Nokia 225

poruka: 6
|
čitano: 3.122
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia 225".
17 godina
neaktivan
Nokia 225

eto ga {#} kome suvislom uopće i treba više od ovoga?! samo, molim, bez hell'o kitty (titty?) varijanti i sličnih iživljavanja. i ovo je previše. {#}

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 225

U zadnje vrijeme najčešće me nekako bode u oči "Uređaj je namjenjen tržištima u razvoju"...

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Nokia 225

36 dana na bateriji {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Nokia 225
Ajar kaže...

eto ga {#} kome suvislom uopće i treba više od ovoga?! samo, molim, bez hell'o kitty (titty?) varijanti i sličnih iživljavanja. i ovo je previše. {#}

Onome kome treba telefon i ovo je previše (dovoljan je crno bijeli ekran) a onome kome treba smartphone će si kupiti smartphone.

Nevjerovatno kako ljudi smartphone svrstavaju u kategoriju sa telefonima a puno je bliže laptopu nego telefonu.

14 godina
neaktivan
Nokia 225

zna li netko di u zagrebu mogu kupit masku za nokia 225 dual sim, pukla mi je zadnja maska pri dnu pa bi to htio zamjenit. nije bitno ili ista crna maska ili neka druga 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nokia 225

Moze li mi netko pomoci iskonfigurirati net za ovaj mob? Imam aktiviranu prejaku tarifu od simpe s 1 GB prometa i kada pokusam pristupiti netu prikaze "Can't load the page at the moment. Please check your connection and try again" za bilo koju str. Provjerio sam stanje tarife i megabajti nisu potroseni. Zvao sam podrsku i poslali su mi APN postavke (Name: HT Internet, APN: internet.ht.hr,  username i pass prazno), ali i dalje prikazuje istu poruku...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice