Optimistična Motorola

poruka: 15
|
čitano: 4.404
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Optimistična Motorola".
18 godina
Optimistična Motorola

Biti će zanimljivo vidjeti Appleov odgovor na ovo.

Trajanje baterije je i dalje glavno pitanje, pogotovo uz ovako impresivan hardver.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Optimistična Motorola

Moram priznat da me je ova reklama jako podsjetila na neke Apple reklame {#}

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
RE: Optimistična Motorola
alen-c kaže...

Moram priznat da me je ova reklama jako podsjetila na neke Apple reklame {#}

Vidim dosta ih kopiraju zadnjih dana (Razer)

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
18 godina
Optimistična Motorola

Imam iPad već 4 mjeseca i nakon dužeg vremena korištenja došao sam do zaključka kako je to najbolja stvar za igranje dok si na wc-u!{#}

Prednost: čitanje knjiga & novina, navigacija preko google mapsa, portfolio...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Optimistična Motorola

ima li netko informaciju koliko je iPada Apple prodao, dakle do kraja 2010. godine ?

Motorola misli milijunček, meni djeluje preoptimistično. Nije se to još zahuktalo s tabletima posve ...

:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

11-12 miljuna komada u 2010, mislim da ne postoje jo[ to;ni podaci, al 11 miljuna minimalno. 2011. analitičari ( i apple ) očekuju oko 25-40 miljuna, a 2012 preko 50 miljuna komada. Prestrašne brojke ... 

A.
18 godina
artfull kaže...

11-12 miljuna komada u 2010, mislim da ne postoje jo[ to;ni podaci, al 11 miljuna minimalno. 2011. analitičari ( i apple ) očekuju oko 25-40 miljuna, a 2012 preko 50 miljuna komada. Prestrašne brojke ... 

S time da je većini korisnika to bio jedini poznati tablet (bar do pojave Galaxy taba), i s obzirom da je dugo vremena bio gotovo sam na tržištu, brojke jesu velike ali ne i impresivne.

Ova predviđanja su nategnuta, pogotovo zbog poplave Android tableta.

Vidi se da Android platforma raste, a sad imamo situaciju da Apple više nema "ekskluzivu" tableta, mobitela i playera na istom sustavu. (Galaxy serija)

Uključuju se i drugi proizviđači čiji će tableti biti au par s iPadom ili s nekoliko boljih stvari s obje strane,  (Motorola, mobiteli su im odlični, sudeći po tome i tablet vjerojatno, pogotovo s ovim odličnim hadverom).

Teško da će netko s Android mobitelom otići na iPad. A Android usera je sve više.

16 godina
neaktivan
Optimistična Motorola

Prednost Applea je što je on jedan a Android cini više proizvođaca koji se bore svaki za svoj dio kolaca.

Ali eto u svim tim kategorijama koje si nabrojao Apple je bio prvi(pritom nemislim da je ijednu kategoriju 

izmislio, nego je svaku popularizirao i pokrenuo druge) i imao najveci rast.

Jednostavno Apple je postao vođa u sektoru potrošacke elektronike i svi ga slijepo slijede.

To mi se ne sviđa, bilo bi zanimljivije vidjet druge kako donose inovacije, tj.populariziraju neke nove

tehnologije neovisno o Appleu..

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Optimistična Motorola

Logično je ako netko ima iPhone i Pod, da prije razmišlja o Padu nego o Galaxy tabu npr.

Racimo ja bih sad prije uzeo Galaxy player nego Pod jer olakšavam se korištenje i prebacivanje multimedije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
alen-c kaže...

Prednost Applea je što je on jedan a Android cini više proizvođaca koji se bore svaki za svoj dio kolaca.

Ali eto u svim tim kategorijama koje si nabrojao Apple je bio prvi(pritom nemislim da je ijednu kategoriju 

izmislio, nego je svaku popularizirao i pokrenuo druge) i imao najveci rast.

Jednostavno Apple je postao vođa u sektoru potrošacke elektronike i svi ga slijepo slijede.

To mi se ne sviđa, bilo bi zanimljivije vidjet druge kako donose inovacije, tj.populariziraju neke nove

tehnologije neovisno o Appleu..

pa prati još područja,a ne samo konsumer electronic...{#}

18 godina
neaktivan
Optimistična Motorola

Od dvadesetak tableta predstavljenih na CESu Xoom mi se čini najprivlačniji. Treba vidjeti kako su riješili Market, hoće li biti bugova i koja će biti cijena. I što (i kada) će donijeti Ipad 2.

Potencijala za dostići najavljenu prodaju svakako ima. 12 milijuna iPada je mrvica od onoga što tržište može progutati.

0 0 hvala 0
18 godina
PICART kaže...

Imam iPad već 4 mjeseca i nakon dužeg vremena korištenja došao sam do zaključka kako je to najbolja stvar za igranje dok si na wc-u!{#}

Meni ne treba ta čuda tehnike.

Ja serem ovdje

17 godina
Optimistična Motorola

Uh, kad će više tableti od 32 inča... :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
mala ispravka. čak 15 miljuna iPada je otišlo lani. To stvarno nitko nije očekivao :)
A.
18 godina
neaktivan
PICART kaže...

Prednost: čitanje knjiga & novina, navigacija preko google mapsa, portfolio...

Čuj - većina nas zna pronaći WC i bez navigacije ;) Ali slažem se sa ostalim - dobar smartphone/tablet - perfektna zamjena za (inače) brdo literature na WCu :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice