Biti će zanimljivo vidjeti Appleov odgovor na ovo.
Trajanje baterije je i dalje glavno pitanje, pogotovo uz ovako impresivan hardver.
Biti će zanimljivo vidjeti Appleov odgovor na ovo.
Trajanje baterije je i dalje glavno pitanje, pogotovo uz ovako impresivan hardver.
Moram priznat da me je ova reklama jako podsjetila na neke Apple reklame 
Moram priznat da me je ova reklama jako podsjetila na neke Apple reklame 
Vidim dosta ih kopiraju zadnjih dana (Razer)
Imam iPad već 4 mjeseca i nakon dužeg vremena korištenja došao sam do zaključka kako je to najbolja stvar za igranje dok si na wc-u!
Prednost: čitanje knjiga & novina, navigacija preko google mapsa, portfolio...
ima li netko informaciju koliko je iPada Apple prodao, dakle do kraja 2010. godine ?
Motorola misli milijunček, meni djeluje preoptimistično. Nije se to još zahuktalo s tabletima posve ...
11-12 miljuna komada u 2010, mislim da ne postoje jo[ to;ni podaci, al 11 miljuna minimalno. 2011. analitičari ( i apple ) očekuju oko 25-40 miljuna, a 2012 preko 50 miljuna komada. Prestrašne brojke ...
11-12 miljuna komada u 2010, mislim da ne postoje jo[ to;ni podaci, al 11 miljuna minimalno. 2011. analitičari ( i apple ) očekuju oko 25-40 miljuna, a 2012 preko 50 miljuna komada. Prestrašne brojke ...
S time da je većini korisnika to bio jedini poznati tablet (bar do pojave Galaxy taba), i s obzirom da je dugo vremena bio gotovo sam na tržištu, brojke jesu velike ali ne i impresivne.
Ova predviđanja su nategnuta, pogotovo zbog poplave Android tableta.
Vidi se da Android platforma raste, a sad imamo situaciju da Apple više nema "ekskluzivu" tableta, mobitela i playera na istom sustavu. (Galaxy serija)
Uključuju se i drugi proizviđači čiji će tableti biti au par s iPadom ili s nekoliko boljih stvari s obje strane, (Motorola, mobiteli su im odlični, sudeći po tome i tablet vjerojatno, pogotovo s ovim odličnim hadverom).
Teško da će netko s Android mobitelom otići na iPad. A Android usera je sve više.
Prednost Applea je što je on jedan a Android cini više proizvođaca koji se bore svaki za svoj dio kolaca.
Ali eto u svim tim kategorijama koje si nabrojao Apple je bio prvi(pritom nemislim da je ijednu kategoriju
izmislio, nego je svaku popularizirao i pokrenuo druge) i imao najveci rast.
Jednostavno Apple je postao vođa u sektoru potrošacke elektronike i svi ga slijepo slijede.
To mi se ne sviđa, bilo bi zanimljivije vidjet druge kako donose inovacije, tj.populariziraju neke nove
tehnologije neovisno o Appleu..
Logično je ako netko ima iPhone i Pod, da prije razmišlja o Padu nego o Galaxy tabu npr.
Racimo ja bih sad prije uzeo Galaxy player nego Pod jer olakšavam se korištenje i prebacivanje multimedije.
Prednost Applea je što je on jedan a Android cini više proizvođaca koji se bore svaki za svoj dio kolaca.
Ali eto u svim tim kategorijama koje si nabrojao Apple je bio prvi(pritom nemislim da je ijednu kategoriju
izmislio, nego je svaku popularizirao i pokrenuo druge) i imao najveci rast.
Jednostavno Apple je postao vođa u sektoru potrošacke elektronike i svi ga slijepo slijede.
To mi se ne sviđa, bilo bi zanimljivije vidjet druge kako donose inovacije, tj.populariziraju neke nove
tehnologije neovisno o Appleu..
pa prati još područja,a ne samo konsumer electronic...
Od dvadesetak tableta predstavljenih na CESu Xoom mi se čini najprivlačniji. Treba vidjeti kako su riješili Market, hoće li biti bugova i koja će biti cijena. I što (i kada) će donijeti Ipad 2.
Potencijala za dostići najavljenu prodaju svakako ima. 12 milijuna iPada je mrvica od onoga što tržište može progutati.
Uh, kad će više tableti od 32 inča... :(
A.
Imam iPad već 4 mjeseca i nakon dužeg vremena korištenja došao sam do zaključka kako je to najbolja stvar za igranje dok si na wc-u!
Prednost: čitanje knjiga & novina, navigacija preko google mapsa, portfolio...
Čuj - većina nas zna pronaći WC i bez navigacije ;) Ali slažem se sa ostalim - dobar smartphone/tablet - perfektna zamjena za (inače) brdo literature na WCu :D