Na prvu, lijepa vijest. Instalirat ćemo pa ćemo vidjeti je li superiorniji barem SymyxDrawu (besplatan program s, između ostalog, u ovom tekstu deklariranom svrhom).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lijepa vijest za studente. Za neki ozbiljniji rad sa publikacijama i sinhronizacijom podataka sa kolegama i dalje je na prvom mjestu Chemoffice (nije besplatan ali to nije moj problem, vec firme u kojoj radim).
Sve pohvale Bug-u na ovoj vrsti vijesti.
Zgodno za kemičare.
E da mi je to bilo kad sam pisao maturalni rad iz kemije daleke 1997. 
Zgodno za kemičare.
Koja ti je bila tema? Ma nije to bilo tako davno (nemoj i ja sad da se osjecam staro
)
Ne radi na Office 2010 beta. Treba pričekati....
Lijepa vijest za studente. Za neki ozbiljniji rad sa publikacijama i sinhronizacijom podataka sa kolegama i dalje je na prvom mjestu Chemoffice (nije besplatan ali to nije moj problem, vec firme u kojoj radim).
Sve pohvale Bug-u na ovoj vrsti vijesti.
Bez imalo je sumnje ChemOffice na prvom mjestu, ali ovom bi cilj trebao biti dostići bar SymyxDraw, kao što i napisah. Osim toga ChemOffice ima kudikamo naprednije opcije i potpuno drugu primarnu svrhu od pukog crtanja molekula (da banaliziramo malo SymyxDraw).
No (pretpostavljam) kolega chem je toga dobro svjestan.
Zgodno za kemičare.
Koja ti je bila tema? Ma nije to bilo tako davno (nemoj i ja sad da se osjecam staro
)
Dado je maturirao kad i ja. I s maturskim radom iz istog područja. Moja je tema bila PSE (=Periodni sustav elemenata). Toliko slično valjda nije bilo. 
Ne radi na Office 2010 beta. Treba pričekati....
Radi na Office 2010 RC i kasnijim verzijama.
Bez imalo je sumnje ChemOffice na prvom mjestu, ali ovom bi cilj trebao biti dostići bar SymyxDraw, kao što i napisah. Osim toga ChemOffice ima kudikamo naprednije opcije i potpuno drugu primarnu svrhu od pukog crtanja molekula (da banaliziramo malo SymyxDraw).
Jedini je problem što SymyxDraw još ne podržava 64-bitne Windowse koje imam ja.
Jedini je problem što SymyxDraw još ne podržava 64-bitne Windowse koje imam ja.
To je točno.