iPada – 300.000 primjeraka za vikend

poruka: 90
|
čitano: 8.363
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPada – 300.000 primjeraka za vikend".
18 godina
neaktivan

Ovo je postalo kao Paris Hilton. Kad ona ode u WC osvane u novinama. Moze li ijedan dan proci bez iPada? I mi se jos cudimo da se prodaje? Pa kao da ne postoji nista drugo osim iPada.

Moj PC  
17 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nemoze proci ni jedan dan .. ama bas ni jedan dan da nema neke vijesti o appleu ...

to je bolest postala...prodavati apple, kupovati istog i pisati o istom ...

- xFire: rebelsy - bc2: rebelsyz0r - please add me ! -
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 9:21 (rebelsy).

3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: iPada – 300.000 primjeraka za vikend

OPet sam brzi ;)

16 godina

Što sve dobar marketting može učiniti.

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

marketing? Ljudima je samo trebalo napraviti i pokazati nešto i to ponuditi na prodaju ... sudeći po prvim reviewsima potražnja će biti samo sve veća. Preko vikenda ćemo vidit što kažu ovi što su ga prvi dobili.

A.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ma sve ok al da na BOL-u svaki dan citao o jednom te istom proizvodu ma kako on dobar bio je malo previse. Pa ima i drugih dobrih i zanimljivih proizvoda da se pise o njima a ovako svaki dan citamo koliko je juce prodano.

18 godina
neaktivan
slažem se, al tako je i na ostalim it portalima koliko vidim i gore :))
A.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zahtjevam od buga da naprave tipku ''ingoriraj sve teme o appleu'' hvala !

5 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Mene je razočarala slika u vijesti. Zar stvarno ne znate kako iPad izgleda? Ili je to neka nova fora sa stavljanjem fejk slika proizvoda uz njihove vijesti?

@logic: A pazi, koliko god BOL ne bio u toku sa nekim stvarima, Apple fanbojizam im se ne moze podvaliti. Stvar je da su njihovi proizvodi popularni masama, a upravo o takvim stvarima ljudi zele citati.

Ja ovdje samo vijesti sa domace IT scene kupim, jer su poprilicno pokrivene. S druge strane, za sve ostalo koristim druge izvore (nit BUG-u možeš vjerovati oko toga, niti su up-to-date s nekim stvarima).

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Adisuki kaže...

Mene je razočarala slika u vijesti. Zar stvarno ne znate kako iPad izgleda? Ili je to neka nova fora sa stavljanjem fejk slika proizvoda uz njihove vijesti?

A ja se već ponadao da će možda ipak imati jedno tehnološko čudo zvano USB (na slici tako izgleda)!

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
18 godina
protjeran
artfull kaže...

marketing? Ljudima je samo trebalo napraviti i pokazati nešto i to ponuditi na prodaju ... sudeći po prvim reviewsima potražnja će biti samo sve veća. Preko vikenda ćemo vidit što kažu ovi što su ga prvi dobili.

Da, tako je dobro da su za iPhone plaćali glumce da stoje u redovima pred dućanima.

Slažem se sa onim posterom kasnije, molim tipku za ignoriranje applea

18 godina
neaktivan
Adisuki kaže...

@logic: A pazi, koliko god BOL ne bio u toku sa nekim stvarima, Apple fanbojizam im se ne moze podvaliti. Stvar je da su njihovi proizvodi popularni masama, a upravo o takvim stvarima ljudi zele citati.

Ja ovdje samo vijesti sa domace IT scene kupim, jer su poprilicno pokrivene. S druge strane, za sve ostalo koristim druge izvore (nit BUG-u možeš vjerovati oko toga, niti su up-to-date s nekim stvarima).

Ma da. Ne moze im se prodati tehnoloski inferioran proizvod po visokim cijenama ;)

U pravu si skrouz ;)

U redu je ppopratiti vijest o appleu, o pordaji o novom proizvodu ali svaki dan pricati o jednom te istom je previse. Kga ovdje interesuje koliko je primjeraka prodano juce bilo kog rpoizvoda? I tako iz dana u dan. Ne vjerujem da ima akcionara bilo koje vece ITZ firme ovdje.To su vijesti za biznis novine a ne IT casopis.

18 godina
neaktivan
Egregični kaže...
artfull kaže...

Da, tako je dobro da su za iPhone plaćali glumce da stoje u redovima pred dućanima.

Slažem se sa onim posterom kasnije, molim tipku za ignoriranje applea

tko je plaćao? možda neki telekom iako sumnjam i u to. Tipka za ignoriranje apple related vijesti bi bila ok, tako da se ne javljaju trolovi uopće :D

A.
18 godina
neaktivan

Neka vijesti o appleu ali zasto stalno jedno te isto? Ako apple ne moze nesto novo izbaciti onda i ne zasluzuje da se pise o njemu. Kao i bilo koji drugi porizvodjac da se razumijemo.

17 godina
neaktivan

Neki ljudi ne podnose kad Appleu dobro ide, divota za gledat... :)

1 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
vjeko kaže...

dapače, shvaćaju to osobno :D

A.
18 godina
neaktivan

Ccccccccccccccc

To bas ima veze sa onim o cemu pisemo. Svaka cast appleu i zelim mu da proda 300 miliona ipadova ali ne zelim citati statistiku na BOL ni o appleu ni o nokiji ni o HP-u ni o Logitechu. Sad jasnije?

17 godina
neaktivan

Ajme.. pa kakva vam je to slika!

EPIC #FAIL ... strava... koje novinarstvo!

Pravi iPad... Pravi iPad...

4 0 hvala 0
18 godina
vjeko kaže...

Lol!

Da, mene takodjer osobno jako zanima kako neka americka kompanija koja nema niti jedan sluzbeni ducan u Hrvatskoj posluje.

Ako bas hoces znati, mene motivira na stalnu diskusiju pristup Apple fanova Apple proizvodima i stalno forsiranje te tvrke u medijima.

Meni malo ide na povracanje kad svaki dan vidim naslov iOno, iOvo.

Pa daj malo vijesti o SE-u, Nokiji, Samsungu...

Malo vise o MS-u, IBM-u, HP-u...

Apple dobije (POSVE NEZASLUZENO) medijsku pozornost ovih svih gore zbrojeno.

Ono - jeeej izbacili smo novi okrljasteni proizvod bez multitaskinga, bluetooth-a, USB-a, mass storage-a itd. pisite svi o nama!!!!

I mediji naravno pisu... :( :P

- Psiho246
18 godina
neaktivan
logic kaže...

Ccccccccccccccc

To bas ima veze sa onim o cemu pisemo. Svaka cast appleu i zelim mu da proda 300 miliona ipadova ali ne zelim citati statistiku na BOL ni o appleu ni o nokiji ni o HP-u ni o Logitechu. Sad jasnije?

zašto? mene recimo baš zanimaju statistike, udjeli, etc ... mislim da su to jako bitne stvari koje oblikuju poslovanje i sljedeće poteze igrača.

A.
18 godina

Ja mislim da na ovom forumu nece biti vise od 10 ljudi koji ce kupiti iPad.

Cak i oni zagrizeniji fanboyi ce vjerojatno zaobic taj proizvod jer im ne treba.

I sad, za koga se onbda pisu ove novosti? Šutim

- Psiho246
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
vjeko kaže...

Lol!

Da, mene takodjer osobno jako zanima kako neka americka kompanija koja nema niti jedan sluzbeni ducan u Hrvatskoj posluje.

Ako bas hoces znati, mene motivira na stalnu diskusiju pristup Apple fanova Apple proizvodima i stalno forsiranje te tvrke u medijima.

Meni malo ide na povracanje kad svaki dan vidim naslov iOno, iOvo.

Pa daj malo vijesti o SE-u, Nokiji, Samsungu...

Malo vise o MS-u, IBM-u, HP-u...

Apple dobije (POSVE NEZASLUZENO) medijsku pozornost ovih svih gore zbrojeno.

Ono - jeeej izbacili smo novi okrljasteni proizvod bez multitaskinga, bluetooth-a, USB-a, mass storage-a itd. pisite svi o nama!!!!

I mediji naravno pisu... :( :P

mediji pišu o proizvodima i uslugama zanimljivim korisnicima, potrošačkoj elektronici etc ...  ... za neke opskurne proizvode ili tehnologije vlada puno manje zanimanje pa je to logično. iPad je trenutno "in" i zapravo svih zanima kako će se stvar razvijati i kakav eć sve skupa imati utjecaj na industriju, a kakav na navike korisnika. Možda ti ne vidiš nikakvu (r)evoluciju, al meni se čini da je iPad prva prava lasta.

A.
18 godina
neaktivan
artfull kaže...
logic kaže...

Ccccccccccccccc

zašto? mene recimo baš zanimaju statistike, udjeli, etc ... mislim da su to jako bitne stvari koje oblikuju poslovanje i sljedeće poteze igrača.

Ok. A jeli to tema za IT casopis? Zasto onda ne citamo takve stvari o HP-u, MS-u, Nokiji ili bilo kome drugom? Ili su oni minorni igraci u svemiru u kojem vlada apple?

16 godina
neaktivan

come to the apple side .. we have cookies

-.-'

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

290 000 modno osvjestenih kretena.Ovih 10 000 mozda i nadju neku primjenu toga i raazlog kupnje

5 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

mene jedino čudi koliko ima ljudi koji kao "ne kuže" čemu to služi ... a s druge strane sve što inače rade na kompu mogu raditi i na iPadu, samo zabavnije ...

A.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

cek na ipadu zabavnije ? mora da se salis ...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

sasvim sigurno ... igre, surfanje, mail, čitanje, etc ... zapravo sve osim "ozbiljnog" posla, iako vidim da su neki jako zadovoljni sa productivity aplikacijama ... 

A.
16 godina
neaktivan
artfull kaže...
rebelsy kaže...

sasvim sigurno ... igre, surfanje, mail, čitanje, etc ... zapravo sve osim "ozbiljnog" posla, iako vidim da su neki jako zadovoljni sa productivity aplikacijama ...

dosadit ce im brzo ;)

18 godina
artfull kaže...

mene jedino čudi koliko ima ljudi koji kao "ne kuže" čemu to služi ... a s druge strane sve što inače rade na kompu mogu raditi i na iPadu, samo zabavnije ...

Mora da se salis.

Hoces se mozda ispraviti?

- Psiho246
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice