Metro Firefox u pripremi

poruka: 8
|
čitano: 2.102
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Metro Firefox u pripremi".
17 godina
neaktivan
Metro Firefox u pripremi

Najraširenija računalna platforma, prema vijesti od prije neki dan, su mobiteli, kojih je prodano više nego stolnih računala. Metro će u skorije vrijeme biti zastupljen u promilima, ako i toliko. Kakve veze ima...?

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Metro Firefox u pripremi

također, koristit će i ugrađene funkcionalnosti Windowsa 8 za komunikaciju s ostalim aplikacijama. Na ovaj način, primjerice, fotografija s weba moći će se predati drugoj aplikaciji na uređivanje.

Zar se to oni hvale funkcionalnoscu koja postoji zadnjih 50 godina?

Neka i malo pripaze na Appleovo tuzakanje jer ce im sigurno povrediti njihove patentne osjecajcice {#}

5 0 hvala 0
15 godina
Re: Metro Firefox u pripremi
samo se nadam kako necu morati instalirati metro aplikacije (u slucaju da mi se ne budu svidjale na desktop racunalu)..
Zna li netko hoce li se metro aplikacije poput ovog firefoxa moci pokrenuti i na starijoj platformi (win 7)?
Tko se zadnji smije, nije skužio!
17 godina
Re: Metro Firefox u pripremi
sisko93 kaže...
samo se nadam kako necu morati instalirati metro aplikacije (u slucaju da mi se ne budu svidjale na desktop racunalu)..
Zna li netko hoce li se metro aplikacije poput ovog firefoxa moci pokrenuti i na starijoj platformi (win 7)?

Metro aplikacije se ne mogu pokrenuti na windows 7. Trenutno meni metro izgleda nepregledno i nabacano. A browser u njemu je glup. Možda se promjeni do izlaska finalnih win 8 no zasada metro mi se nimalo ne sviđa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 17:17 (Hummer).
17 godina
protjeran
Metro Firefox u pripremi

Da li je iko od vas probao Windows Phone 7 i Metro UI? Ja jesam i ne vidim čemu takva priča oko toga. To su najobičniji widgets koji imaju standardizovane dimenziije.

1 0 hvala 0
15 godina
Metro Firefox u pripremi

ma nitko ne kaže da je metro loš na WP-u nego pitanje koliko je on dobar/učinkovit i na desktop računalima

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Metro Firefox u pripremi

Koja tendenciozna predviđanja...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Metro Firefox u pripremi

Više informacija vezane za Metro verziju Fajerfoksa (Firefox) možete pročitati na Viki (Wiki) stranici: https://wiki.mozilla.org/Windows8

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice