Nema manjeg iPhonea?

poruka: 37
|
čitano: 7.196
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nema manjeg iPhonea?".
18 godina
neaktivan
Nema manjeg iPhonea?

Općenito ne smatram ideju nuđenja više ajfon uređaja dobrom idejom.

Zašto slabiji hardver? Pa za to imaju starije varijante ajfona. Ne sviđa mi se.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 11:26 (Danny_HR).

5 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Nema manjeg iPhonea?

manje neprosirive memorije? to bi im bio odlican potez

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR

1 0 hvala 0
18 godina
Nema manjeg iPhonea?

Netrebaju svima gigabajti memorije u mobitelu. Ja na Legendu imam karticu od 2Gb i meni je dovoljna.

Nesto mi se dogadja. Dopiydilo mi je piydit :(

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nema manjeg iPhonea?

O jeftinim modelima trebaju razmišljati samo firme koje ne mogu zadovoljiti kvalitetu premium klase. Poput HTC-a.

2 33 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Nema manjeg iPhonea?
tnakir kaže...

Netrebaju svima gigabajti memorije u mobitelu. Ja na Legendu imam karticu od 2Gb i meni je dovoljna.

to ne znaci da ce ti sutra biti dovoljno, a na legendu mozes prosiriti memoriju

16 godina
Nema manjeg iPhonea?

Zašto jednostavno ne počmu proizvodit ponovo 3G?

Možda jedino u novom kučištu, da se malo osvježi izgled. Performanse su mu ionako dosta dobre s obziron na starost. To nebi puno koštalo a virujen da bi zadovoljilo slabije korisnike.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Slažem se sa sirka666. Iphone 3G je puno bolji po meni od Iphona 4 !
4vorka zatrzava malo puno!

18 godina
Nema manjeg iPhonea?

Nema ovo pretjerane veze s ajFonom...

Priča je plasirana, ljudi su oko nje polemizirali i reklama je uspjela! ...o ajFonu se opet priča (bez obzira kakav je povod).

Dakle, isključivo marketing! {#}

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
8 0 hvala 0
18 godina
grimyHR kaže...
tnakir kaže...

to ne znaci da ce ti sutra biti dovoljno, a na legendu mozes prosiriti memoriju

Sutra cu kupit  novi mobitel. Jer mi ni procesor nece bit dovoljan. Ni ram. Ni sta ja znan sta.

Nesto mi se dogadja. Dopiydilo mi je piydit :(
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Općenito ne smatram ideju nuđenja više ajfon uređaja dobrom idejom.

Zašto slabiji hardver? Pa za to imaju starije varijante afona. Ne sviđa mi se.

Ma ja sam ipka mišljenja da će taj jeftiniji iPhone ( ako će ga bit ) bit po politici iPod-a, znaći praktički isti uređaj ali sa manje RAM-a, lošijim display-om , i nešto lošijom obradom kučišta. 

Inaće frend mi ima iPad 4 i baš smo uspoređivali sa iPhone-om 4 , razlike nisu toliko velike kolika je cjena među njima. 

EDIT :

iPod, krivo sam napisao, dump me ! 

I'm from Hollywood
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 11:28 (woodgamesfx).
17 godina
neaktivan
Sinatra kaže...

O jeftinim modelima trebaju razmišljati samo firme koje ne mogu zadovoljiti kvalitetu premium klase. Poput HTC-a.

{#} {#} {#} 

Na kojoj ti planeti zivis? {#}

Ovdje bih nešto kao trebao napisati, jel?
16 godina
N-s24x kaže...

A pa sad da je bolji. Ne virujen, četvorka je ipak novija, brža...

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
N-s24x kaže...

Nebih se složio, meni je puno brži 3G nego 4...
A sad, možda je moja 4-orka jedina "pokvarena" ? :P

16 godina
neaktivan
N-s24x kaže...
sirka666 kaže...
N-s24x kaže...

Nebih se složio, meni je puno brži 3G nego 4...
A sad, možda je moja 4-orka jedina "pokvarena" ? :P

Nema teorije da  iPhone 3G radi brže od iPhone-a 4 jer ako uzmeš samo za priliku HW onda ti je u pitanju više nego duple performanse, znam jer testiram i sa 3G-om i 4-kom i vidim razlike u performansama. Naravno postoji mogućnost kvara i možda je najbolje da se obratiš ovlaštenom servisu i detaljno im opišeš problem , jer inaće kako kažem nema šanse da je bilo što drugo po srijedi. 

NAPOMENA :

Inaće samo da se nadovežem postoji , ali samo u krajnjim slučajevima, mogućnost i to samo zbog nemara developera da se dobije privid da  iPhone 3G odradi neki zadatak brže, naime kada je rijeć o aplikacijiama koje koriste alpha transparent teksture, kod iPhone-a 4 zna doć do pada performasi ako radi u nativnom retina modu, tako recimo ako imaš aplikaciju ( stariju verziju ) koja je rađena za iOS 3.x i podržava low res 480x320 i recimo noviju generaciju ( update ) iste apliakcije na iPhone-u 4, a ista forsira nativni retina mod 960x640  može se desiti da zbog nepažnje developera imaš dojam da je starija aplikacija brža jer koristi 480x320 mod gdje kod iste količine detalja izvršavanje aplikacije može dat bolje rezultate, kažem koliko je meni poznato jedino u ovom scenariju može se desit ovo što si ti gore napisao, naravno pod uvjetom da su oba iPhone uređaja tehički ispravna. 

I'm from Hollywood
16 godina
Sinatra kaže...

Ti od kad si na ovom forumu samo pljuješ po svemu,praviš se pametan i otvaraš teme tipa zašto će umrijeti pc gaming i slične.Ova tvoja najnovija provala da HTC nemože zadovoljit kvalitetu premium klase je največe sranje koje sam čuo u zadnjih neznam kolko.HTC je s dolaskom androida na tržište postao izrazito konkurentan.Sad ta kak ti kažeš firma koja nemože zadovoljiti kvalitetu premium klase ima mobitel u svakom cjenovnom razredu,dakle od običnog prosječnog korisnika do poslovnjaka kojem treba brz net,pristup mailu itd.

Cogito Ergo Sum
18 godina
Sinatra kaže...

Ovo je istina.Iphone spada u high end mobitele i tam su uglavnom pozicionirali android da parira iphonu i to je uspjelo bar je konkurencija pa su za nas korisnike niže cijene i bolji mobiteli,dok u segmentu od 800 kn do 1500kn su tako loši mobiteli(mislim na ekran  i na touch)tam su mobiteli tipa galaxy 5,x8,lg optmus 540.Istina ima iphona 3g ali je on dosta star i više se ne prodaje a 3gs je par kuna jeftiniji od ip4 pa ga nitko ne kupuje.S iphonom bar znaš kaj dobivaš odličan touch ekran,velik ekran,dosta apliakacija,odlično browser iskustvo dok s ovim slabijim android mobitelima koji samo pumpaju specifikacije kao npr 5 mpx kamera ili touch ekran koji je loš kao na symbianu ili kamera koja nije ni jača od iphona 3g koji ipak nema videokameru ili flash bljeskalicu ali je bar kamera bolja i multitouch odlično radi.Podržavam rad na malom iphonu može bit 3.2" ili ako bude novi iphone oko 4" onda mogu ovog komotno stavit na 3.5" samo slabije sve tipa slabiji ekran s manjom rezolucijom,slabija kamera,manje memorije pa da bar bude konkurencije u srednjem tržištu da nebi korisnici trebali davat 3 soma da dobe dobar mob bio to desire hd ili iphone 4.

16 godina
neaktivan
Sinatra kaže...

Aj onda reci tko može. Ovo ti je žešća glupost.. 

Čisto ovako, ja imam iPhone ali reći da HTC nema mobitel koji se može mjeriti sa njime je presmiješno.

17 godina
protjeran
jpelko2 kaže...
Sinatra kaže...

Ovo je istina.Iphone spada u high end mobitele i tam su uglavnom pozicionirali android da parira iphonu i to je uspjelo bar je konkurencija pa su za nas korisnike niže cijene i bolji mobiteli,dok u segmentu od 800 kn do 1500kn su tako loši mobiteli(mislim na ekran   i na touch)tam su mobiteli tipa galaxy 5,x8,lg optmus 540.Istina ima iphona 3g ali je on dosta star i više se ne prodaje a 3gs je par kuna jeftiniji od ip4 pa ga nitko ne kupuje.S iphonom bar znaš kaj dobivaš odličan touch ekran,velik ekran,dosta apliakacija,odlično browser iskustvo dok s ovim slabijim android mobitelima koji samo pumpaju specifikacije kao npr 5 mpx kamera ili touch ekran koji je loš kao na symbianu ili kamera koja nije ni jača od iphona 3g koji ipak nema videokameru ili flash bljeskalicu ali je bar kamera bolja i multitouch odlično radi.Podržavam rad na malom iphonu može bit 3.2" ili ako bude novi iphone oko 4" onda mogu ovog komotno stavit na 3.5" samo slabije sve tipa slabiji ekran s manjom rezolucijom,slabija kamera,manje memorije pa da bar bude konkurencije u srednjem tržištu da nebi korisnici trebali davat 3 soma da dobe dobar mob bio to desire hd ili iphone 4.

ne seri

18 godina
grimyHR kaže...
jpelko2 kaže...
Sinatra kaže...

Ovo je istina.Iphone spada u high end mobitele i tam su uglavnom pozicionirali android da parira iphonu i to je uspjelo bar je konkurencija pa su za nas korisnike niže cijene i bolji mobiteli,dok u segmentu od 800 kn do 1500kn su tako loši mobiteli(mislim na ekran   i na touch)tam su mobiteli tipa galaxy 5,x8,lg optmus 540.Istina ima iphona 3g ali je on dosta star i više se ne prodaje a 3gs je par kuna jeftiniji od ip4 pa ga nitko ne kupuje.S iphonom bar znaš kaj dobivaš odličan touch ekran,velik ekran,dosta apliakacija,odlično browser iskustvo dok s ovim slabijim android mobitelima koji samo pumpaju specifikacije kao npr 5 mpx kamera ili touch ekran koji je loš kao na symbianu ili kamera koja nije ni jača od iphona 3g koji ipak nema videokameru ili flash bljeskalicu ali je bar kamera bolja i multitouch odlično radi.Podržavam rad na malom iphonu može bit 3.2" ili ako bude novi iphone oko 4" onda mogu ovog komotno stavit na 3.5" samo slabije sve tipa slabiji ekran s manjom rezolucijom,slabija kamera,manje memorije pa da bar bude konkurencije u srednjem tržištu da nebi korisnici trebali davat 3 soma da dobe dobar mob bio to desire hd ili iphone 4.

ne seri

Odi sprobat iphone ili neki od androida tipa desire hd i onda usporedi s nekom nokijom.Ja sam mjeril s nokiom x6 i n97 koji imaju stvarno loši touch i symbian je trom dok su možda nešto sredili s novom generacijom tipa n8 ali to ipak nije to pogledaj neke recenzije od n8 pa budeš videl da je još uvijek symbia tromi.

17 godina
protjeran
jpelko2 kaže...
grimyHR kaže...
jpelko2 kaže...
Sinatra kaže...

ne seri

Odi sprobat iphone ili neki od androida tipa desire hd i onda usporedi s nekom nokijom.Ja sam mjeril s nokiom x6 i n97 koji imaju stvarno loši touch i symbian je trom dok su možda nešto sredili s novom generacijom tipa n8 ali to ipak nije to pogledaj neke recenzije od n8 pa budeš videl da je još uvijek symbia tromi.

pricas gluposti, sucelje od n8 nije tromo ni u kojem pogledu, ne trebaju mi recenzije, isprobao sam osobno, kao i iphone 4, 3gs, desire hd itd...

18 godina
neaktivan
Sinatra kaže...

Ako mislis na kvalitet izrade nece svako stakleni telefon (ma koliko to staklo bilo dobro sama pomisao na to da je stakleni ljudima se moe uciniti odbojnim). Kvalitet izrade HTC mobilnih telefona je na jako visokom nivou to sto im dizajn i upotreba materijala nije jeca strana boze moj meni licno ne treba telefon koji lijepo izgleda nego koji radi svoj posao kako treba {#} I slazem se sa komentarom da unosis puno hejta na ovaj forum mislim bez ljutnje ali tako je {#} 

On topic: Licno meni je ovo besmisleno posto svake godine izbacuju novi telefon ko hoce jeftiniji uzme proslogodisnji i milina. Osim sto je ljudima bitan izgled telefona pa eventualno zbog toga da uvode oslabljene verzije.

15 godina
neaktivan
Nema manjeg iPhonea?

Ajde da se mi jednom složimo. Škripava plastika i klimavi pomični djelovi su vjerojatno uplanirani aspekti dizajna HTC-ovih smartphoneova.

1 7 hvala 0
18 godina
neaktivan
Nema manjeg iPhonea?

Kakva skripava plastika i kakvi klimavi djelovi? Imao sam priliku da radim sa HTC HD2, HD7, Hero, Diamond, 3G i nijedan od njih nije imao lufta ni na jednom djelu telefona a kamoli skripao. Ljudi se zale na Desire da je poklopac baterije toliko pricvrscen da se valja malo pomuciti a ti kazes skripavi i klimavi djelovi. Kazem HTC-u nije jaca strana dizajn i fancy materijali ali su telefoni jako cvrsti i kvalitetno napravljeni

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Sinatra kaže...

Ajde da se mi jednom složimo. Škripava plastika i klimavi pomični djelovi su vjerojatno uplanirani aspekti dizajna HTC-ovih smartphoneova.

Mislim da se ti mozes jedino  sam sa sobom slozit..a i to je jako upitno!

jeremija
15 godina
protjeran
Nema manjeg iPhonea?

Ovo ce biti dobro jer ce ga sad moci kupiti oni koji ga nisu mogli priustiti

Carb0n

0 0 hvala 0
18 godina
Sinatra kaže...

Frendu je HTC Desire pao s vise od metar i po visine direktno na beton s bocnom stranicom i jedino sto se vidi je sicusna udubina. Da se to dogodilo bilo kojem od Iphone-a dobio bi oba stakla razbijena u tisuce komadica. To znam jer se frendici dogodila ista stvar, cak s manje visine i na parket i puklo staklo i to ne samo jednom (imala je vise Iphone-a).

Pa sad ti pricaj ko ima losu kvalitetu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 20:56 (Renesis).
16 godina
dex3108 kaže...
Sinatra kaže...

Ako mislis na kvalitet izrade nece svako stakleni telefon (ma koliko to staklo bilo dobro sama pomisao na to da je stakleni ljudima se moe uciniti odbojnim). Kvalitet izrade HTC mobilnih telefona je na jako visokom nivou to sto im dizajn i upotreba materijala nije jeca strana boze moj meni licno ne treba telefon koji lijepo izgleda nego koji radi svoj posao kako treba {#} I slazem se sa komentarom da unosis puno hejta na ovaj forum mislim bez ljutnje ali tako je {#} 

On topic: Licno meni je ovo besmisleno posto svake godine izbacuju novi telefon ko hoce jeftiniji uzme proslogodisnji i milina. Osim sto je ljudima bitan izgled telefona pa eventualno zbog toga da uvode oslabljene verzije.

Za dizajn se baš i nebi složio,HTC po meni radi ljepe mobitele,a kaj se tiče upotrebe materijala mislim da je prošlo vrijeme plastike.

Sinatra kaže...

Daj bar jednom potkrijepi komentar nekom činjenicom,a ne nečim kaj izvučeš iz glave

Cogito Ergo Sum
16 godina
neaktivan
Nema manjeg iPhonea?

Ala ovog sinatre, uvik me iznenadi

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

0 0 hvala 0
18 godina
jpelko2 kaže...
grimyHR kaže...
jpelko2 kaže...
Sinatra kaže...

ne seri

Ispričavam se na dužem citatu ali potreban je da istaknem poantu.

Znači slažeš se da HTC nije u rangu iPhonea po kvaliteti, i onda za primjer uzmeš uređaje koji su 2 klase ispod, cjenovno i po dijelovima.

Onda još usporediš s 2 mobitela od kojih oba imaju drugačiju tehnologiju TS-a, jedan je orijentiran na glazbu (X6) a drugi je najpoznatija greška Nokie u zadnjih nekoliko godina.

I još su obojica stariji skoro godinu dana od iPhonea4.

Inače Galaxy 5 i 7 su jako kvalitetni mobiteli koji imaju Amoled ekrane (možda njabolja i najnaprednija tehnologija ekrana danas)

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
18 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Zašto jednostavno ne počmu proizvodit ponovo 3G?

Možda jedino u novom kučištu, da se malo osvježi izgled. Performanse su mu ionako dosta dobre s obziron na starost. To nebi puno koštalo a virujen da bi zadovoljilo slabije korisnike.

Zasto? Performanse su katastrofa! S iOS 4.2 koji je "kao" trebao biti optimiziraniji za 3G se vuce kao krepana macka! Govorim iz iskustva, imamo ga u firmi, koristimo ga samo za testiranje i to je vise kao nuzno zlo, svi bjezimo od njega.

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice