Net.hr promijenio vlasnika

poruka: 14
|
čitano: 2.910
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Net.hr promijenio vlasnika".
17 godina
neaktivan

OK, meni nesto nije jasno. Ajmo rec da Index.hr moze postici cifru od 4.000.000 eur. I kad netko kupi taj Index.hr, na koji nacin on moze povratiti tih 4.000.000 eur naravano kroz odredeni period... Kroz reklame? Cisto sumnjam...

Yes, No.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nemoj se zamarat s tim kombinacijama

onaj koji to kupi ima neku dobit

bez brige budi................

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

da, ali kakvu? baš i mene to zanima... mislim nije to mala lova, treba to nekako vratiti i zaraditi isto. Čisto sumnjam da se može samo preko reklama vratiti taj uloženi novac.

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja mislim da može, kaj je portal popularniji to može i više naplatit cijenu reklama. Mislim da treba neko vrijeme da bi se vratio novac, ali definitivno se može zaradit. Da ne može ne bi kupovali za tavke novce.Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Net.hr promijenio vlasnika
nikad mi ne ide u glavu kako na netu moz zaradit tooliko velike pare a da ne dosadis posetiocima.....4miliona evra...pjeeeeeeeee
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan

Ja mislim da Babić malo pretjeruje. Znam da je Index.hr među najposjećenijim sajtovima u HR, ali sajtovi koji su svjetski poznati i imaju neusporedivo veći promet od Indexa su prodavani za manje.

0 0 hvala 0
17 godina

Ne može vratiti pare reklamama.

Radi se o kupovini tržišnog udjela koji ima strateškog smisla u današnjoj ekonomiji zbog istog razloga kao i sve drugo - jer procjenjuju da će naići sucker koji će platiti još više.

Pogledaj burzu ili cijene nekretnina, sve je to ista pjesma.

17 godina
neaktivan

Internet i živi od reklamiranja, bilo izravnog ili neizravnog. Google ubire najviše novca upravo od reklama. I internet preglednici se financiraju od reklama. Negdje pri vrhu desno i Opere i Firefoxa i Internet Explorera ima onaj mali prozorčić u kojem piše Google, Live Search ili već što ti je namješteno kao defaultni pretraživač.   Svaki put kad tu nešto upišeš  što te zanima i onda dobiješ rezultate u Googlu, Google njima plati određeni iznos. Firefox jeste besplatan, ali na taj način zarade godišnje desetke milijuna dolara, jednako i Opera i Internet Explorer.

0 0 hvala 0
17 godina

Vidiš to nisam znao... ajd thx na informaciji Namigiva

ali opet meni je to puno love za tako jedan naš site, ipak za tu lovu kupiš kućerinu, afto i brod neki zajedno hehe!

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
manic kaže...

Ja mislim da Babić malo pretjeruje. Znam da je Index.hr među najposjećenijim sajtovima u HR, ali sajtovi koji su svjetski poznati i imaju neusporedivo veći promet od Indexa su prodavani za manje.

Ja mislim da je sajt vrlo posjećen kao i forum/komentari.
Naši (Hrvatski mislim) su sajtovi jako posjećivani i od ostatka Europe, pogotovo Net i 24 sata.
24 je čak među pet najboljih izabran prije par dana.
Neka pati koga smeta.....
17 godina
protjeran
Vedran kaže...

OK, meni nesto nije jasno. Ajmo rec da Index.hr moze postici cifru od 4.000.000 eur. I kad netko kupi taj Index.hr, na koji nacin on moze povratiti tih 4.000.000 eur naravano kroz odredeni period... Kroz reklame? Cisto sumnjam...

Ne brini se. Nije to jasno ni Olegu kako neki pod utjecajem hypea pljunu velike pare za skype i slično. Smijeh

Za 4 milijuna eura bi radije uzeo par vrhunskih webmastera i programera i napravio svoj "portal" ili neki drugi projekt. A ne kupovinu žutila i bijede naše domaće web scene. Najbolja mi je fora onaj komercijalni jad od net.hr foruma gdje se za komentar na vijest mora staviti ručno link na tu vijest u postu a svako malo se tamo nađe usera koji vrište link,link.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
the_tux kaže...
Vedran kaže...

Ne brini se. Nije to jasno ni Olegu kako neki pod utjecajem hypea pljunu velike pare za skype i slično. Smijeh

Za 4 milijuna eura bi radije uzeo par vrhunskih webmastera i programera i napravio svoj "portal" ili neki drugi projekt. A ne kupovinu žutila i bijede naše domaće web scene. Najbolja mi je fora onaj komercijalni jad od net.hr foruma gdje se za komentar na vijest mora staviti ručno link na tu vijest u postu a svako malo se tamo nađe usera koji vrište link,link.

Nisu oni kupili "portal" nego kao sto je netko vec spomenuo, udio na trzistu i publiku
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
manic kaže...

Naši (Hrvatski mislim) su sajtovi jako posjećivani i od ostatka Europe, pogotovo Net i 24 sata.
 24sata je dobio nagradu za dizajn ako se dobro sjećam. Poznati su po tome što su izumili no-scroll dizajn, tj. da bi korisnici pregledali neki dio sajta ne trebaju skrolati, sve se odmah vidi na ekranu. To ne znači da su "najveći" sajt u Evropi ili nešto, nego jednostavno su imali dobru ideju pri dizajnu korisničkog sučelja koju su i dobro realizirali i na tome im svaka čast.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2008 14:30 (manic).
17 godina
neaktivan
manic kaže...
Armor kaže...
manic kaže...

24sata je dobio nagradu za dizajn ako se dobro sjećam. Poznati su po tome što su izumili no-scroll dizajn, tj. da bi korisnici pregledali neki dio sajta ne trebaju skrolati, sve se odmah vidi na ekranu. To ne znači da su "najveći" sajt u Evropi ili nešto, nego jednostavno su imali dobru ideju pri dizajnu korisničkog sučelja koju su i dobro realizirali i na tome im svaka čast.
 meni je bas taj 24 sata portal nekak neuredan........dok trazim one djevojke sa straznje strane poludim
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice