Najraširenija računalna platforma, prema vijesti od prije neki dan, su mobiteli, kojih je prodano više nego stolnih računala. Metro će u skorije vrijeme biti zastupljen u promilima, ako i toliko. Kakve veze ima...?
Najraširenija računalna platforma, prema vijesti od prije neki dan, su mobiteli, kojih je prodano više nego stolnih računala. Metro će u skorije vrijeme biti zastupljen u promilima, ako i toliko. Kakve veze ima...?
također, koristit će i ugrađene funkcionalnosti Windowsa 8 za komunikaciju s ostalim aplikacijama. Na ovaj način, primjerice, fotografija s weba moći će se predati drugoj aplikaciji na uređivanje.
Zar se to oni hvale funkcionalnoscu koja postoji zadnjih 50 godina?
Neka i malo pripaze na Appleovo tuzakanje jer ce im sigurno povrediti njihove patentne osjecajcice 
Tko se zadnji smije, nije skužio!
Metro aplikacije se ne mogu pokrenuti na windows 7. Trenutno meni metro izgleda nepregledno i nabacano. A browser u njemu je glup. Možda se promjeni do izlaska finalnih win 8 no zasada metro mi se nimalo ne sviđa.
Da li je iko od vas probao Windows Phone 7 i Metro UI? Ja jesam i ne vidim čemu takva priča oko toga. To su najobičniji widgets koji imaju standardizovane dimenziije.
ma nitko ne kaže da je metro loš na WP-u nego pitanje koliko je on dobar/učinkovit i na desktop računalima
Koja tendenciozna predviđanja...
Više informacija vezane za Metro verziju Fajerfoksa (Firefox) možete pročitati na Viki (Wiki) stranici: https://wiki.mozilla.org/Windows8