Motorola Aura

poruka: 6
|
čitano: 1.762
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Motorola Aura".
18 godina
Motorola Aura

Takođe, sa tehničke strane, telefon nije ništa posebno, nije 3G i nije smartphone, već prosto kvalitetno i luksuzno izrađen (ali bez onih kičastih gluposti kao što su pozlate i tome slično) i grozno skup. Ako prodaju više od 3 komada, svaka čast.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Motorola Aura
Ivan(4) kaže...

Takođe, sa tehničke strane, telefon nije ništa posebno, nije 3G i nije smartphone, već prosto kvalitetno i luksuzno izrađen (ali bez onih kičastih gluposti kao što su pozlate i tome slično) i grozno skup. Ako prodaju više od 3 komada, svaka čast.

Vjeruj mi - prodat će oni i  30 000 komada - neznaš ti na šta su sve ljudi spremni kako bi imali "za pokazivat",a opet s druge strane nekom nije problem dat 2000$ za mobitel
Sve u gore napisanom tekstu je zaštićeno autorskim pravima.
17 godina
protjeran
Motorola Aura

koja glupost, ovo je zapravo kopija V70 od prije nekoliko godina, samo što ima bolju izradu i tehnologiju. A nema šanse da vrijedi toliko, čak ni kao statusni simbol.

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Motorola Aura

pljunuti V70, i izgledom i cijenom i (ne)mogućnostima..

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Motorola Aura

Odvratan je. Nebi to nikad htio imat. U VIP-u ga nude za 11K pa baš bi dao tolke pare za to smeće heheh. Da ga dobijem na poklon proda bih ga taj čas

16 godina
neaktivan
Motorola Aura

Meni baš fancy izgleda a to i je mob samo za pokazivanje ali ipak nije vrijedan toliko para.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice