Isprobali smo Samsung Galaxy Note 4 i Note Edge

poruka: 25
|
čitano: 5.823
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Isprobali smo Samsung Galaxy Note 4 i Note Edge".
17 godina

koji vam je na prvu donio pomak u dizajnu edge ili sgn 4 ? 

57 Edge
7 Sgn 4
12 bas me briga ja sam ajfon frik
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 19:00 (4mal).
Moj PC  
3 10 hvala 0
16 godina

a mogle si se i ostale dimenzije navest... al dobro vidio...tanji i uzi od trojke al duzi....nekontam zasto al aj....i odma na prvu okvir je puno ljepsi nego na note 3 neizgleda onako jeftino...

VenAtoR#2231
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 19:13 (jocommb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Puno bitnija vjest vezana uz note 4 je i predstavljnje gear VR za njega. Ne bi bilo u redu da se ode sa sajma a da se ne isproba i taj gadget.

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koristenjem senzacionalistickog rijecnik u ovom tekstu stece se dojam da je ovo prekretnica u razvoju mobilne industrije, a u sustini nista novo ista stara plastika malo vece rezolucije (naravo bespotrebne). {#}

2 10 hvala 1
16 godina
protjeran

Samo samsung može napraviti nešto toliko ružno i nezgrapno kao samo desni savijeni rub, oh god, majko mila, ako su već išli na savijeni ekran zašto nisu i lijevi savili i bolje iskoristili taj dodatni prostor a ne glupe kontrole nabacati tamo i sat kad je ugašen.

Mislim da se u appleu zgražaju nad ovakvim failom.

Prema mom mišljenju su trebali napraviti kućište da bude zaobljeno kao kod ipod toucha i onda na rubove staviti taj dodatni prostor, ovo je kaos.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8
Moj PC  
6 21 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kaže Petric bez ć....citiram:

"...jedan je od aduta kojima će Note 4 možda osvojiti one koji žene novi telefon velike dijagonale."

Majke ti mile počeli su ženiti mobitele.... :p

14 0 hvala 1
18 godina
Re: Isprobali smo Samsung Galaxy Note 4 i Note Edg
Oldy kaže...

"...jedan je od aduta kojima će Note 4 možda osvojiti one koji žene novi telefon velike dijagonale."

ne ne, to ti je ona stara..

platio sam više nego što vrijedi, uh al me oženio.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
storm.zd kaže...

Koristenjem senzacionalistickog rijecnik u ovom tekstu stece se dojam da je ovo prekretnica u razvoju mobilne industrije, a u sustini nista novo ista stara plastika malo vece rezolucije (naravo bespotrebne). {#}

Meni je u ovo vrijeme senzacionalan jedino oneplus one. Zeru slabiji al zato puno jeftiniji. Ovo ostalo je cisti hipsteraj..
16 godina
neaktivan
nixass kaže...
Oldy kaže...

ne ne, to ti je ona stara..

platio sam više nego što vrijedi, uh al me oženio.

Nešto mu se mota ženidba po glavi. Ne bu dobro.  {#}

16 godina

Ovaj bočni dio ekrana služi da slučajno stisces tipke dok držiš mob.

Potpis!
Moj PC  
22 2 hvala 1
17 godina
neaktivan

Nažalost uobičajeno, ni riječi jesu li popravili stare bugove iz prijašnjih Noteova poput "plutanja" toucha i crkavanja bluetooth audia...

Moj PC  
1 5 hvala 0
14 godina
neaktivan

Edge je zanimljiva stvar, vidjet ćemo kakav će biti. Nije mi baš nešto lijep, ali nisam ga vidio u živo pa...

Note 4 izgleda od naprijed ko 3 i to mi se sviđa jer mi je Note 3 bio jako lijep. Onaj uleknuti metalni rub je osvježenje dosadašnjim i plastičnim i metalnim rubovima. Stražnja strana je bila ljepša kod Notea 3, ali je zanimljiv dodatak uz HR senzor da je to i okidač za selfije.

Mogućnosti su opet poboljšali i uz taj višestruki select tool, screenshot, joooš poboljšan S Pen i toliko partnera u aplikacijama (bolje integriranje i sinkronizacija među aplikacijama) nema drugog moba koji mu je ravan u softveru (koliko vidim već od Notea 3 TW je zaista ispoliran). Možete vi htjet ne znam kakve specke al kaj će vam to kad nemrete niš radit na uređaju osim igrat Sims bez lagga. Hrpetina korisnih (i nešto beskorisnih) mogućnosti i dodataka iskorištava (kao i na dosadašnjim Noteovima za razliku od npr S serije ili konkurencije) puni potencijal super hardvera koji ti mobiteli imaju. Ne trebaju te mogućnosti svima, ali sad opet tvrdim da ne bi uzeo vjerojatno ništa osim Notea (makar je moja prva generacija smeće), jednostavno to ne može nijedan drugi i mislim da je nepravedno svih tih godina gubio titulu od nekakvog S-a ili HTC-a.

Plus taj ekran, kad ga se kalibrira na normalu najbolji na svijetu (vjerojatno, čekamo DisplayMate) i kamera koja ima puno zanimljivih i korisnih novosti kako iza tako i napred.

Možda ne izgleda kao napredak, ali definitivno je. Ne isplati se uzet ako netko ima S5 ili Note 3, ali danas je ovo najbolje što postoji.

Gear S mi je prevelik. Vrlo lijepo što je ekran zakrivljen i što ima SIM utor, ali ne znam bi li to, pogotovo s takvom baterijom, nosio na ruci.

Gear VR neočekivano dobar, ne izgleda loše i partnerstvo je izgleda i samom izvedbom uređaja dobro izvedeno.

PS Swarovski bljuv

Moje mišljenje na IFA keynote, kao i prošle godine ;)

Odgovor kolegi iznad: na Noteu 3 nisam uočio te probleme znači nije generalno na svim uređajima. Tako da popraviti neke softverske greške na dijelu uređaja nije nešto što će reći na presici novog uređaja i kao takvo se ne može ni prenijeti na novi, drugi uređaj.

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 20:45 (logik).
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina

S5 LTE-A ilitiga Prime je prvi QHD samoled smartphone.

solidan upgrade. Osim boljeg ekrana svakako veseli OIS i očekujem odličnu kvalitetu slike. Baterija je mogla biti i veća. Samsung opet nastavlja trpanjem raznoraznim senzorima pa su na note 4 stavili UV senzor

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Sony Z3 ili Z3 compact ;-)
15 godina
Ezio kaže...

Konačno da se u nečemu složim s tobom!

Može li mi itko objasniti/pokušati objasniti, zašto bi pobogou DESNA strana mobitela bila zaobljena?
Ok ako je samo zaobljena, ali to je EKRAN. Pa mogu misliti kako će to biti loše u radu.

Jednako glup i ružan dizajn kao i prošle godine (čitaj isti od pretprošle godine).
Ave Samsung. Postigao si svoj san.
Prodavati jednaku balegu godinama nakon predstavljanja inicijalne balege.
Da prosti pristojan dio pučanstva. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
15 godina
neaktivan

U odnosu na Note 3 koji ima USB 3.0, na Note 4 su ga degradirali na 2.0 {#}

Za sad ne bih ostatak komentirao, ali ova sitnica me zaintegrirala. Već negdje godinu dana imam note 3, svako toliko ga spajam na pc, te mi je odlična njegova usb brzina, pogotovo jer je lako (snimanje u HDu, itd...) stvoriti glomazne foto/video materijale...

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Gdje nam je kolega Edge da pljune sam sebe? Još da neki Sammy Ezio iziđe i eto veselja.

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Ovo ide u arhivu. Kad god netko idući put kaže kako Ezio nikad ništa pametno nije napisao da mu mogu direktno linkat :)

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
12 godina
neaktivan
Canis kaže...

Za sad ne bih ostatak komentirao, ali ova sitnica me zaintegrirala. Već negdje godinu dana imam note 3, svako toliko ga spajam na pc, te mi je odlična njegova usb brzina, pogotovo jer je lako (snimanje u HDu, itd...) stvoriti glomazne foto/video materijale...

Bez obzira koja brzina usb-a (2.0 ili 3.0) bila, SGN 4 ima Fast charching (jel se tako piše?) tehnologiju koja mu omogućava da se napuni do 50% u roku pola sata. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 12:10 (eXtreme69).
17 godina
Ezio kaže...

Haha bas to

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
17 godina

Dragane, sto Walter White radi iza tebe?

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
14 godina
neaktivan

Razmislite ovako, ako smo dešnjaci Edge ima puno fora mogućnosti.

Npr.  onaj ekran sa svjetiljkom, ravnalom itd., notifikacije i kontrole tijekom fotografiranja, gledanja videa ili crtanja, tako da ima cijela ravna površina za aktivnost. Također zanimljivo je kao sat.

Sad kako će se koristiti u stvarnosti vidjet ćemo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
eXtreme69 kaže...
Canis kaže...

Bez obzira koja brzina usb-a (2.0 ili 3.0) bila, SGN 4 ima Fast charching (jel se tako piše?) tehnologiju koja mu omogućava da se napuni do 50% u roku pola sata. {#}

Skoro, piše se 'fast charging' i sve je to ok, pozdravljam takve stvari. Ali ne mogu se ne pitati zašto, uz dodavanja funkcije bržeg punjenja, nisu mogli zadržati postojeći usb bandwidth... Uskoro će početi testiranja, pa ćemo vidjeti kako to sve izgleda u praksi.

15 godina
logik kaže...

Npr.  onaj ekran sa svjetiljkom, ravnalom itd., notifikacije i kontrole tijekom fotografiranja, gledanja videa ili crtanja, tako da ima cijela ravna površina za aktivnost. Također zanimljivo je kao sat.

Ja sam dešnjak, ali se nikako ne vidim sa njim u rakama, odnosno ne vidim kako bih ga i zašto kupio.

Svaka čast "inovativnosti", koliko to je inovativno, ali Note4 mi je too much to bolji, subjektivan dojam.

Slažem se, vrijeme će pokazati, da li je to bio ples samo za jedan mob, samo za jedno ljeto, kao i za one curve mobove!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
logik kaže...

Ja sam dešnjak, ali se nikako ne vidim sa njim u rakama, odnosno ne vidim kako bih ga i zašto kupio.

Svaka čast "inovativnosti", koliko to je inovativno, ali Note4 mi je too much to bolji, subjektivan dojam.

Slažem se, vrijeme će pokazati, da li je to bio ples samo za jedan mob, samo za jedno ljeto, kao i za one curve mobove!

Ja mislim da ima puno mogućnosti korištenja, ali vidjet ćemo. Osobno također ne bih još kupio Edge. Opekao sam se kupivši Note dok je još bio kao "prototip", tek sad vidim kolika je razlika između prve i druge generacije, uvijek.

Note 4 all the way, da se ima kupilo bi se.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice