Opera 10 Beta

poruka: 35
|
čitano: 7.396
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Opera 10 Beta".
17 godina
Opera 10 Beta

Bas pisem s desetke, i mogu reci da ovaj turbo fakat funkcionira kao turbo, definitivno najbrzi od svih preglednika.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Opera 10 Beta

pustim upload na utorrentu na 38 kB/s, a opera u turbo modu otvara site za sekundu! istina, s lošim prikazom slika i bez plug-inova

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
17 godina
neaktivan
Opera 10 Beta

Nemam Operu nego Firefox jer mi fale add-onovi, ali danas sam dosao u kontakt sa IE7 (nakon dugo vremena). Ne mogu vjerovati da ti ljudi koji su jos na IE7 ne kuze koliko su Opera i Firefox brzi. Stvarno treba isprobavati nove browsere jer je nevjerojatna razlika u ugodi surfanja.

Idem sad probati i novu Operu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Opera 10 Beta

Evo, prešao sam i ja s 9.6 na ovu beta verziju.

Moram reći da mi se sviđa, učitavanje stranica stvarno je vidno brže.

Jedini, i najveći problem uvijek je bila nekompatibilnost pojedinih stranica s ovim preglednikom (meni mu nema ravna).

Recimo dobar primjer je i ovaj forum, ali još više Facebook. Npr kad riješim neki kviz i hoću ishod objaviti na naslovnoj jednostavno gumb Objavi ne radi, mogu ga do sutra pritiskat...dok na IE8 to   radi..

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opera 10 Beta

ja bum sad iso instalirat tu beta verziju opere.....bas me zanima jel brza od prethodne verzije 9.6....i google chromea

krpelj..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Opera 10 Beta

Evo i ja ju mislim sad isprobati, zasada sam na chromeu. Možda je najslabijih opcija ali ruku na srce meni je zasada najbrži i najpregledniji.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Opera 10 Beta

Turbo je stvarno turbo uz losu kvalitetu slike ali ipak je to namjenjeno sporim vezama. Nego mene je zacudilo brzo renderiranje strane,odlican prikaz fontova i slike (ili samo mi se cini) i opsto...kao da su ovi iz telekoma odvrnuli slavine.

Meni sto je bitno a to je da wand iz stare opere ovde funkcionira. Torrente ionako skidam sa utorrentom a i download manager unutra meni je bas dovoljan

Ovaj forum a i njegova maticna strana su prikazani bez greske. Za sada nisam susreo neke "problematicne" strane. Fedovi rade odlicno,jos da srede navigaciju kroz njih.

Stvarno prekrasno,preporucam korisnicima FF-a. Adblocker sjajno obavlja posao. Widgeta puno. Milina jedna Smijeh

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban

2 0 hvala 0
17 godina

tportal izgleda očajno Smijeh

no tak i tak ga ne čitam.. po stranicam gdje surfam ide odlično, a brzina je nevjerojatna.. još da upravljanje bookmarks-ima bude ko u firefoxu.. ajme..Smijeh

16 godina
neaktivan
Opera 10 Beta
Sve važnije inovacije u browserima došle su iz Opere. Baš me zanima što će uvesti sada. Nakon 1-2 godine to će iskopirati i drugi browseri ali uz bolju implementaciju i sve će opet biti po starom ... do novog releasa Opere

2 0 hvala 0
17 godina
Opera 10 Beta

Upravo koristim Operu 10 i radi odlično.

Sometime the best defense is to attack!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Opera 10 Beta

Ponekad mi ne radi mi gumb Pošalji. Ovo pisem sa stare Opere,mislio da je do cachea i cookiesima ali nista. Jos da vidim restart sustava

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Opera 10 Beta

Izgleda da je bilo do konekcije. Sada radi

0 0 hvala 0
17 godina
Opera 10 Beta

Upravo downloadam Desetku. Opera postaje sve ozbiljnija! Uskoro možemo očekivati drugačiji odnos snaga na tržištu WEB preglednika!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Opera 10 Beta

ajde molim vas ako se nekome da tko već ima instalirano...

kako prolazi Acid 3 test?

http://acid3.acidtests.org/

0 0 hvala 0
17 godina
Seabro kaže...

ajde molim vas ako se nekome da tko već ima instalirano...

kako prolazi Acid 3 test?

http://acid3.acidtests.org/

100/100 Belji se
16 godina
neaktivan

100/100 kao i u alpha verziji :D

jedino što ne mogu citirat kak se spada, nemogu izaći iz oblačića s citatom (ovo pišem iz FF 3.5 b4)

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
17 godina
neaktivan
Opera 10 Beta

google chrome isto dobije 100/100 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opera 10 Beta

kak da to updateam? imam 9.25

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
_Rainmaker_ kaže...

kak da to updateam? imam 9.25

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan

nije moguće updateat na verziju 10, ovaj link iznad je za zadnju stabilnu, 9.64

za 10 betu slijedi link

http://www.opera.com/browser/next/

17 godina
markbodin kaže...

za 10 betu slijedi link

nisam skuzil da sam za 9.64 dal doh.. ugl tu je za 10
17 godina
neaktivan
nadimak888 kaže...

Ah.. FF 3.5 beta dobije 93/100 Neodlučan
Lijep pozdrav ;)
17 godina
Opera 10 Beta

Evo testirao sam cijelu večer Operu 10 i mogu reći da sam oduševljen! U životu nisam isprobao ništa brže, a posebno mi se dopao "Turbo Mode"! Jedva čekam, baš poput svih "Operoljubaca", konačnu verziju 10-ke!   Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
nadimak888 kaže...

Da ali uz jednu bitnu razliku! Chrome ipak ne prolazi test! 

EDIT:
Sorry zbog duplog posta! Neće se dogoditi više! Sramim se 
Google Chrome - Linktest Failed! Google Chrome - Linktest Failed!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2009 23:03 (cro_blue).
16 godina
neaktivan
Opera 10 Beta

Jesu li rjesili onaj upgrade bez nove instalacije?

Ne pamtim kad sam operu furao.

Mozda cu kad izadje iz bete probati.

Navikao sam na FF i drag mi je mnogo.

Edit: na facebooku mi se opera pokazala totalno lose u proslim verzijama,

pola botuna nije radilo.

Ne moze to bez kabla
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2009 23:13 (niko_vazan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Opera 10 Beta

Ovako... Cijelu večer sam s njom na Facebooku i ne primjećujem neka zastajkivanja kakva su bila karakteristična za verziju 9.64. Znači, za sada sve radi OK! Što se tiče updatea, ne mogu reći ništa sa sigurnošću međutim čitao sam da su novi sustav nadogradnji testirali još na Alpha verziji tako da vjerujem da je i taj problem riješen.

Svakome tko voli Operu preporučam da isproba novu 10-ku. Premda je Beta, za sada radi izvrsno!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Ovako... Cijelu večer sam s njom na Facebooku i ne primjećujem neka zastajkivanja kakva su bila karakteristična za verziju 9.64. Znači, za sada sve radi OK! Što se tiče updatea, ne mogu reći ništa sa sigurnošću međutim čitao sam da su novi sustav nadogradnji testirali još na Alpha verziji tako da vjerujem da je i taj problem riješen.

Svakome tko voli Operu preporučam da isproba novu 10-ku. Premda je Beta, za sada radi izvrsno!

Ja dozivim potpuni debakl svaki put kada je checkiran spelling ali samo kada citiram a ne i kada odgovaram ili pisem novi post
Dali se nekome ovo desava? 
16 godina
neaktivan
Opera 10 Beta

opera je zakon, a 10-ka je za sada super

paste and go mnogo dobra stvar pogotovo ako si mrcina ko ja

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lord Vader kaže...

opera je zakon, a 10-ka je za sada super

paste and go mnogo dobra stvar pogotovo ako si mrcina ko ja

Je je  
Situacija "rapidshare link za skidati" :)
Ctrl+C   Ctrl+T (novi tab)   Ctrl+B (paste and go) milina :) 
16 godina
neaktivan
Aki kaže...
markbodin kaže...

za 10 betu slijedi link

nisam skuzil da sam za 9.64 dal doh.. ugl tu je za 10
  a da li moram imati 9,64 da bi mogao 10?
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice