Sva sreca pa windowsi i ovdje ne drze 90% trzista pa je lako jednostavno otici dalje...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sva sreca pa windowsi i ovdje ne drze 90% trzista pa je lako jednostavno otici dalje...
Ok al ovde nije problem u windowsu nego u Samsungu
Može li WP7 forwardati SMS drugoj osobi iz imenika?
Može li WP7 forwardati SMS drugoj osobi iz imenika?
Naravno.
Ja sam odlucio pricekati da pocnu distribuirati NoDo nadogradnju na t-mobileu i ako ne dobijem obavijest za upgrade cu probati onu "forced" metodu updatea.
Citao sam na nekim forumima da su npr. vlasnici Omnie7 u Uk normalno obavili nadogradnju i sve radi za 5.
Nemoj!!! Navodno oni koji su koristili Chevron updater nisu u mogućnosti primat sljedeće nadogradnje.
Ja iman Omniu 7, koja nije Dev unlockana, update-a san ga na NoDo (7390) početkom trećeg miseca, tako da mi nije jasno šta se događa trenutno i pod kojim provajderom. (Ja sam T-Mobile)
Nemoj!!! Navodno oni koji su koristili Chevron updater nisu u mogućnosti primat sljedeće nadogradnje.
Ja iman Omniu 7, koja nije Dev unlockana, update-a san ga na NoDo (7390) početkom trećeg miseca, tako da mi nije jasno šta se događa trenutno i pod kojim provajderom. (Ja sam T-Mobile)
Evo sta se dogadja : Link. Znaci za manje od 10 dana bi trebale nadogradnje poceti i u t-mobile mrezi.
Thanx ;)
Evo sta se dogadja : Link. Znaci za manje od 10 dana bi trebale nadogradnje poceti i u t-mobile mrezi.
Ali ja san dobija NoDO (7390) fakat početkom trećeg miseca! (Možda zbog toga šta san dobija uređaj direktno od Samsunga, a možda je neki dev firmware na njemu, fakat nean pojma)