Mikro-svirači

poruka: 16
|
čitano: 1.981
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mikro-svirači".
17 godina
neaktivan
Mikro-svirači

Ovo uopče nema smisla.

Mp3 na kojem play moram gađat čačkalicom...

Mudar ko čovjek-jesetra!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mikro-svirači
Zvekan kaže...

Ovo uopče nema smisla.

Mp3 na kojem play moram gađat čačkalicom...

mislim da bi cackalica bila prevelika - prije nekakva igla
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
18 godina
Mikro-svirači

Kaje to USB memorija? Ja sam mislio da je to konektor a da je memorija flash!

AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mikro-svirači

Hehehehehe, to ti je USB Mp3 player u koji trebaš strpati microSD karticu

(jer je premali da bi imao svoju memoriju =) i utaknuti ga

u USB port da se napuni (2 sata playback), i na kraju ga izgubiš u džepu!

Mudar ko čovjek-jesetra!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
Psiho246 kaže...

USB memorija je, kao sto same rijeci govore, memorija koja se spaja na USB port. Ne znam kaj tu nije jasno.

18 godina
mbaksa kaže...
Psiho246 kaže...

USB memorija je, kao sto same rijeci govore, memorija koja se spaja na USB port. Ne znam kaj tu nije jasno.

Pa port je USB a ne memorija i sam si to reko.
Memorija moze bit flash, DRAM, EEPROM i stajaznam...
Mislim oke nije vazno al ono... xD
AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
18 godina
moderator
Psiho246 kaže...
mbaksa kaže...
Psiho246 kaže...

Pa port je USB a ne memorija i sam si to reko.
Memorija moze bit flash, DRAM, EEPROM i stajaznam...
Ako cemo picajzlirat, ne mozes napisati ni da je to "USB Flash memorija" jer taj uredjaj nije memorija, nego storage uredjaj (uredjaj za pohranu datoteka) koji na sebi ima memorijske cipove tipa Flash.

Ne predlazes valjda da taj uredjaj nazivamo kao npr. "Uredjaj za spremanje podataka na Flash memoriju koji se spaja na USB port" (Flash-memory USB-port storage device)?
17 godina
neaktivan
Mikro-svirači

Šta će mi to? Traje manje nego veći svirači, a valjda je i skuplje. Kaj sve neće izmisliti...Neodlučan

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mikro-svirači

radije ću microSD uvaliti u mobitel

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dragon wizard kaže...

Šta će mi to? Traje manje nego veći svirači, a valjda je i skuplje. Kaj sve neće izmisliti...Neodlučan

16 dolara - nije skuplje
C2D e8400 | 4GB DDR2 @ 800MHz | Radeon HD4850 | CL X-FI ExtremeMusic Windows Vista & Windows 7
18 godina
MocniSkopac kaže...
Dragon wizard kaže...

16 dolara - nije skuplje
 Nadodaj cijenu microSD kartice. Normalan mp3 dolazi sa svojom (USB xD) memorijom.
18 godina
moderator
Psiho246 kaže...
Nadodaj cijenu microSD kartice. Normalan mp3 dolazi sa svojom (USB xD) memorijom.
Kaj ti je to "mp3"? Belji se BTW vidim da ti jos nije sjelo. Reci ti lijepo nama, zar ti guras Flash memoriju u USB port? Ili sto guras u USB port? Sad tu na forumu seruckas, a na moju prijasnju poruku nisi reagirao.
18 godina
mbaksa kaže...
Psiho246 kaže...
Kaj ti je to "mp3"? Belji se BTW vidim da ti jos nije sjelo. Reci ti lijepo nama, zar ti guras Flash memoriju u USB port? Ili sto guras u USB port? Sad tu na forumu seruckas, a na moju prijasnju poruku nisi reagirao.
 No dobro, mp3 player haha!
I nemoj ti meni di ja guram svoju flash memoriju, jer to je izmedju mene i moje djevojke. :P
17 godina
neaktivan
Mikro-svirači

kolika če u biti cijena kod nas 20 kn

AMD Phenom 9600 @3.0 ,4 gb 800mhz , GF GTX280, vx550
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mikro-svirači

WTF?!

Kaj je najbolje, dimenzije mu nisu male, pa ja imam valjda 2 godine stariji mp3 player (po tehnologiji), koji je dulji 23,6 mm, širi 5 mm i viši 3,5 mm.

U moj mp3 ne treba microSD kartica jer već ima 512 MB memorije (isti takvi imaju i 2 GB), a baterija mu traje 14 puta dulje (prema Sonyjevim specifikacijama). A uz to ima i FM radio i puno je ljepši.

Ajde, ovaj "sitni" mp3 player barem košta onoliko koliko vrijedi (16 $ je neko napisao)

moj mp3 moj mp3
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2009 8:28 (i_rambo_plache).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Gospode dragi, neki memoriju flashaju djevojci. Sto li cemo jos dozivit.
Zlo i Naopako
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice