otporu, a električni otpor ima veze s temperaturom. Uz to, svaki vodič ima temperaturnu granicu ispod koje više ne daje otpor struji. Nadalje, struja svojim prolaskom kroz vodič stvara toplinu, a što je ona jača, tj. što je otpor manji, temperatura je veća. Dođe li do prevelike temperature, vodič će se rastaliti. Zato je pri overclockiranju bitno imati što nižu temperaturu svake overclockirane komponente računala, jer zbog topline koja bi se stvorila bez hlađenja, korisniku bi ostao bezvrijedan komad rastaljenog silicija koji je bio procesor, ako je toliko sretan da mu ne eksplodira na matičnoj ploči. Nadam se da će ova mala lekcija i ponavljanje fizike svima dobro doći. Uz ovo, AMD je nasrnuo na Intel, a sad je pitanje hoće li Intel znati uzvratiti? Idemo AMD!Smijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
18 godina

Drago mi je zbog AMD-a. Premda nikada neću sebi moći priuštiti neki ovako bijesan procesor kao ovaj Phenom II drago mi je da šije Intela bar u nečemu.

...i tako je svizac zamotao čokoladu u omot.
18 godina
angel of fire kaže...

pa niko vise nemoze rec da amd i ati nevaljaju jer im ovaj test to dokazuje i rusi njihove argumenete

ova ti je dobra,hahahah :)
Audi R8 - born of powerful ideas
18 godina
neaktivan
angel of fire kaže...

Što je najbolje ovo je s DDR2 memom i na AM2 matičnoj. Čekaj rezultat sa AM3 čipsetom i DDR3 memorijom, pa će onda biti razvaljotkeBelji se
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Na tom linku sam mogao samo vidjet kako se gtx-ice dobro klokaju pa mi stoga nije jasno zasto si taj link postao pod ovu temu ??? ili ja ne vidim nesto u vezi i7

Audi R8 - born of powerful ideas

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Na tom linku sam mogao samo vidjet kako se gtx-ice dobro klokaju pa mi stoga nije jasno zasto si taj link postao pod ovu temu ??? ili ja ne vidim nesto u vezi i7

evo upravo zato da ti imas sta za pitati
18 godina
neaktivan
 A sada mi pokaži di i7 ima veći CPU score od Phenomovih 45000  i neš sitno?
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2009 0:09 (Paolo2612).
18 godina
mtopol kaže...
Batista kaže...

evo upravo zato da ti imas sta za pitati
 Super jos tekuceg dusika!
BTW: HD4870 se daju clockat preko 1000MHz oc-at bez tekuceg dusika!
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / ASUS M2N-privremena/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
 decko idi se ohladi tekucim dusikom...
18 godina
neaktivan
mtopol kaže...
Paolo2612 kaže...
 Prvo bi ti cijeli kanistar zabio u usta da začepiš, ako sam nešto krivo napisao ukaži na grešku i objasni mi, ili želiš glumiti da si neki koji je popio svu pamet ovog svijeta?
18 godina
neaktivan

A jbg... Kratko su držali rekord.

Mount Vision Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
2029.MN4 kaže...

A jbg... Kratko su držali rekord.

Ne mora značiti, Phenom je bio na AM2 ploči, i bez tekućeg dušika na grafičkama. Čekaj da vidimo Phenom II na AM3 ploči i čipsetu sa DDR 3 memorijom i Crosfire X hlađene tekućim dušikom. Baš me zanima ko bi onda bio pobjednik.
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
mtopol kaže...
Paolo2612 kaže...
 Prvo bi ti cijeli kanistar zabio u usta da začepiš, ako sam nešto krivo napisao ukaži na grešku i objasni mi, ili želiš glumiti da si neki koji je popio svu pamet ovog svijeta?
 ej,lima malo se suzdrzi, nemoj da ti zivci popuste,jer onda ispadas slabic. dosta OT-a, ako mi imas kaj za rec postoji PM.
18 godina
neaktivan
mtopol kaže...
Paolo2612 kaže...
mtopol kaže...
Paolo2612 kaže...
 ej,lima malo se suzdrzi, nemoj da ti zivci popuste,jer onda ispadas slabic. dosta OT-a, ako mi imas kaj za rec postoji PM.
 Ja se nemam namjeru svađat, ja sam ti lijepo postavio pitanje a ti si počeo da provociraš da se ohladim. Ja sam lijepo napisao da ako sam napisao grešku ili je nešto krivo u mojoj tvrdnji da me ispraviš, ali čini se da je tebi zabavnije drugima samo govoriti ohladi ili lima umjesto da napišeš pošten i prihvatljiv odgovor.

Dakle, što sam ja napisao u gornjem postu da je krivo?  Da li bi mi mogao objasniti da nadalje raspravljamo na nivou normalnih pristojnih ljudi bez svađanja?
17 godina
protjeran

bas i nije prevelika razlika

http://a.imagehost.org/0137/44.jpg

ma intel ce to srusiti prvom prilikomCool

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3

0 0 hvala 0
18 godina

Svaka čast za AMD lijepo je vidjeti ovakove rezultate na strani AMD-a!!

Ako niste primjetili ovdje je cilj osim rušenja 3d05 rekorda bio i postizanje max stabilnog takta procesora za AMD, tako da nije relevantno uspoređivati Intel i AMD. No kad već uspoređujete odmah da vam kažem kako Za rušenje 3dM05 Intelu bude dovoljno podići i7 na kojih 5.5Ghz- max5.8Ghz i sa Gtx 295 karticama ode futurmark na vjerujem blizu 50k, no to su gospodo kruške i jabuke...svi znamo kako Intel trenutno ima bolje i brže procesore, no ovim novim Phenomima AMD ostaje u igri, a zdrava konkurencija i nama potrošačima ide na ruku!Osmijeh

Vidim da su fizičari sve lijepo opisali (bravoNamigiva),no  ja ču zdravo čobanski kazat kako pravilo overclocka kaže da  viši radni takt zahtjeva i znatno niže temperature, 

primjera radi:temperatura cpu od 65c full load bude dostatna za brzinu od pr. 3Ghz, no ne nužno i za onu od 4.5Ghz ili više!!!

e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, OCZ @1000MHz, ATI HD 4850, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Bla, bla, bla... Čim dođu još noviji Phenomi II na lito - kupujem! Još da mi je dogovoriti sa nekim šeikom da mi plaća tekući dušik...

Mount Vision Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam gledao vase profile, ali mislim da na ovom forumu prevladavaju djeca, Intel ce srusit, AMD je ovo... ATi ono, Nvidia ce... Ne razumijem zasto se ne bi svadjali npr. tko ima najnizu cijenu i sl. Ajde mi sad vi recite koji se prepucavate kako vama treba (zbog posla) jak stroj. To bi bio onda slag na vrhuncu ove rasprave.

Death is not the end, she is a new beginning
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Salamander kaže...

Nisam gledao vase profile, ali mislim da na ovom forumu prevladavaju djeca, Intel ce srusit, AMD je ovo... ATi ono, Nvidia ce... Ne razumijem zasto se ne bi svadjali npr. tko ima najnizu cijenu i sl. Ajde mi sad vi recite koji se prepucavate kako vama treba (zbog posla) jak stroj. To bi bio onda slag na vrhuncu ove rasprave.

Tocno to, ja cijelo vrijeme naglašavam sistem uloženo dobiveno, a ne: "nVidia ima najjači single chip, to je najbolje, kupit cu tu".
Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
18 godina
neaktivan
Sonny kaže...
Salamander kaže...

Tocno to, ja cijelo vrijeme naglašavam sistem uloženo dobiveno, a ne: "nVidia ima najjači single chip, to je najbolje, kupit cu tu".
 zasto si ti onda uzo e8500 koji slovi kao neisplativ procesor u odnosu na e8400???

uostalom kaj imate protiv djece???
neka djeca znaju vise neg odrasli ljudi....
ak mi uvazavamo vas uvazavajte i vi nas...ak pogrjesimo ispravite...s tim odnosom nikad nam nis necte objasnit i nemamo od kog naučiti...
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2009 23:32 (angel of fire).
17 godina
neaktivan

istina,ali takva djeca sigurno negube vrijeme na ovom forumu... mladost ludost, misis da si najpametniji,najajci,najbolji... itd itd... ti si uvjek u pravu, nista netrebas uciti, ti si sveznalica.. al kad odrastes shvatis da nista neznas, i da cjeli zivot moras uciti da bi bio u toku. to je sve dio odrastanja, pubertet i te stvari... realno gledano, znanje je relativno, a najvaznija je inteligencija koja je uvjet da svoje znanje mozes iskoristiti i primjeniti. Zato djeco jedite jos puno zganaca i ucite da bi bili pametni...lol he he he!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Na ovome forumu nalaze se (ili bi bar trebali) zaljubljenici u hardware/software, tako da povlačenje godina u sve to nema nikakove veze...razmjena mišljenja, učenje starih od mladih ili obratno sasvim su normalna stvar i bit su ovoga svega. Prepucavanja, razbacivanje frazama i sl. stvari sastavni su dio konverzacije, koja bolje da je ikakva, nego nikakva!Šutim

e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, OCZ @1000MHz, ATI HD 4850 VoltModed 800/2200, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice