Novi identitet Tele2

poruka: 28
|
čitano: 5.153
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi identitet Tele2".
16 godina
neaktivan
Novi identitet Tele2

a to je tele2???

jer sam na jumbo plakatima vidio tog slona i onu neku pticu što nosi pismo, a vidio sam i na tv-u i nisam uopće znao za što je ta reklama...

Atomska bubamara. | http://tinyurl.com/erepNA

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Novi identitet Tele2
jurluk kaže...

a to je tele2???

jer sam na jumbo plakatima vidio tog slona i onu neku pticu što nosi pismo, a vidio sam i na tv-u i nisam uopće znao za što je ta reklama...

da, bilo je i meni kraj škole svi ti plakati po parku..

cijeli prošči tjedan nitko nije znao ništa o tome..

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.
17 godina
neaktivan
Novi identitet Tele2

nije da su nešto "redizajnirali" stranice, iste su kao  i prije. :-/

ovaj novi korporativni identitetmi je baš ok, neutralan, sviđa mi se. u svakom slučaju bolji od vipa i t-mobila.

pohvale sa moje strane. :)

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi identitet Tele2

AAHAAA to je ta reklama! Osmijeh Svako malo neki narančasti krugovi govore "bla bla bla"...

Baš me zanimalo što je to, čak sam probao guglati ne bi li našao o čemu se radi. Napokon, misterij je riješen. Smijeh

Press any key to continue or any other key to quit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
r420r kaže...

ovaj novi korporativni identitetmi je baš ok, neutralan, sviđa mi se. u svakom slučaju bolji od vipa i t-mobila.

ma vip podsječa na 16-17. stolječe, a za t-mobileove reklame uvijek mislim da su ili za tomato ili vip. previše sličnosti.

16 godina
odjavljen
puma1400 kaže...

ma vip podsječa na 16-17. stolječe, a za t-mobileove reklame uvijek mislim da su ili za tomato ili vip. previše sličnosti.

Razumijem ljude koji promase tu i tamo nesto u pravopisu (i ja promasim). Nitko nije savrsen, ali ovo napisano je u najmanju ruku UZAS.

Sto se tice tele2 identiteta - boring. Svi imaju neke varijacije na temu, a konkurencija medju njima je nikakva.

17 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
puma1400 kaže...

Razumijem ljude koji promase tu i tamo nesto u pravopisu (i ja promasim). Nitko nije savrsen, ali ovo napisano je u najmanju ruku UZAS.

Iskreno govoreći, ja ne razumijem zašto bi itko, pa k tomu i ti, analizirao moju gramatiku. Namjera mi nije bila napisati gramatički tečan tekst, već napisati tekst koji će svi razumjeti. Nažalost, očito je da neki na informatičkom forumu zahtjevaju nešto što nema veze ni s informatikom ni ičim drugim, ali u redu, meni nije problem pisati književni hrvatski.

16 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...
puma1400 kaže...

Sto se tice tele2 identiteta - boring. Svi imaju neke varijacije na temu, a konkurencija medju njima je nikakva.

..

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
16 godina
neaktivan
Meni se ne svidaju parkiranja, koriste dječje boje.  To nakon nekog vremena dosadi. Više volim kad su parkiranja ozbilnija malo tamnija :) 
VIP je to često radio, bezveze, ovo bijeli logotip mi je sranje, puno bolji su oni prethodni. 
Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

Deja Vu. Nisi li istu tu sliku maloprije stavio u neku drugu temu? Isto je netko ispravljao greške...

EDIT: jesi! Evo ga tu.

Press any key to continue or any other key to quit.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 4:12 (andy0101).
17 godina
protjeran
r420r kaže...

Stranice imaju jos uvijek stari dizajn, a ono kaj se vidi od novog dizajna je banner (zato na njemu pise USKORO).

Uglavnom  frajeri rulaju.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
17 godina
Novi identitet Tele2

Podsjeća me na kutije Adobe paketa...

Ajde bar ne furaju jedan dizajn 10 godina. Malo svježine.

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PICART kaže...

Podsjeća me na kutije Adobe paketa...

Ajde bar ne furaju jedan dizajn 10 godina. Malo svježine.

Iskreno, mene novi paketi asociraju na kutije sa kondomima.

Ne želim time reči da je to nešto loše, upadljivo je u svakom slučaju.

From dying heaven To living hell
17 godina
Novi identitet Tele2

Originalni su, nema što...

Vip već godinama ima uslugu MojVip, prije par dana se pojavio Moj T., a sada... wait for it... Moj Tele2! Kako mudro, originalno, promućurno i neočekivano! Osmijeh

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi identitet Tele2

Kolko se vidi iz bannera Mafia još uvjek ostajeCool

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate A
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Novi identitet Tele2

Gle ti obnove identiteta. Promijenili samo pakiranja i web-stranice, a crni logo ostao jednak, da jednakiji ne može bit. Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
Novi identitet Tele2

A koga je*** dizajn bitna je cijena i usluga

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi identitet Tele2

A one debilne "mafijaške" reklame i dalje isfuravaju...

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Elk Cloner kaže...

I ja se već jedno vrijeme pitam kada će prestati s tim kretenskim reklamama.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2009 11:22 (macak).
17 godina
protjeran
Elk Cloner kaže...

Da je vec lagano isfurano, to je istina, ali te reklame su bile daleko bolje, nego reklame tscuma i vipa koje bi

na ljestvici debilnosti od 0 do 100 imale oznake 100 i pored toga morale bi imat oznaku da nisu primjerene maloljetnicima, da

se danasnji klinci ne zatupe.

Reklame vipa i tscuma kad su bile i nove, bile su isfurane kao kad bi si sad napravili fudbalerku na glavi (mislim da to dovoljno govori). 

17 godina
Novi identitet Tele2

VAUU!! Opet promjena!? Nakon što su prvotnom logu TELE2 "promjenom vizualnog identiteta" dodali perspektivu mislio sam to je to, ne može bolje, a sad ovo!!

BTW jel netko pogledao tele2.hr u firefoxu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

VAUU!! Opet promjena!? Nakon što su prvotnom logu TELE2 "promjenom vizualnog identiteta" dodali perspektivu mislio sam to je to, ne može bolje, a sad ovo!!

BTW jel netko pogledao tele2.hr u firefoxu?

nije to do firefoxa nego do redizajna stranicee

ljudi, redizajniran je www.tele2.hr :)

ajde, dobra je stranica nova, moram priznat.

16 godina
neaktivan
Novi identitet Tele2

Nove stranice Tele2 su savrsene....sve je svjezije,citkije,razumljivije....ma svaka cast....mnogi neka se ogledaju na njih....BRAVO ZA TELE2!

2 0 hvala 0
17 godina
Novi identitet Tele2

Očito je netko u telecvaj to primjetio pa sad i u firefoxu izgleda "normalno".

BTW i ja peglam na tele2. Nisam surfao previše po sajtu al se nadam da nije zabloatan ko tcom i vip

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Novi identitet Tele2

Svaka cast za Tele2!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi identitet Tele2

Uvijek sam volio VIP....ali ovo TELE 2 svaka cast...majstori ste pa ipak sam ja na njihovoj mrezi :-)) super stranice....eh sada da i cijene budu jos barem malo super

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ja00022 kaže...

Uvijek sam volio VIP....ali ovo TELE 2 svaka cast...majstori ste pa ipak sam ja na njihovoj mrezi :-)) super stranice....eh sada da i cijene budu jos barem malo super

Hoces reci da Tele2 nema super cijene?

17 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
ja00022 kaže...

Hoces reci da Tele2 nema super cijene?

Ima tele 2  odlicne cijene ja sam njihov korisnik vec 4 godine cini mi se znam da sam pravio prijnos broja s vipa na njih i uzeo pretplatu..ali mislio sam na telefone iz pretplate i vrste pretplate....recimo na pocetku sam ja uzeo pretplatu od 60 kn 48 potrosis 12 kn platis onu pristojbu i bio sam odusevljen....kupio mob po 1 kn...sada je min pretplata tj potrosnja isto tu negdje ali su uveli cijenu uspostave poziva...i sada ja pricam jednu minutu i to me izadje 40 lipa na kraju...nije puno...ali mrzim tu cijnu uspostave poziva....isto tako cijene mobitele uz recimo pakete od 50kn mj..... cijene su gotovo iste onima na bonove (na 12 mj i jesu)...to me malo smeta.... inace su ok....t-shrot nevolim uopce----ali vip mi se nimalo nesvidja pogotovo od kada su onoga peska stavili u reklamu :-))

btw: mobilni internet koristim konstantno na tele2 definitivno najeftiniji

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice