A koji je razlog da izbacis port i kupis bezicne slusalice? Koje moras puniti, pa crkne baterija pa moras mijenjati, skuplje u startu plus vjerovatno imas slusalice od moba i sl. Sta ti kao kupac dobijas osim dodatnih troskova izbacivanjem porta? I po tvojoj logici ako nisi kupac necega ne smijes imati misljenje o tome? Ajd ne budali....
Imam već nekoliko godina 2 para bežičnih - nikad mijenjao baterije. Sony RF6500 i Sennheiser RS170. I jedne i druge rade skoro svaki dan. Mene kao kupca nije briga koji će ulaz za slušalice biti na MBPro - zapravo, bolje da ga nema jer ionako koristim bežične. Iskreno sam počeo čitati ovu temu jer sam se ponadao da će se naći netko upućeniji i imati konkretne informacije o novom MBPro (ne samo o ulaz za slušalice). Kao što rekoh, uskoro ga kupujem, a kod nas i vani su trenutno velike akcije na postojeće modele. Mislim da će te akcije taman prestati kad se bude znalo više o novom modelu, pa bi mi svaka dobra informacija pomogla da se odlučim kupiti sad na akciji ili čekati novi model.
Nije mi bila namjera raspravljati se s likovima koji imaju mišljenje o onome što nisu nikad koristili nego samo vidjeli na slikama ili pročitali naslov na nekom portalu. Naravno da se može imati mišljenje i o onome što nemaš niti si vidio. Samo kakva korist od tog mišljenja.
Što se tiče samog ulaza za slušalice - vjerojatno će za par godina doći do sve većeg udjela uređaja (mobiteli, tableti, laptopi) koji uopće neće imati ulaz za slušalice. Poanta je da je kabel smetnja - uvijek. Kako pored nekoliko bežičnih imam i 20-ak "žičnih" slušalica - znam što govorim. Kabel UVIJEK smeta.

Kruha i igala...