eto ga
kome suvislom uopće i treba više od ovoga?! samo, molim, bez hell'o kitty (titty?) varijanti i sličnih iživljavanja. i ovo je previše. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U zadnje vrijeme najčešće me nekako bode u oči "Uređaj je namjenjen tržištima u razvoju"...
36 dana na bateriji 
eto ga
kome suvislom uopće i treba više od ovoga?! samo, molim, bez hell'o kitty (titty?) varijanti i sličnih iživljavanja. i ovo je previše. 
Onome kome treba telefon i ovo je previše (dovoljan je crno bijeli ekran) a onome kome treba smartphone će si kupiti smartphone.
Nevjerovatno kako ljudi smartphone svrstavaju u kategoriju sa telefonima a puno je bliže laptopu nego telefonu.
zna li netko di u zagrebu mogu kupit masku za nokia 225 dual sim, pukla mi je zadnja maska pri dnu pa bi to htio zamjenit. nije bitno ili ista crna maska ili neka druga
Moze li mi netko pomoci iskonfigurirati net za ovaj mob? Imam aktiviranu prejaku tarifu od simpe s 1 GB prometa i kada pokusam pristupiti netu prikaze "Can't load the page at the moment. Please check your connection and try again" za bilo koju str. Provjerio sam stanje tarife i megabajti nisu potroseni. Zvao sam podrsku i poslali su mi APN postavke (Name: HT Internet, APN: internet.ht.hr, username i pass prazno), ali i dalje prikazuje istu poruku...