Ovo uopče nema smisla.
Mp3 na kojem play moram gađat čačkalicom...
Ovo uopče nema smisla.
Ovo uopče nema smisla.
Kaje to USB memorija? Ja sam mislio da je to konektor a da je memorija flash!
Hehehehehe, to ti je USB Mp3 player u koji trebaš strpati microSD karticu
(jer je premali da bi imao svoju memoriju =) i utaknuti ga
u USB port da se napuni (2 sata playback), i na kraju ga izgubiš u džepu!
Šta će mi to? Traje manje nego veći svirači, a valjda je i skuplje. Kaj sve neće izmisliti...
radije ću microSD uvaliti u mobitel
Šta će mi to? Traje manje nego veći svirači, a valjda je i skuplje. Kaj sve neće izmisliti...
BTW vidim da ti jos nije sjelo. Reci ti lijepo nama, zar ti guras Flash memoriju u USB port? Ili sto guras u USB port? Sad tu na forumu seruckas, a na moju prijasnju poruku nisi reagirao.
BTW vidim da ti jos nije sjelo. Reci ti lijepo nama, zar ti guras Flash memoriju u USB port? Ili sto guras u USB port? Sad tu na forumu seruckas, a na moju prijasnju poruku nisi reagirao.kolika če u biti cijena kod nas 20 kn
WTF?!
Kaj je najbolje, dimenzije mu nisu male, pa ja imam valjda 2 godine stariji mp3 player (po tehnologiji), koji je dulji 23,6 mm, širi 5 mm i viši 3,5 mm.
U moj mp3 ne treba microSD kartica jer već ima 512 MB memorije (isti takvi imaju i 2 GB), a baterija mu traje 14 puta dulje (prema Sonyjevim specifikacijama). A uz to ima i FM radio i puno je ljepši.
Ajde, ovaj "sitni" mp3 player barem košta onoliko koliko vrijedi (16 $ je neko napisao)