MSI-jev AIO na Brazosu

poruka: 12
|
čitano: 2.148
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MSI-jev AIO na Brazosu".
18 godina
MSI-jev AIO na Brazosu
Wow, možda bi trebalo počet kupovat dionice AMD-a.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MSI-jev AIO na Brazosu

Prihvatljivo izgleda, za neki home multimedia use super ako je do 500, 600 eura.

0 0 hvala 0
18 godina
Re: MSI-jev AIO na Brazosu
Malto kaže...
Wow, možda bi trebalo počet kupovat dionice AMD-a.

Ništa neocekivano nije MSI corav, ko i ostali taj E-350 je super proc s tom grafom Radeon HD 6310 na sebi i oznake TDP-a od 18W tu je sve jasno.{#}{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/asrock-e350m1-amd-zacate-e350-apu/90351.aspx

Onak usput jedan test, te AMD platforme u nekim igricama iako je jasno odma da to nije za neke ozbiljne igracke pothvate no za proc s grafom od TDP 18W to je super i kroz to ga treba i gledat.{#}

Uglavnom ova doticna slika i test sve govori jedan AMD mališan i Intel Golijat, nije fejk sigurno AMD i graficki driveri su svjet za sebe u usporedbi s Intel fuckaj ga. Na tom polju je tek AMD poceo ubirat znacajne uspjehe, no kad se pojave još jace integrirane graficke jezgre ispod AMD cekica u njihovim procesorima bit ce to odlicno rješenje.{#}

http://www.anandtech.com/show/4134/the-brazos-review-amds-e350-supplants-ion-for-miniitx/5

Mališan protiv Golijata za proc od 18W Mališan protiv Golijata za proc od 18W
http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 18:11 (rambox).
16 godina
protjeran
MSI-jev AIO na Brazosu

Hmm zanimljiva igračka za moje starce {#} ali mislim da je tih 4400kn (600€) još uvijek preskupo, posebno kada još naši dodaju svoju maržu od barem 300-500kn na to, tako da mislim da cu još pričekati, imam dojam da bi nekih 3500kn kuna bilo realno, al to sam samo ja {#}

Emocije su poput vala, nikad ne zadrže isti oblik…

1 0 hvala 0
18 godina

Kada uzmes u obzir da dolazi sa Windowsima 7 to uopce nije skupo.

16 godina
protjeran
MSI-jev AIO na Brazosu

a što ako bi tražio da mi da bez windowsa to bi onda trebalo bit 1000 kn manje.....po mom.....ako se može tražit.....i ako bi ti uopče i spustili cijenu.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Obično toucscreenove stavljaju u ovo iako nije ovdje nigdje navedeno pa tavke stvari buildaju cijenu.

18 godina
renoboXX kaže...

a što ako bi tražio da mi da bez windowsa to bi onda trebalo bit 1000 kn manje.....po mom.....ako se može tražit.....i ako bi ti uopče i spustili cijenu.....

Spustili bi ti cijenu manje jer veliki igrači kao MSI dobiju winse znatno jeftinije, a ti bi riskirao godinu dana zatvora ako imaš kakvog zločestog susjeda

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 13:20 (segregator).
18 godina
segregator kaže...

Spustili bi ti cijenu manje jer veliki igrači kao MSI dobiju winse znatno jeftinije, a ti bi riskirao godinu dana zatvora ako imaš kakvog zločestog susjeda

Moji susjedi niti neznaju šta je to windows 7 XD

Uostalom putem MSDNAA mogu nabavit original windowse for free, ali neću jer dobijem home premium ili proffesional verziju, a ovako imam ultimate.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
18 godina
Hyperion kaže...
segregator kaže...

Moji susjedi niti neznaju šta je to windows 7 XD

Uostalom putem MSDNAA mogu nabavit original windowse for free, ali neću jer dobijem home premium ili proffesional verziju, a ovako imam ultimate.

Zbog polovnog laptopa osuđen na godinu zatvora
It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
16 godina
protjeran
segregator kaže...
renoboXX kaže...

zašto bi dobio godinu dana zatvora 

ja to nebi koristio na poslove neg za doma da mi bude za zajebanciju........

a ako misliš da bi stavio poslje kopiu to bi sigurno ali zašto bi onda zbog toga završio u zatvoru onda bi 80% ljudi u svijetu bilo u zatvoru zbog toga što imaju kopiju windowsa

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 14:14 (renoboXX).
18 godina
renoboXX kaže...

zašto bi dobio godinu dana zatvora 

ja to nebi koristio na poslove neg za doma da mi bude za zajebanciju........

a ako misliš da bi stavio poslje kopiu to bi sigurno ali zašto bi onda zbog toga završio u zatvoru onda bi 80% ljudi u svijetu bilo u zatvoru zbog toga što imaju kopiju windowsa

Pa i ja bi ukrao susjedu auto za zajebanciju, a ne da taxiram s njim, al policija apsolutno nema razumijevanja

Inače, ovo je sasvim OK uredsko računalo i ni u kom slučaju nije skupo, samo što će naši trgovci napuhati tu cijenu

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 17:32 (segregator).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice