NEkom tko nema novaca nema smisla, naravno. Koliko ljudi u hr vozaju svoje nokije i sonije od 3-4 k kuna ... a zapravo im treba samo sms i ev telefon jer nikada nemaju kune na računu?
Doveo si me u situaciju da moram sam sebe citirati:
Kuže ljudi zašto to služi - za leći na kauč, malo surfat netom, provjerit mail i bacit negu glupavu igricu. Ono što ne kužimo je kako neko može platiti toliko para za uređaj koji bi trebao značiti komfor i ništa više, a za komfor mu nedostaju neke osnovne stvari - npr: ležim na kauču, komp mi je ugašen, USB stick s dokumentom mi je u džepu = moram se dignit, upalit komp, prebacit sa stika na komp, pa preko iTunesa na iPad ili jednostavno ostati raditi na kompu.
Imao ili ne imao para, kad plačaš komfor koji na kraju ne dobiješ, skupo je. Kupovanje nečega, što ti ne odgovara, samo zato što možeš kupiti je čisti snobizam.
S druge strane meni je iPad jeftin, mislio sam kupiti laptop jer mi fali neki veći ekran kad sam u dnevnom boravku, kad idem na put i slično da mogu za spobom nositi, koristiti na putu, na kauču, u krevetu i slično ... imao sam macbook pro koji mi je bio prevelik i pretežak i dao sam ga dalje ... sad sam skoro opet uzeo 12" al sam odustao i uzet ću iPad ili slično ... za mene ušteda od kojih 5-10 k kuna.
Kao i preseravanje po forumima da je tebi 500$ sića.
Sad razmisli kao čovjek koji bira uređaj koji bi mu trebao olakšati život, pa ponovno pročitaj ovaj citat iz mog posta. Možda ti neke stvari budu jasnije.