Još jedan koncert U2 u Zagrebu!

poruka: 18
|
čitano: 3.034
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Još jedan koncert U2 u Zagrebu!".
17 godina
neaktivan

Kakve veze ima BUG sa U2-om? Izgleda da ih netko iz BUG redakcije slusa, pa ih tu forsira. Nemam nista protiv njih, ali nema mi nekog smisla. Prva vijest koju ste objavili i koja je donekle (citaj: nije upce, ali ajde,) imala veze sa tehnologijom je bila da ce RIM organizirati ili tako nesto, ne sjecam se vise, uglavnom, da ce imati veze sa koncertom. Od tada je svaka nova vjest vezana za U2 totalno nebitna za BOL.

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što je to fun klubSmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Još jedan koncert U2 u Zagrebu!
Assassin kaže...

Kakve veze ima BUG sa U2-om? Izgleda da ih netko iz BUG redakcije slusa, pa ih tu forsira. Nemam nista protiv njih, ali nema mi nekog smisla. Prva vijest koju ste objavili i koja je donekle (citaj: nije upce, ali ajde,) imala veze sa tehnologijom je bila da ce RIM organizirati ili tako nesto, ne sjecam se vise, uglavnom, da ce imati veze sa koncertom. Od tada je svaka nova vjest vezana za U2 totalno nebitna za BOL.

Točno, nema puno veze... Baš kao što i kažeš počeli smo o tom koncertu pisati zbog detalja da je glavni pokrovitelj BlackBerry, a kako dobar dio naše publike zanima i ovaj događaj - nastavili smo jer nam organizator šalje redovito PR, pa eto nije neki problem... U cijelom događaju zanimljivo (za nas i našu publiku) može biti i sve što se zbivalo/zbiva oko internetske prodaje karata, a i tehnička izvedba kocerta (pozornica i ostalo), također su zanimljivi...

Tako da na ovo možeš gledati kao i na naš podforum "ostalo" - malo razbijanja monotonije :)

Ako te ne zanima - ignoriraj!
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 19:35 (Miro).
17 godina
Assassin kaže...

Hvala. C/P-ao mi riječ iz textboxa.
90% mladih si piše gluposti u potpis. Ako si ti među onih 10%... zašto ovo uopće čitaš?
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
Assassin kaže...

Točno, nema puno veze... Baš kao što i kažeš počeli smo o tom koncertu pisati zbog detalja da je glavni pokrovitelj BlackBarry, a kako dobar dio naše publike zanima i ovaj događaj - nastavili smo jer nam organizator šalje redovito PR, pa eto nije neki problem... U cijelom događaju zanimljivo (za nas i našu publiku) može biti i sve što se zbivalo/zbiva oko internetske prodaje karata, a i tehnička izvedba kocerta (pozornica i ostalo), također su zanimljivi...

Tako da na ovo možeš gledati kao i na naš podforum "ostalo" - malo razbijanja monotonije :)

Ma ne smeta mi, samo me zanimalo, mislio sam da mozda ima neka skrivena pozadina gdje je ovaj dogadjaj vezan za tehnologiju, a da je meni to promaklo. :D 
Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
moderator
Assassin kaže...
Miro kaže...
Ma ne smeta mi, samo me zanimalo, mislio sam da mozda ima neka skrivena pozadina gdje je ovaj dogadjaj vezan za tehnologiju, a da je meni to promaklo. :D 
 Kako da ne? Pa već su s nekih drugih medija tražili Bugove urednike da komentiraju pozadinu tehničkih problema koji su se javili pri prodaji karata preko Interneta. :))
17 godina
neaktivan

hehe, ako organiziraju 3. koncert, hrvatski trgovinski deficit porast će 1%

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

to je ok,samo meni je glupo sto ce se taj "drugi" koncert odrzati dan prije "prvog"

zar ne bi trebalo biti obrnuto

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@crozoki

Definitvino nije u redu. Sad zamisli ljude koji su kupili preprodane karte za duplo veću cijenu da bi išli na "drugi koncert". Ja sam kupio karte normalno pa se osjećam zakinutim, a kamoli tek oni.

Još mi je to i pod nosom na kvartu pa htio ne htio slušati ću koncert i dan prije.

0 0 hvala 0
17 godina

Ovo je dobra vijest, nikako ne loša...

Zbog čega to Bugovci ne bi smjeli komenirati/pisati o tome?

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crozoki kaže...

to je ok,samo meni je glupo sto ce se taj "drugi" koncert odrzati dan prije "prvog"

zar ne bi trebalo biti obrnuto

po meni ne bi trebalo biti obrnuto jer je to logična poslovna odluka, pogotovo u Hrvatskoj gdje je dobrih 50-60% ulaznica prodano jer ići na koncert U2-a je moderno i šik mada vjerojatno nikad nisu namjerno slušali neku njihovu pjesmu, a vjerojatno je ostalo puno uznemirenih ljudi koji su shvatili koliko će uncool biti jer ne idu na koncert, pa će se takvim puno lakše prodati ulaznice za dan ranije kad je to još friško, nego za dan kasnije kad je već isfurano
I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 19:48 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan

Da nije sutra mozda, 1 APRIL  Izlanuo se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da se ovdje na forumu nije spomenio koncert od U2 ja nebi znao ni da se održavaIzlanuo se.

AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 640 GB , Maxtor 80 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

a ovo ima *kakve* veze s IT-om   ?     ja sam mislio da BUG ne piše o ovakvim stvarima

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
l)oolvl kaže...

a ovo ima *kakve* veze s IT-om   ?     ja sam mislio da BUG ne piše o ovakvim stvarima

Daj prije pregledaj temu, a onda "pitaj"!

17 godina
neaktivan

Totalna pushiona za ekipu koja je iskeširala i po 2-3x više love za karte, a sad ispada da idu na drugi koncert nakon prvoga (koji je u biti dodatni).

Srećom pa sam odustao od kupovine karata kad je nastao krkljanac jer sad bi se samo živcirao..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ništa od koncerata u Zagrebu, sele se u Split, javlja portal Index.hr, ugledni i uvijek dobro obaviještni novinari visoke etičke profesionalnosti, kojima je bog njihov trbuh. Iako je prvi travanj, praznik svih budala, njima ni u druge dane u godini ne fali kvalitetnog sadržaja,koji je teško razlikujem od primjerice New York Times, jer su oni sami se našli u definciji budala.

...baš je dobro vidjeti ti Vas opet..
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2009 0:35 (Garfield-LŠ).

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

IMAM PTANJE...LJUDI....:-) jel mi netko moze reci da li se karte kupuju na ime ili moogu na vise mjesta uzeti karte.?? npr, ako preko neta kupim , da li u jutro mogu kupiti na nekom prodajnom mjestu ponovno ili su karte ogranicene na broj po osobi ???? hvala ... :-)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice