Nokia E7 u Hrvatskoj

poruka: 144
|
čitano: 16.277
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia E7 u Hrvatskoj".
16 godina
neaktivan
Re: Nokia E7 u Hrvatskoj
tnakir kaže...
Danas sam imao priliku raditi na c7. Boze koji lagavi mobitel. Ts iskustvo je najlosije do sada od svih novijijh mobitela na kojima sam imao priliku raditi, pa cak i od n97. Slide je klapav, kao da ce se svaki cas raspast. Jedino sto mi se svidilo je kvaliteta tipkovnice. Jadna nokia, bas mi ju je zao.

E7, C7 nema tipkovnicu.

I BTW your full of shit. Na svakom reviewu slide mehanizam je hvaljen.

I losije nego na n97? PHAAHAHAHAAHA

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
18 godina
wanderer kaže...
tnakir kaže...
Danas sam imao priliku raditi na c7. Boze koji lagavi mobitel. Ts iskustvo je najlosije do sada od svih novijijh mobitela na kojima sam imao priliku raditi, pa cak i od n97. Slide je klapav, kao da ce se svaki cas raspast. Jedino sto mi se svidilo je kvaliteta tipkovnice. Jadna nokia, bas mi ju je zao.

E7, C7 nema tipkovnicu.

C7. Klapav slide. Uzas. Smece. Grozota. Nisam full ov shit nego ste vi fanbojsi.

Mentalist je moj idol...
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 7:27 (tnakir).
16 godina

Daj ne seri...

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
18 godina
Nokia E7 u Hrvatskoj

Ja govorim o onome sto sam vidio iz svojih ruku, ne o onome sto sam procitao na nekom rivjuu na netu.

Jbg druze, ako te vrijedja to sto ja smatram da je neki mobitel smece, onda razmisli o lijecenju u nekakvoj klinici.

Mentalist je moj idol...

0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
tnakir kaže...

Ja govorim o onome sto sam vidio iz svojih ruku, ne o onome sto sam procitao na nekom rivjuu na netu.

Jbg druze, ako te vrijedja to sto ja smatram da je neki mobitel smece, onda razmisli o lijecenju u nekakvoj klinici.

ti pricas o slide mehanizmu na c7 sto ne postoji, znaci da lazes

c6-00 ima slide npr.

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina

Sorry ali to kazem zato sto sam probao i C6 i E7 i imaju skroz dobar klizni mehaniza. Meni se dojma cvrsto i pouzdano...

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 9:41 (agent_00klc).
18 godina
grimyHR kaže...

c6-00 ima slide npr.

agent_00klc kaže...

Sorry ali to kazem zato sto sam probao i C6 i E7 i imaju skroz dobar klizni mehaniza. Meni se dojma cvrsto i pouzdano...

Zar to nije isti vrag? U svakom slucaju onaj gore mobitel sa slike koju sam prilozio (zanimljivo je kako nokiini mobiteli na slikama i reklamama izgledaju vrhunski, a onda se razocaras kad ih vidis u stvarnosti).

Mentalist je moj idol...
16 godina

To sto si prilozio je E7 i nikako nije isto kao i C6 ili C7. Evo pa vidi

Meni je doima bas dobro i cvrsto napravljena... Plastika nije ona jeftina i kruta...

17 godina
protjeran
tnakir kaže...
grimyHR kaže...

c6-00 ima slide npr.

agent_00klc kaže...

Zar to nije isti vrag? U svakom slucaju onaj gore mobitel sa slike koju sam prilozio (zanimljivo je kako nokiini mobiteli na slikama i reklamama izgledaju vrhunski, a onda se razocaras kad ih vidis u stvarnosti).

onaj koji si prilozio je e7 i sad tek se vidi koliko lazes, jer klizni mehanizam na e7 je jeb*no cvrst,   slicni mehanizam se nalazi na htc-u desire z i daleko je losiji od onog na nokiji e7

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
18 godina
grimyHR kaže...
tnakir kaže...
grimyHR kaže...

c6-00 ima slide npr.

agent_00klc kaže...

onaj koji si prilozio je e7 i sad tek se vidi koliko lazes, jer klizni mehanizam na e7 je jeb*no cvrst,   slicni mehanizam se nalazi na htc-u desire z i daleko je losiji od onog na nokiji e7

I onda je svizac zamotao cokoladu... :D

Mentalist je moj idol...
16 godina
tnakir kaže...
grimyHR kaže...
tnakir kaže...
grimyHR kaže...

agent_00klc kaže...

I onda je svizac zamotao cokoladu... :D

Buduci ti je Mentalist idol drugaciji odgovor nisam niti ocekivao...{#}{#}

15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

ti protiv svijeta, izgleda

ja bi osobno usporedio klizni mehanizam sa zatvaranjem vrata na mercedesu

istina, nemos ga iz prve dokucit, ali nakon nekoliko puta se vidi kvaliteta

ako ces vec lagat, probaj lagat kako treba {#}

fajf
18 godina
Nokia E7 u Hrvatskoj

Jel to tnakir opet trolla i opet ga svi ismijavaju? {#}

- Psiho246
Moj PC  
5 1 hvala 0
18 godina
Psiho246 kaže...

Jel to tnakir opet trolla i opet ga svi ismijavaju{#}

Samo nokia fanbojsi.

Da vam buden iskren dosadno mi je pa moram malo provocirat da pokrenem neku zucniju raspravu.

Sta se tice kliznog mehanizma onog mobitela, to stvarno ne provociram - stvarno je klapav. Frend mi je dobio sluzbenu C6 (ispravak gore netocnog navoda, ovo je finalan odgovor, zvao sam ga i pitao, moram priznat da nisam upucen u nazive novih Nokiinih mobitela) i stvarno je slide nikakav i software trzav. Osjeca se lag i stvarno nije ugodan za raditi na njemu. Neznam jel on nasrao sto pa ga gusi ili ne, ali to je moj prvi dojam. Netko je gore spomenuo vrata mercedesa? E brate ovo klapa kao vrata fiata una.

Od novijih mobitela jedino je bio losiji nekakav samsungov androidas koji je stvarno lagav i nikakav (mislim da je rijec o Galaxy 3).

Evo ovo je sada iskreno bez provociranja i bez trolanja.

Mentalist je moj idol...
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
wanderer kaže...
tnakir kaže...

E7, C7 nema tipkovnicu.

C7. Klapav slide. Uzas. Smece. Grozota. Nisam full ov shit nego ste vi fanbojsi.

C7 nema tipkovnicu...

Nisam ja fanboy nego je činjenica da je E7 na reviewuima cijeli hardwer ukljucujuci i slide hvaljen kao robustan/čvrst i po tebi bi ja trebao vjerovat 1 tvojem mišljenju koje kaze suprotno od vecine. Pf...

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 23:43 (wanderer).
16 godina
Evo sad mi se srusila opera na c6... je.eno smece od mobitela... zelim ga zakucat u zid }:|
2.289 Posts! And counting...
18 godina
wanderer kaže...

C7 nema tipkovnicu...

Nisam ja fanboy nego je činjenica da je na reviewuima cijeli hardwer ukljucujuci i slide hvaljen kao robustan/čvrst i po tebi bi ja trebao vjerovat 1 tvojem mišljenju koje kaze suprotno od vecine. Pf...

Ispravio sam se gore... rijec je o C6 :(

Mentalist je moj idol...
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
wanderer kaže...

C7 nema tipkovnicu...

Nisam ja fanboy nego je činjenica da je na reviewuima cijeli hardwer ukljucujuci i slide hvaljen kao robustan/čvrst i po tebi bi ja trebao vjerovat 1 tvojem mišljenju koje kaze suprotno od vecine. Pf...

Ispravio sam se gore... rijec je o C6 :(

Aha, ja sam mislio da si ti mislio na E7... xD

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 23:41 (wanderer).
16 godina
neaktivan
8ax kaže...
Evo sad mi se srusila opera na c6... je.eno smece od mobitela... zelim ga zakucat u zid }:|

Da ima dosta malo rama... Si imao vise tabova otvorenih?

17 godina
neaktivan
Nokia E7 u Hrvatskoj
Meni se isto rusila opera na 5800, koma jednostavno, al dobro to je stari sym, malo rama....al zato novi sym i c7 su stvarno super, sve odlicno radi
[Prodaja] BF:BC2 + Vietnam i MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Sta se tice kliznog mehanizma onog mobitela, to stvarno ne provociram - stvarno je klapav. Frend mi je dobio sluzbenu C6 (ispravak gore netocnog navoda, ovo je finalan odgovor, zvao sam ga i pitao, moram priznat da nisam upucen u nazive novih Nokiinih mobitela) i stvarno je slide nikakav i software trzav. Osjeca se lag i stvarno nije ugodan za raditi na njemu. Neznam jel on nasrao sto pa ga gusi ili ne, ali to je moj prvi dojam. Netko je gore spomenuo vrata mercedesa? E brate ovo klapa kao vrata fiata una.

Od novijih mobitela jedino je bio losiji nekakav samsungov androidas koji je stvarno lagav i nikakav (mislim da je rijec o Galaxy 3).

Evo ovo je sada iskreno bez provociranja i bez trolanja.

Na stranu trolanje. Na stranu Nokia FB.

Ali ovdje se moram apsolutno sloziti s tobom. Kad sam prvi puta vidio C6 na nokia.com izgledala je sjajno. A onda sam ju uzeo u ruke i gotovo pao na du*e kad sam shvatio o koliko losem mehanizmu se radi. Da, zbilja ni na razini prosjecnih kineskih kopija. Stvarno im to nije trebalo.

Ipak, moram napomenuti i kako se radi o nesretnom Symbianu S60v5, sto u velikoj mjeri objasnjava los dojam o radu telefona.

16 godina
@wanderer Da, imao sam otvoren Travian koji je malo tezi i m.Bug. Ocekujem od jednog smartphonea da moze imat 2+ taba otvorenih u isto vrijeme. Mislim da cu dat N95 8GB na popravak.
15 godina
neaktivan
8ax kaže...

jesi li ti jedan od onih koji imaju ili su imali svaki mobitel o kojem je trenutno rijec?

inace, tema je e7

fajf
16 godina
Meni govoris?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice