OK, meni nesto nije jasno. Ajmo rec da Index.hr moze postici cifru od 4.000.000 eur. I kad netko kupi taj Index.hr, na koji nacin on moze povratiti tih 4.000.000 eur naravano kroz odredeni period... Kroz reklame? Cisto sumnjam...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nemoj se zamarat s tim kombinacijama
onaj koji to kupi ima neku dobit
bez brige budi................
da, ali kakvu? baš i mene to zanima... mislim nije to mala lova, treba to nekako vratiti i zaraditi isto. Čisto sumnjam da se može samo preko reklama vratiti taj uloženi novac.
Ja mislim da može, kaj je portal popularniji to može i više naplatit cijenu reklama. Mislim da treba neko vrijeme da bi se vratio novac, ali definitivno se može zaradit. Da ne može ne bi kupovali za tavke novce.
Ja mislim da Babić malo pretjeruje. Znam da je Index.hr među najposjećenijim sajtovima u HR, ali sajtovi koji su svjetski poznati i imaju neusporedivo veći promet od Indexa su prodavani za manje.
Ne može vratiti pare reklamama.
Radi se o kupovini tržišnog udjela koji ima strateškog smisla u današnjoj ekonomiji zbog istog razloga kao i sve drugo - jer procjenjuju da će naići sucker koji će platiti još više.
Pogledaj burzu ili cijene nekretnina, sve je to ista pjesma.
Internet i živi od reklamiranja, bilo izravnog ili neizravnog. Google ubire najviše novca upravo od reklama. I internet preglednici se financiraju od reklama. Negdje pri vrhu desno i Opere i Firefoxa i Internet Explorera ima onaj mali prozorčić u kojem piše Google, Live Search ili već što ti je namješteno kao defaultni pretraživač. Svaki put kad tu nešto upišeš što te zanima i onda dobiješ rezultate u Googlu, Google njima plati određeni iznos. Firefox jeste besplatan, ali na taj način zarade godišnje desetke milijuna dolara, jednako i Opera i Internet Explorer.
Vidiš to nisam znao... ajd thx na informaciji
ali opet meni je to puno love za tako jedan naš site, ipak za tu lovu kupiš kućerinu, afto i brod neki zajedno hehe!
Ja mislim da Babić malo pretjeruje. Znam da je Index.hr među najposjećenijim sajtovima u HR, ali sajtovi koji su svjetski poznati i imaju neusporedivo veći promet od Indexa su prodavani za manje.
OK, meni nesto nije jasno. Ajmo rec da Index.hr moze postici cifru od 4.000.000 eur. I kad netko kupi taj Index.hr, na koji nacin on moze povratiti tih 4.000.000 eur naravano kroz odredeni period... Kroz reklame? Cisto sumnjam...