MacBook Pro bi mogao također ostati bez klasičnog

poruka: 40
|
čitano: 4.077
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MacBook Pro bi mogao također ostati bez klasičnog ".
18 godina
Re: MacBook Pro bi mogao također ostati bez klasič
Torent kaže...

A koji je razlog da izbacis port i kupis bezicne slusalice? Koje moras puniti, pa crkne baterija pa moras mijenjati, skuplje u startu plus vjerovatno imas slusalice od moba i sl. Sta ti kao kupac dobijas osim dodatnih troskova izbacivanjem porta? I po tvojoj logici ako nisi kupac necega ne smijes imati misljenje o tome? Ajd ne budali....

Imam već nekoliko godina 2 para bežičnih - nikad mijenjao baterije. Sony RF6500 i Sennheiser RS170. I jedne i druge rade skoro svaki dan. Mene kao kupca nije briga koji će ulaz za slušalice biti na MBPro - zapravo, bolje da ga nema jer ionako koristim bežične. Iskreno sam počeo čitati ovu temu jer sam se ponadao da će se naći netko upućeniji i imati konkretne informacije o novom MBPro (ne samo o ulaz za slušalice). Kao što rekoh, uskoro ga kupujem, a kod nas i vani su trenutno velike akcije na postojeće modele. Mislim da će te akcije taman prestati kad se bude znalo više o novom modelu, pa bi mi svaka dobra informacija pomogla da se odlučim kupiti sad na akciji ili čekati novi model.

Nije mi bila namjera raspravljati se s likovima koji imaju mišljenje o onome što nisu nikad koristili nego samo vidjeli na slikama ili pročitali naslov na nekom portalu. Naravno da se može imati mišljenje i o onome što nemaš niti si vidio. Samo kakva korist od tog mišljenja.

Što se tiče samog ulaza za slušalice - vjerojatno će za par godina doći do sve većeg udjela uređaja (mobiteli, tableti, laptopi) koji uopće neće imati ulaz za slušalice. Poanta je da je kabel smetnja - uvijek. Kako pored nekoliko bežičnih imam i 20-ak "žičnih" slušalica - znam što govorim. Kabel UVIJEK smeta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2016 12:59 (shkval).
17 godina
neaktivan
MacBook Pro bi mogao također ostati bez klasičnog

a kaj je s tim priključkom za struju? to sam smeta i zauzima koristan prostor u koji se može staviti senzor navlačenja kožice. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
3 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Ajar kaže...

a kaj je s tim priključkom za struju? to sam smeta i zauzima koristan prostor u koji se može staviti senzor navlačenja kožice. 

Predlažem moderatorima da osnuju neki hall of fame, i ovaj komentar na prvo mjesto

Svaka čast, komrad Ajvar!!!!

Kruha i igala...
10 godina
odjavljen
Bolje da ga nema? Izbor je losa stvar? Nist osim sčusalica ne kopcas na lap? Tv projektor zvucnike nista? Ti koristis bezicne i ti znas o ceđu pricas za razliku od budala koje isto koriste bezicne ali ne kazu da treba ukinuti port. Priznaj da nisi tako mislio prije 7 dan...
16 godina
neaktivan
shkval kaže...
Torent kaže...

A koji je razlog da izbacis port i kupis bezicne slusalice? Koje moras puniti, pa crkne baterija pa moras mijenjati, skuplje u startu plus vjerovatno imas slusalice od moba i sl. Sta ti kao kupac dobijas osim dodatnih troskova izbacivanjem porta? I po tvojoj logici ako nisi kupac necega ne smijes imati misljenje o tome? Ajd ne budali....

Imam već nekoliko godina 2 para bežičnih - nikad mijenjao baterije. Sony RF6500 i Sennheiser RS170. I jedne i druge rade skoro svaki dan. Mene kao kupca nije briga koji će ulaz za slušalice biti na MBPro - zapravo, bolje da ga nema jer ionako koristim bežične. Iskreno sam počeo čitati ovu temu jer sam se ponadao da će se naći netko upućeniji i imati konkretne informacije o novom MBPro (ne samo o ulaz za slušalice). Kao što rekoh, uskoro ga kupujem, a kod nas i vani su trenutno velike akcije na postojeće modele. Mislim da će te akcije taman prestati kad se bude znalo više o novom modelu, pa bi mi svaka dobra informacija pomogla da se odlučim kupiti sad na akciji ili čekati novi model.

Nije mi bila namjera raspravljati se s likovima koji imaju mišljenje o onome što nisu nikad koristili nego samo vidjeli na slikama ili pročitali naslov na nekom portalu. Naravno da se može imati mišljenje i o onome što nemaš niti si vidio. Samo kakva korist od tog mišljenja.

Što se tiče samog ulaza za slušalice - vjerojatno će za par godina doći do sve većeg udjela uređaja (mobiteli, tableti, laptopi) koji uopće neće imati ulaz za slušalice. Poanta je da je kabel smetnja - uvijek. Kako pored nekoliko bežičnih imam i 20-ak "žičnih" slušalica - znam što govorim. Kabel UVIJEK smeta.

Odličan ti je argument s obzirom na to da se i jednim i drugim tvojim bežičnim slušalicama kontrolne jedinice spajaju konektorima kojih nema na tom potencijalnom MacBooku

RCA analogni koji možeš dobiti s 3.5 mm (s jednim dobiješ i kabel) ili optički.

Imao sam i ja BT stereo slušalice od 2008. I šta, sad sam ja pametniji vezano za njih od nekog tko sam zna pročitati specifikacije i vidjeti da na npr. AirPods smeću baterija traje 5 h? Plus što su tako debilnog dizajna da se ne mogu u isto vrijeme uštekati na struju tokom korištenja ako ih misliš duže slušati. Ja sam to mogao i svejedno ih nisam koristio za komp nikad jer je jednostavnije uštekati obične. Ionako moraš biti stacionaran dok koristiš laptop tako da s njim nema gotovo nikakve koristi od bežičnih slušalica. Za mobitel apsolutno imaju smisla, ali opet kako kome, nekome ne smeta kabel. Izbor je dobar. Izbacivanje standardnih konektora je debilno. Znam i ja što govorim jer ja kažem da znam što govorim. Nemoj se tako visoko postavljati, to što imaš 20 para slušalica te ne čini ništa pametnijim u raspravi od nekog tko ima jedan plus zvučiš kao nekakav hvalisavac, a nema potrebe da se sramotiš.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2016 15:38 (Mirko935).
18 godina
Ajar kaže...

http://www.chargespot.com/support/devices/

http://batteryuniversity.com/learn/article/charging_without_wires

https://www.pluglesspower.com

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2016 16:11 (shkval).
18 godina
Mirko935 kaže...
shkval kaže...
Torent kaže...

Odličan ti je argument s obzirom na to da se i jednim i drugim tvojim bežičnim slušalicama kontrolne jedinice spajaju konektorima kojih nema na tom potencijalnom MacBooku

RCA analogni koji možeš dobiti s 3.5 mm (s jednim dobiješ i kabel) ili optički.

Imao sam i ja BT stereo slušalice od 2008. I šta, sad sam ja pametniji vezano za njih od nekog tko sam zna pročitati specifikacije i vidjeti da na npr. AirPods smeću baterija traje 5 h? Plus što su tako debilnog dizajna da se ne mogu u isto vrijeme uštekati na struju tokom korištenja ako ih misliš duže slušati. Ja sam to mogao i svejedno ih nisam koristio za komp nikad jer je jednostavnije uštekati obične. Ionako moraš biti stacionaran dok koristiš laptop tako da s njim nema gotovo nikakve koristi od bežičnih slušalica. Za mobitel apsolutno imaju smisla, ali opet kako kome, nekome ne smeta kabel. Izbor je dobar. Izbacivanje standardnih konektora je debilno. Znam i ja što govorim jer ja kažem da znam što govorim. Nemoj se tako visoko postavljati, to što imaš 20 para slušalica te ne čini ništa pametnijim u raspravi od nekog tko ima jedan plus zvučiš kao nekakav hvalisavac, a nema potrebe da se sramotiš.

Torent je spomenuo da se bežičnim slušalicama brzo prazne baterije. Nema pojma šta govori, a ova dva para koja ja imam su dokaz. Nigdje nisam napisao da koristim slušalice na laptopu. Čitaj pažljivije. Te slušalice su spojene na receiver i mediaplayer. 

Nek se netko tko jedino ima laptop (ili desktop) za gledanje filmova i slušanje glazbe ne uvrijedi, ali ja imam puno kvalitetne tehnike i puno iskustva s tim što valja, a šta ne. Za pravi gušt gledanja filmova i slušanja glazbe treba ti dobar receiver, vrhunski zvučnici, (kvalitetne) bežične slušalice, da drugima ne smetaš dok spavaju, i najvažnije - original medij. Meni laptop treba za posao, a na njemu ne trebam ulaz za slušalice. Ako ga Apple i izbaci u budućnosti, nije me briga. Zapravo, što se posla tiče, na laptopu trebam samo izlaz za projektor. Ni USB ne koristim.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2016 16:46 (shkval).
10 godina
neaktivan
shkval kaže...
 Zapravo, što se posla tiče, na laptopu trebam samo izlaz za projektor. .

Ne pretjeruj, dobro znaš da to ne treba skoro nikome.

Da Apple dizajneri imaju i grama soli u glavi, izbacili bi taj port već prije par godina....

A ne ovak, povode se za hirovima 0,00000001% stanovništva.

Nisi ni svjestan da njima izbijaš iz džepa,gade jedan !!!!

Kruha i igala...
16 godina
neaktivan
shkval kaže...

Torent je spomenuo da se bežičnim slušalicama brzo prazne baterije. Nema pojma šta govori, a ova dva para koja ja imam su dokaz. Nigdje nisam napisao da koristim slušalice na laptopu. Čitaj pažljivije. Te slušalice su spojene na receiver i mediaplayer.

Iz ove ovdje tvoje rečenice dolje rečenice sam ja trebao zaključiti da su tebi slušalice spojene na receiver i mediaplayer, a ne na Mac? Svaka čast, dobro ti ide prenošenje informacija.

shkval kaže...

Mene kao kupca nije briga koji će ulaz za slušalice biti na MBPro - zapravo, bolje da ga nema jer ionako koristim bežične.

AirPods smeću baterije traju 5 sati, ali tvoje slušalice su dokaz tome da bežične slušalice ne traju kratko? Još jedan zanimljiv argument.

shkval kaže...

Nek se netko tko jedino ima laptop (ili desktop) za gledanje filmova i slušanje glazbe ne uvrijedi, ali ja imam puno kvalitetne tehnike i puno iskustva s tim što valja, a šta ne. Za pravi gušt gledanja filmova i slušanja glazbe treba ti dobar receiver, vrhunski zvučnici, (kvalitetne) bežične slušalice, da drugima ne smetaš dok spavaju, i najvažnije - original medij. Meni laptop treba za posao, a na njemu ne trebam ulaz za slušalice. Ako ga Apple i izbaci u budućnosti, nije me briga. Zapravo, što se posla tiče, na laptopu trebam samo izlaz za projektor. Ni USB ne koristim.

Opet hvalisanje na sve strane. Kvalitetna tehnika, vrhunski zvučnici, samo ti imaš iskustva, ovo ono blabla, čemu to? Nekome su super zvučnici od 400 kn i monitor i uživa u filmovima. Nemoj pametovati toliko.

Moraš imati original medij? FLAC i dobre slušalice, to ne valja ništa, ha?

10 godina
odjavljen
shkval kaže...

torent kaze da se na bt slusalicama prazne baterije za razliku od slusalica sa zicom...Nemam pojma o cemu govorim? Pa imam iste te hd170 slusalice. Koja je temo u kojoj pricamo i o cemu pricamo? O macbook pro i 3,5mm jacku na njemu tj njeogovom ebventualnom ukidnaju. Uletio si kao padobranac prosuo svoje pametovanje a uopste ne citas... Kako prikopcas te slusalice na lap koji nema 3,5mm jack? Telepatijom? Te slusalice ne koriste bluetooth...I ja imam puno kvalitetne tehnike tako da nisi jedini a postavljas se kao ultimativni znalac  provajlujes se naveliko...To cemu tebi laptop trebe je tvoja stvar a mi pricamo generalno i nije tvoj psoao jedini. Kako neko kome je posao audio da koristi taj lap? Tegli adapter uza se? Genijalno...Originalni medij? Ti si jedan od onih koji sa 5 metara vidi razliku izmedju originalnog medija i kvalitetnon br ripa od 8 gb recimo? Vjerovatno cujes i razliku izmedju krimpovanog i lemnjenog kabela.... AJd bjez tamo i ne prosipaj svoju mudrost jer nisi jedini koji se kuzi u nest0 i ima kvalitetnu opremu... ILi je bio i cilj... Da se malo ku...s...

Plus sto nigdje nisam rekao da se brze prazni baterija vec da se moraju puniti. U sljepilu dok si se digao na zadnje noge braniti svoju ljubljenu kompaniju citanje slovo po slovi bi ti puno pomoglo....

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2016 20:04 (Torent).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice