Kakve veze ima BUG sa U2-om? Izgleda da ih netko iz BUG redakcije slusa, pa ih tu forsira. Nemam nista protiv njih, ali nema mi nekog smisla. Prva vijest koju ste objavili i koja je donekle (citaj: nije upce, ali ajde,) imala veze sa tehnologijom je bila da ce RIM organizirati ili tako nesto, ne sjecam se vise, uglavnom, da ce imati veze sa koncertom. Od tada je svaka nova vjest vezana za U2 totalno nebitna za BOL.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što je to fun klub?
Kakve veze ima BUG sa U2-om? Izgleda da ih netko iz BUG redakcije slusa, pa ih tu forsira. Nemam nista protiv njih, ali nema mi nekog smisla. Prva vijest koju ste objavili i koja je donekle (citaj: nije upce, ali ajde,) imala veze sa tehnologijom je bila da ce RIM organizirati ili tako nesto, ne sjecam se vise, uglavnom, da ce imati veze sa koncertom. Od tada je svaka nova vjest vezana za U2 totalno nebitna za BOL.
hehe, ako organiziraju 3. koncert, hrvatski trgovinski deficit porast će 1%
to je ok,samo meni je glupo sto ce se taj "drugi" koncert odrzati dan prije "prvog"
zar ne bi trebalo biti obrnuto
@crozoki
Definitvino nije u redu. Sad zamisli ljude koji su kupili preprodane karte za duplo veću cijenu da bi išli na "drugi koncert". Ja sam kupio karte normalno pa se osjećam zakinutim, a kamoli tek oni.
Još mi je to i pod nosom na kvartu pa htio ne htio slušati ću koncert i dan prije.
Ovo je dobra vijest, nikako ne loša...
Zbog čega to Bugovci ne bi smjeli komenirati/pisati o tome?
to je ok,samo meni je glupo sto ce se taj "drugi" koncert odrzati dan prije "prvog"
zar ne bi trebalo biti obrnuto
Da nije sutra mozda, 1 APRIL
Da se ovdje na forumu nije spomenio koncert od U2 ja nebi znao ni da se održava.
a ovo ima *kakve* veze s IT-om ? ja sam mislio da BUG ne piše o ovakvim stvarima
Totalna pushiona za ekipu koja je iskeširala i po 2-3x više love za karte, a sad ispada da idu na drugi koncert nakon prvoga (koji je u biti dodatni).
Srećom pa sam odustao od kupovine karata kad je nastao krkljanac jer sad bi se samo živcirao..
Ništa od koncerata u Zagrebu, sele se u Split, javlja portal Index.hr, ugledni i uvijek dobro obaviještni novinari visoke etičke profesionalnosti, kojima je bog njihov trbuh. Iako je prvi travanj, praznik svih budala, njima ni u druge dane u godini ne fali kvalitetnog sadržaja,koji je teško razlikujem od primjerice New York Times, jer su oni sami se našli u definciji budala.
IMAM PTANJE...LJUDI....:-) jel mi netko moze reci da li se karte kupuju na ime ili moogu na vise mjesta uzeti karte.?? npr, ako preko neta kupim , da li u jutro mogu kupiti na nekom prodajnom mjestu ponovno ili su karte ogranicene na broj po osobi ???? hvala ... :-)