Još problema za Samsung

poruka: 9
|
čitano: 2.839
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Još problema za Samsung".
17 godina
protjeran
Još problema za Samsung

Sva sreca pa windowsi i ovdje ne drze 90% trzista pa je lako jednostavno otici dalje...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Još problema za Samsung
bnaci kaže...

Sva sreca pa windowsi i ovdje ne drze 90% trzista pa je lako jednostavno otici dalje...

Ok al ovde nije problem u windowsu nego u Samsungu

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
15 godina
neaktivan
Još problema za Samsung

Može li WP7 forwardati SMS drugoj osobi iz imenika?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
nick_the_mighty kaže...

Može li WP7 forwardati SMS drugoj osobi iz imenika?

Naravno.

17 godina
neaktivan
Još problema za Samsung

Ja sam odlucio pricekati da pocnu distribuirati NoDo nadogradnju na t-mobileu i ako ne dobijem obavijest za upgrade cu probati onu "forced" metodu updatea.

Citao sam na nekim forumima da su npr. vlasnici Omnie7 u Uk normalno obavili nadogradnju i sve radi za 5.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nemoj!!! Navodno oni koji su koristili Chevron updater nisu u mogućnosti primat sljedeće nadogradnje.

Ja iman Omniu 7, koja nije Dev unlockana, update-a san ga na NoDo (7390) početkom trećeg miseca, tako da mi nije jasno šta se događa trenutno i pod kojim provajderom. (Ja sam T-Mobile)

17 godina
neaktivan
JohnW kaže...

Nemoj!!! Navodno oni koji su koristili Chevron updater nisu u mogućnosti primat sljedeće nadogradnje.

Ja iman Omniu 7, koja nije Dev unlockana, update-a san ga na NoDo (7390) početkom trećeg miseca, tako da mi nije jasno šta se događa trenutno i pod kojim provajderom. (Ja sam T-Mobile)

Evo sta se dogadja : Link. Znaci za manje od 10 dana bi trebale nadogradnje poceti i u t-mobile mrezi.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
15 godina
neaktivan

Thanx ;)

17 godina
toTheCore kaže...
JohnW kaže...

Evo sta se dogadja : Link. Znaci za manje od 10 dana bi trebale nadogradnje poceti i u t-mobile mrezi.

Ali ja san dobija NoDO (7390) fakat početkom trećeg miseca! (Možda zbog toga šta san dobija uređaj direktno od Samsunga, a možda je neki dev firmware na njemu, fakat nean pojma)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice