Kemija u Wordu

poruka: 9
|
čitano: 2.074
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kemija u Wordu".
17 godina
Kemija u Wordu

Na prvu, lijepa vijest. Instalirat ćemo pa ćemo vidjeti je li superiorniji barem SymyxDrawu (besplatan program s, između ostalog, u ovom tekstu deklariranom svrhom).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kemija u Wordu

Lijepa vijest za studente. Za neki ozbiljniji rad sa publikacijama i sinhronizacijom podataka sa kolegama i dalje je na prvom mjestu Chemoffice (nije besplatan ali to nije moj problem, vec firme u kojoj radim).

Sve pohvale Bug-u na ovoj vrsti vijesti.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kemija u Wordu

Zgodno za kemičare.

E da mi je to bilo kad sam pisao maturalni rad iz kemije daleke 1997. Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kemija u Wordu
Dado_ZG78 kaže...

Zgodno za kemičare.

Koja ti je bila tema? Ma nije to bilo tako davno (nemoj i ja sad da se osjecam staro Osmijeh)

18 godina
neaktivan
Kemija u Wordu

Ne radi na Office 2010 beta. Treba pričekati....

0 0 hvala 0
17 godina
chem kaže...

Lijepa vijest za studente. Za neki ozbiljniji rad sa publikacijama i sinhronizacijom podataka sa kolegama i dalje je na prvom mjestu Chemoffice (nije besplatan ali to nije moj problem, vec firme u kojoj radim).

Sve pohvale Bug-u na ovoj vrsti vijesti.

Bez imalo je sumnje ChemOffice na prvom mjestu, ali ovom bi cilj trebao biti dostići bar SymyxDraw, kao što i napisah. Osim toga ChemOffice ima kudikamo naprednije opcije i potpuno drugu primarnu svrhu od pukog crtanja molekula (da banaliziramo malo SymyxDraw).

No (pretpostavljam) kolega chem je toga dobro svjestan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 19:43 (BMT).
17 godina
chem kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Zgodno za kemičare.

Koja ti je bila tema? Ma nije to bilo tako davno (nemoj i ja sad da se osjecam staro Osmijeh)

Dado je maturirao kad i ja. I s maturskim radom iz istog područja. Moja je tema bila PSE (=Periodni sustav elemenata). Toliko slično valjda nije bilo. Namigiva

17 godina
JaniSauer kaže...

Ne radi na Office 2010 beta. Treba pričekati....

Radi na Office 2010 RC i kasnijim verzijama.

BMT kaže...

Bez imalo je sumnje  ChemOffice na prvom mjestu, ali ovom bi cilj trebao biti dostići bar SymyxDraw, kao što i napisah. Osim toga ChemOffice ima kudikamo naprednije opcije i potpuno drugu primarnu svrhu od pukog crtanja molekula (da banaliziramo malo SymyxDraw).

Jedini je problem što SymyxDraw još ne podržava 64-bitne Windowse koje imam ja.

17 godina
BMT kaže...

Bez imalo je sumnje  ChemOffice na prvom mjestu, ali ovom bi cilj trebao biti dostići bar SymyxDraw, kao što i napisah. Osim toga ChemOffice ima kudikamo naprednije opcije i potpuno drugu primarnu svrhu od pukog crtanja molekula (da banaliziramo malo SymyxDraw).

Jedini je problem što SymyxDraw još ne podržava 64-bitne Windowse koje imam ja.

To je točno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice