Jailbreak i za iPad 3G

poruka: 69
|
čitano: 7.175
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Jailbreak i za iPad 3G".
17 godina
neaktivan
RE: Jailbreak i za iPad 3G
Danijel kaže...
artfull kaže...

sviđaju mi se apple proizvodi i filozofija i povijest firme ... i što sad? 

I meni se također sviđaju Appleovi proizvodi, način poslovanja, povijest, logo, sve u vezi njih... ;)

Kako mi je drago zbog vas, tak ste mi cakani :) ROFL!!!

Pazite da ne prijeđete granicu pa počnete kupovati ovakve stvari, samo zamislite glave Stjepice.

Što se tiče stripova, filmića, ismijavanja  (čak su se Simpsoni ismijavali) očito je da su ljudi takvo ponašanje ocijenili kao nenormalno pa moraju komentirati.

Zanimljivo je da je Apple jedina firma koja se povezuje sa sektama.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
18 godina
neaktivan
wyks kaže...

lool ... kakvim sektama? emocije i fanovi da, kao recimo ferraristi ili harley davidson ... u automoto ima najviše sličnih poveznica vjerojatno ... alfisti, hondisti i to ... 

umjesto toga citirati ću još jednog ekscentričnog miljardera

Larry Ellison (Chairman/CEO, Oracle):

I think Apple needs to worry less about competing with Microsoft and worry more about doing things that are different; that’s back to innovation, its back to creativity, its back to vision.

Apple is the only lifestyle brand in the computer industry. It’s the only company, that people feel passionate about. The important thing is to build products that are wonderful, or as Steve would say “build insanely great products”

A.
18 godina
neaktivan
wyks kaže...

Kako mi je drago zbog vas, tak ste mi cakani :) ROFL!!!

Pazite da ne prijeđete granicu pa počnete kupovati ovakve stvari, samo zamislite glave Stjepice.

Što se tiče stripova, filmića, ismijavanja  (čak su se Simpsoni ismijavali) očito je da su ljudi takvo ponašanje ocijenili kao nenormalno pa moraju komentirati.

Pa prije bih ja ocjenio ponašanje tzv. "ne-appleovaca" nenormalnim - iako im je službeni stav da ih je briga, samo prate pozorno svaki Appleov korak, pa i više od tzv. "nas" appleovaca...

Sad što npr. pogledam svaki njihov keynote nisam normalan?

Apple je jedina firma koja se povezuje sa sektama jer je jedina koja uspijeva zadobiti (gotovo) stalne kupce, a to je zato jer osluškuju trenutne potrebe tržišta, a ne zbog ispiranja mozga... Misliš da bi Apple npr. izbacio iPhone 2004. godine kad tržište i tehnologija još nisu bili spremni podržati sve što taj uređaj je? Osluškivali su potrebe korisnika i izbacili ga u pravi čas...

Nego, artfull, kad nas se već povezuje sa sektama, mogli bi otvoriti neki Apple hram tu u Zagrebu, gdje bi se plaćao iUlaz iCijene od 100 iKuna i unutra bi se svi lijepo iKlanjali liku i djelu Stevea Jobsa... Kako kruže priče da je svijet pun pripadnika iSekte, dovukli bi hrpu ljudi tu u Zagreb, koji bi uskoro dobio nadimak iZagreb i zaradili hrpu lijepog iNovca, koji bi trošili na nove iGluposti... može? ;P

Potpis ;)
18 godina
neaktivan
Danijel kaže...

Nego, artfull, kad nas se već povezuje sa sektama, mogli bi otvoriti neki Apple hram tu u Zagrebu, gdje bi se plaćao iUlaz iCijene od 100 iKuna i unutra bi se svi lijepo iKlanjali liku i djelu Stevea Jobsa... Kako kruže priče da je svijet pun pripadnika iSekte, dovukli bi hrpu ljudi tu u Zagreb, koji bi uskoro dobio nadimak iZagreb i zaradili hrpu lijepog iNovca, koji bi trošili na nove iGluposti... može? ;P

iAgree

sent from my iPad

A.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 19:57 (artfull).
17 godina
neaktivan
Jailbreak i za iPad 3G

Uživajte!

NHF

Čajanka Apple fanova :) Čajanka Apple fanova :)
If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 22:03 (wyks).
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
wyks kaže...

Uživajte!

NHF

LOL xD

Potpis ;)
17 godina
neaktivan
Jailbreak i za iPad 3G

neznam jeli ovo ode legalno na forumu al eto .. ja san 2 telefona bez problema rjesio samo treba naci pravi guid za tu verziju telefona

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danijel kaže...
 Misliš da bi Apple npr. izbacio iPhone 2004. godine kad tržište i tehnologija još nisu bili spremni podržati sve što taj uređaj je? Osluškivali su potrebe korisnika i izbacili ga u pravi čas...

tu sigurno misliš na BT, MMS, C/P

:)

kod mene normalno radi.....
18 godina
neaktivan
cekpi kaže...

tu sigurno misliš na BT, MMS, C/P

:)

Uglavnom, priznali su pogrešku - iPhone ima najbolji copy/paste sustav i dodali su mogućnost slanja/primanja MMS poruke...

Bluetooth je također ugrađen, OK - fali jedan servis, onaj za slanje podataka...

Što se tiče MMS-a, koliko si ih u životu poslao? Ja 0...

A MMS na iPhoneu pogotovo nema smisla uz Mail...

Također, niti klasični bluetooth nema baš previše smisla na iPhoneu jer u njemu nemaš pristup File Systemu kao na ostalim mobitelima (ono File Manager, pa slike, video, ovaj folder, onaj folder, itd.)

Glazba je u iPod aplikaciji - koja se sinkronizira sa iTunesom - neki zamjeraju što se sinkronizacija ne može obaviti putem Bluetootha, ali taj način bio bi preprespor...

Potpis ;)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice