Sonny tebi ni ne treba nova konfiguracija, ova koju imas ti je za sve dosta a mozes i fino igrat bolje ulozi lovu nekud drugdje to je pametnije!!!
Koliko košta litra tekućeg dušika?
AMD is BACK !!! jupii 
mislim da se intelu sad tresu gaće, još je i recesija pa ce kupci gledat jeftinije procesore tako da je Amd u velikom dobitku!
Intel ce morat gadno stegnit remen i cijene svojih procesora .
evo sad je i sluzbeno u rekordu 3d mark 05
pa niko vise nemoze rec da amd i ati nevaljaju jer im ovaj test to dokazuje i rusi njihove argumenete
eto vam ga na..............
Sonny tebi ni ne treba nova konfiguracija, ova koju imas ti je za sve dosta a mozes i fino igrat bolje ulozi lovu nekud drugdje to je pametnije!!!
Za one koji ne znaju (preporučam ponovite gradivo fizike), svaki električni vodič ima otpor koji pruža struji, ali se on mijenja s promjenom temperature. Što je niža temperatura, bolja je vodljivost. Razlog zašto hlade procesor na tako nisku temperaturu jest gubitak električnog otpora kod vodiča, tako da se može maksimalno iskoristiti. Za one koji još nisu shvatili, struja ima jačinu obrnuto proporcionalnu el. otporu, a električni otpor ima veze s temperaturom. Uz to, svaki vodič ima temperaturnu granicu ispod koje više ne daje otpor struji. Nadalje, struja svojim prolaskom kroz vodič stvara toplinu, a što je ona jača, tj. što je otpor manji, temperatura je veća. Dođe li do prevelike temperature, vodič će se rastaliti. Zato je pri overclockiranju bitno imati što nižu temperaturu svake overclockirane komponente računala, jer zbog topline koja bi se stvorila bez hlađenja, korisniku bi ostao bezvrijedan komad rastaljenog silicija koji je bio procesor, ako je toliko sretan da mu ne eksplodira na matičnoj ploči. Nadam se da će ova mala lekcija i ponavljanje fizike svima dobro doći. Uz ovo, AMD je nasrnuo na Intel, a sad je pitanje hoće li Intel znati uzvratiti? Idemo AMD!
Drago mi je zbog AMD-a. Premda nikada neću sebi moći priuštiti neki ovako bijesan procesor kao ovaj Phenom II drago mi je da šije Intela bar u nečemu.
pa niko vise nemoze rec da amd i ati nevaljaju jer im ovaj test to dokazuje i rusi njihove argumenete

Na tom linku sam mogao samo vidjet kako se gtx-ice dobro klokaju pa mi stoga nije jasno zasto si taj link postao pod ovu temu ??? ili ja ne vidim nesto u vezi i7
Na tom linku sam mogao samo vidjet kako se gtx-ice dobro klokaju pa mi stoga nije jasno zasto si taj link postao pod ovu temu ??? ili ja ne vidim nesto u vezi i7
A jbg... Kratko su držali rekord.
A jbg... Kratko su držali rekord.
bas i nije prevelika razlika
http://a.imagehost.org/0137/44.jpg
ma intel ce to srusiti prvom prilikom
Svaka čast za AMD lijepo je vidjeti ovakove rezultate na strani AMD-a!!
Ako niste primjetili ovdje je cilj osim rušenja 3d05 rekorda bio i postizanje max stabilnog takta procesora za AMD, tako da nije relevantno uspoređivati Intel i AMD. No kad već uspoređujete odmah da vam kažem kako Za rušenje 3dM05 Intelu bude dovoljno podići i7 na kojih 5.5Ghz- max5.8Ghz i sa Gtx 295 karticama ode futurmark na vjerujem blizu 50k, no to su gospodo kruške i jabuke...svi znamo kako Intel trenutno ima bolje i brže procesore, no ovim novim Phenomima AMD ostaje u igri, a zdrava konkurencija i nama potrošačima ide na ruku!
Vidim da su fizičari sve lijepo opisali (bravo
),no ja ču zdravo čobanski kazat kako pravilo overclocka kaže da viši radni takt zahtjeva i znatno niže temperature,
primjera radi:temperatura cpu od 65c full load bude dostatna za brzinu od pr. 3Ghz, no ne nužno i za onu od 4.5Ghz ili više!!!
Bla, bla, bla... Čim dođu još noviji Phenomi II na lito - kupujem! Još da mi je dogovoriti sa nekim šeikom da mi plaća tekući dušik...
Nisam gledao vase profile, ali mislim da na ovom forumu prevladavaju djeca, Intel ce srusit, AMD je ovo... ATi ono, Nvidia ce... Ne razumijem zasto se ne bi svadjali npr. tko ima najnizu cijenu i sl. Ajde mi sad vi recite koji se prepucavate kako vama treba (zbog posla) jak stroj. To bi bio onda slag na vrhuncu ove rasprave.
Nisam gledao vase profile, ali mislim da na ovom forumu prevladavaju djeca, Intel ce srusit, AMD je ovo... ATi ono, Nvidia ce... Ne razumijem zasto se ne bi svadjali npr. tko ima najnizu cijenu i sl. Ajde mi sad vi recite koji se prepucavate kako vama treba (zbog posla) jak stroj. To bi bio onda slag na vrhuncu ove rasprave.
istina,ali takva djeca sigurno negube vrijeme na ovom forumu... mladost ludost, misis da si najpametniji,najajci,najbolji... itd itd... ti si uvjek u pravu, nista netrebas uciti, ti si sveznalica.. al kad odrastes shvatis da nista neznas, i da cjeli zivot moras uciti da bi bio u toku. to je sve dio odrastanja, pubertet i te stvari... realno gledano, znanje je relativno, a najvaznija je inteligencija koja je uvjet da svoje znanje mozes iskoristiti i primjeniti. Zato djeco jedite jos puno zganaca i ucite da bi bili pametni...lol he he he!!
Na ovome forumu nalaze se (ili bi bar trebali) zaljubljenici u hardware/software, tako da povlačenje godina u sve to nema nikakove veze...razmjena mišljenja, učenje starih od mladih ili obratno sasvim su normalna stvar i bit su ovoga svega. Prepucavanja, razbacivanje frazama i sl. stvari sastavni su dio konverzacije, koja bolje da je ikakva, nego nikakva!