iPad 2 u Hrvatskoj!

poruka: 264
|
čitano: 28.024
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad 2 u Hrvatskoj!".
15 godina
neaktivan
Re: iPad 2 u Hrvatskoj!
apoteka kaže...
profa31 kaže...

Što ste sad svi napali linuxjuzera i apoteku??? ja obavezno prvo idem provjeriti misle li oni ima li nešto svrhu ili nema prije nego tome pronađem svrhu i upotrijebim za korisne stvari. a i onda kada to napravim ne mogu spavati jer se brinem što će mi oni reći jer sam našao svrhu, a oni nisu....

što da radim sada????

za casual surfanje i pokoju igru savrsen {#}

i za snimanje fotografija, naravno

e fak. ja opet našao više stvari za koje koristim ipad (pa i zaradu)... opet sam nešto pogriješio... morat ću prestat radit sve te stvari

hvala ti puno ;)

btw. ima i neko drugo surfanje od casuala? i u čemu je razlika?

15 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...

Stvarno neki previše vremena provode na forumu...Savjetujem čisti zrak i dugu šetnju.Da pojasnim onima koji su se osjećali prozvanima.Dakle,kako rekoh,JA NE VIDIM SVRHU...se odnosi na moje potrebe za spomenutim herdware-om.Kad kažem tako nešto,TO NIJE UVREDA NIKOME..osim,možda onima koji su toliko samoljubivi i arogantni da flagrantno ne prihvaćau drugu izjavu i stav osim onog koji oni zastupaju.Kad kažem,JA NE VIDIM SVRHU-to znači,govorim jednoumnicima(uhh kad se sad jave)da meni to ne bi koristilo..ne impliciram nikome što treba misliti napraviti ili bilo što u vezi toga hardware-a.Slobodno kupujte na kilograme vašeg iPad-a,pojedite ga,radite sa njim što želite..Nisam pljuvao po njemu,tek rekao da to meni ne treba iliti,ono vama nerazumljivo JA NE VIDIM TOME SVRHU...Kako vi izražavate uzbuđenje time,meni to ne smeta,istina,smiješno mi je do bola,jer me podsjeća na dokolu djecu koja dobiva svoju novu igračku..revolucionarnu...živi vi meni bili...{#}

ja ne vidim svrhu linuxa :)

16 godina
neaktivan
bocic kaže...

EDIT: Evo, ovaj je za 1010 kuna i definitvno ga možeš svrstati u srednju klasu, ima hrpu svega. Nije baš neko čudo tehnike, ali je dovoljan za mnoge potrebe...

Uspoređuješ taj mobitel sa iPad 2? Čak i sa originalnim iPadom? Rezistivni ekran? Bez podrške za 3G? Bez WLAN-a? WTF?

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
15 godina
neaktivan
profa31 kaže...
apoteka kaže...
profa31 kaže...

Što ste sad svi napali linuxjuzera i apoteku??? ja obavezno prvo idem provjeriti misle li oni ima li nešto svrhu ili nema prije nego tome pronađem svrhu i upotrijebim za korisne stvari. a i onda kada to napravim ne mogu spavati jer se brinem što će mi oni reći jer sam našao svrhu, a oni nisu....

što da radim sada????

za casual surfanje i pokoju igru savrsen {#}

i za snimanje fotografija, naravno

e fak. ja opet našao više stvari za koje koristim ipad (pa i zaradu)... opet sam nešto pogriješio... morat ću prestat radit sve te stvari

hvala ti puno ;)

btw. ima i neko drugo surfanje od casuala? i u čemu je razlika?

ti si moj junak, reci mi kako i ja mogu zaradit s ipadom?

casual surfanje? citanje 24sata

nema flash i ne pokazuje sve stranice kako treba, stas

inace je savrseno browsanje

signal reception problems and unauthorised tracking. now in white.
14 godina
neaktivan
iPad 2 u Hrvatskoj!

Stvarno mi nije jasna tolika zaluđenost applovim proizvodima.

Cim neko komentira applove proizvode koji ujedno nisu i HVALOSPJEVI odmah je popljuvan od Applefan ekipe.

Činjenica je da vecinu njihovih uspjesnih proizvoda smo mogli vidjeti negdje drugdje.

Apple dođe, iskopira ideju, malo je doradi, odlicno marketinski obradi i novi hit proizvod je tu.

50% cijene je nista nego placanje logo jabuke

0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fabijan kaže...
Valjda ce sad jedinica pojeftinit.

Možda u oglasniku.

U dućanima je neće biti.

15 godina

apple izda novi tablet

ekipa iz samsunga i motorole će napravit tj. već su napravili pilu koja pregazi ipad

samo dok honeycomb zablista punim sjajem i google preuzima većinu tržišta :P

15 godina
neaktivan
Julijana kaže...

Cim neko komentira applove proizvode koji ujedno nisu i HVALOSPJEVI odmah je popljuvan od Applefan ekipe.

Činjenica je da vecinu njihovih uspjesnih proizvoda smo mogli vidjeti negdje drugdje.

Apple dođe, iskopira ideju, malo je doradi, odlicno marketinski obradi i novi hit proizvod je tu.

Meni recimo isto nije jasna i ta mrznja ljudi koji pisu protiv applea.

A vecinom im se isto komentari vrte oko preskupo, ima bolje i zaludeni marketingom, stovatelji stevice i sl.Jako rijetko procitam kvalitetan post nekoga tko argumentira sto mu se ne svida kod applea.

Ipad nije savrsen, ali je i daleko od nekog sranja.Sve zavisi dali se nekom isplati uzet takav koncept.Meni recimo ne.Nekome sigurno da.Ne znaci da je odmah zaludeni istovatelj ispranog mozga.

17 godina
Julijana kaže...

E Julijana da je to tako jednostavno kako si ti ovdje objasnila, već bi to i svi ostali prozvođači napravili {#}

Nažalost konkurencija još nije napravila konkurentan proizvod iPad-u, ni po kvaliteti, ni po svojstvima, a ni po cijeni. {#}

14 godina
neaktivan
Alan Ford kaže...

E Julijana da je to tako jednostavno kako si ti ovdje objasnila, već bi to i svi ostali prozvođači napravili {#}

Nažalost konkurencija još nije napravila konkurentan proizvod iPad-u, ni po kvaliteti, ni po svojstvima, a ni po cijeni. {#}

U potpunosti se ne slažem.

15 godina
neaktivan
iPad 2 u Hrvatskoj!

Navedi koji to tablet sisa ipad2?

motorola xoom kao najavljivani killer ipad-a je podbacio.

Ima ih toliko u najavi, od toliko njih se ocekuje cuda, pa i dalje ne mogu skinuti ipad.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mighty99 kaže...

A vecinom im se isto komentari vrte oko preskupo, ima bolje i zaludeni marketingom, stovatelji stevice i sl.Jako rijetko procitam kvalitetan post nekoga tko argumentira sto mu se ne svida kod applea.

Ipad nije savrsen, ali je i daleko od nekog sranja.Sve zavisi dali se nekom isplati uzet takav koncept.Meni recimo ne.Nekome sigurno da.Ne znaci da je odmah zaludeni istovatelj ispranog mozga.

zaluđenost o kojoj govorim je ova:

Apple najavi iPhone 9 i svi korisnici iPhone 8 odluce da ce ga kupiti i prije nego izađe, iako jos nisu poznate specifikacije ni mogucnosti. I sta se dešava, u trenutku izlaska novog iPhona konkurencija vec ima mobitel sa boljom kamerom, rezolucijom, alarmom koji ne šteka i bez praćenja korisnika.

Imala sam prilike vidjeti kakve je muke kolega imao sa macbookom, od neemogucnosti bootanja, smrzavanja, raznih gresaka......

Za cijenu koju imaju applovi prozvodi, to se ne bi trebalo desavati.

Istina, na tržistu ima i tableta koji su sranje, ali ima i onih cije mogucnosti su daleko on onih koje iPad ima

15 godina
neaktivan
Julijana kaže...
mighty99 kaže...

Apple najavi iPhone 9 i svi korisnici iPhone 8 odluce da ce ga kupiti i prije nego izađe, iako jos nisu poznate specifikacije ni mogucnosti. I sta se dešava, u trenutku izlaska novog iPhona konkurencija vec ima mobitel sa boljom kamerom, rezolucijom, alarmom koji ne šteka i bez praćenja korisnika.

Imala sam prilike vidjeti kakve je muke kolega imao sa macbookom, od neemogucnosti bootanja, smrzavanja, raznih gresaka......

Istina, na tržistu ima i tableta koji su sranje, ali ima i onih cije mogucnosti su daleko on onih koje iPad ima

A koji su to? Bas me zanima.

15 godina
neaktivan
bocic kaže...
bistri kaže...

Nemam blage za tablet, btw preporuci mob, ne zanimaju me pretplate.

Prvi tablet PC je bio Compaq TC-1000 i počeo se prodavati sredinom 2003. za nemalih 18,000 kuna. Kada sam donio testni uređaj u travnju te godine u Osijek svi su me gledali kao da sam s marsa pao. Iskreno, da mi nije bio dostupan testni model, sumnjam da bih i ja čuo za njega. Nakon njega je slijedilo još nekoliko Compaq i HP modela (HP je Compaq preuzeo nešto nakon izdavanja prvog tableta), a u međuvremenu su ovakve stvari nudili još i Toshiba te IBM/Lenovo i sve za popriličan novac.

Što se telefona tiče prosurfaj po stranicama svog providera i pogledaj cijene bez ugovornih obveza. Da se naći od 700 do 1700 kuna svašta...

EDIT: Evo, ovaj je za 1010 kuna i definitvno ga možeš svrstati u srednju klasu, ima hrpu svega. Nije baš neko čudo tehnike, ali je dovoljan za mnoge potrebe...

Neznam samo kakvu to ulogu igra. Sto je netko napravio nesto sto nitko nije htio da kupi. Da je necemu valjalo i prodavalo bih se.

I kocije sa konjima su izasle prije auta pa neznaci da su bolje. Jel od kocija do auta je velik korak.

15 godina
neaktivan
Julijana kaže...
mighty99 kaže...

Istu tu stvar imaš i sa xy drugih stvari.

Tzv Fannboyi prevladavaju i kod Applea, i kod drugih proizvodaca smartphonea, tako i u cijeloj drugoj sferi zivota.Zato ne moras sve suditi po tome.

Inace o samim specifikacijama bi se dalo razgovarati.HTC-u isto spocitavaju kameru, a jaca je od iphoneaove.Rezolucije nisam siguran.

Sto je tvoj kolega radio sa macbookom ne znam, moj mbp radi perfektno.Ni da bi trznuo, a kamoli nesto drugo.Opet po jednoj lasti ne sudi proljece.

Dapace, ako ostanem ovako zadovoljan, i slijedeci uredaj ce biti macbook.I ne, nisam apple fannboy.

I brkas jednu stvar.Koju svi vi brkate.U svakoj masovnoj proizvodnji imas odreden % defektnih proizvoda.To se jednostavno ne moze izbjeci.Moze, no cijene tada lete do neba.Ne kosta jedan roys roys toliko bezveze.Vec zbog velike kontrole kvalitete.

To sve trazi vremena, stoga smanjuje proizvodne kapacitete i smanjuje proizvodnost, sto znaci gubitak novaca.I to isto nije izmislio apple, vec i sve druge firme i HP, i Toshiba i xz drugih imaju kvarove.

Recimo sa mojom toshibom sam bio 2 puta na servisu u mjesec dana, s macbookom u istom periodu ni 0,0001% problema.Pa necu reci da je Toshiba sranje, bila je vrlo dobar lap.Naravno skripava plastika usporedno sa unibody aluminij macbookom, ali zato upola jeftinija.I to isto kosta.

14 godina
neaktivan
iPad 2 u Hrvatskoj!

Čitam thread o novom iMacu, pa se prebacim na iPad 2 i doživim deja vu, isti ljudi, iste svađe. Taj Apple ne vrijedi toliko novaca kažu jedni, taj Apple vrijedi svake kune kažu drugi. Gledajući neutralno rekao bih da nema ispravnog mišljenja kad ne bih uzeo u obzir da oni koji brane Apple su oni koji ga imaju, a ne oni koji ga nemaju.

Ljudi, provozajte Mercedesa prije nego kritizirate njegovu cijenu. Isto vrijedi i za Apple.

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

ako pozelim surfati na tabletu onda ocekujem od njega da iskustvo surfanja bude 100%

apple je odlucio ograniciti korisnika odmah u startu

probaj otvoriti ovu stranicu u iPadu

http://www.cirquedusoleil.com/en/home.aspx#/en/home/europe/croatia.aspx

15 godina
neaktivan
iPad 2 u Hrvatskoj!

Opet ofucana prica o flashu.

Flash guta ogromnu kolicinu baterije.

Osim sto cucla bateriju, koristi i ogroman cpu, sto se manifestira i na zagrijavanju uredaja.Trebas takav jedan tablet i hladiti, i da sve bude kompaktno i da radi.

Cim kad upalim neki flash site temp porastu do neba odmah na 80 C. (na laptopu, a ima sandz bridge proc)

Ali eto, i ovaj ce post biti okarakteriziran kao zatucanost isljedbenistvom.

3 2 hvala 0
17 godina
bocic kaže...

Aleluja, konačno da netko poentira! I ja mislim da je uređaj doista dobar, ali je i preskup za svoje mogućnosti. Tko ima viška vremena i 4k kuna koje ga žuljaju - super. Ja za to ne dam više od 1000 kuna i to je to...

A sto mozes sa smartphoneom od 4500kn a ne mozes sa iPadom?

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
16 godina
Julijana kaže...

ako pozelim surfati na tabletu onda ocekujem od njega da iskustvo surfanja bude 100%

Ali, koliko sam skužio, dosta tih koji imaju takve i slično uređene stranice, za ipad nude podršku u obliku aplikacije, gdje dobiješ praktično identičnu stvar samo optimizirano za rad sa prstima.

Bio sam u technomaxu kada sam švrljao po jedinice tako pokrenuo neku aplikaciju koja je izgledala kao neka stranica od bmw-a, i sve vrlo interaktivno kao u flashu za koristiti(animacije, slike/video, zvuk)

Ali opet debilno ako naletiš na stranicu koja ima flash da ju nemožeš otvoriti. Mada iskoreno zadnji put(ne računajući sada ovaj tvoj link koji si stavio{#}) kada sam otvorio site kompletan u flashu je bilo pred nekih 8 mjeseci. 

Stoja
16 godina
neaktivan
Julijana kaže...

Apple je jedina IT kompanija a to su i Bill Gates i mnogi potvrdili kompanija koja radi standarde a ostale kompanije ih sljede. Kakvo kopiranje!? Tko je prvi uradio sucelje OS kakvog danas znamo i koristimo. Nitko nije radio tablete, svi su se bojali reakcije korisnika...a onda Stivica prestavi iPad i boom sve ostale kompanije sa svojim "nižim" cijenama kupe ostatke tržišta. A tek kad bi ispricao iPod revoluciju...neda mi se sad pametovat

Julijana kaže...
mighty99 kaže...

iPhone je imao problema sa alarmom, dok je Anroid ima mnogo vecih problema. Što se tice pracenja korisnika, npr. svaka telekomunikaciska mreža mora znati gdje smo da bi nam davali bolju frekvenciju signala, pa i anroid prati korisnike i svaki GPS prati korisnika. 

Bolje živjeti 100 godina kao bogataš, nego 2 dana kao siromah. | www.ivankunjasic.com/
15 godina
neaktivan
apoteka kaže...

ne, ne. oprosti, ali ti si ovdje junak. svima nam pokazuješ iz teme u temu kako ipad nema smisla.i kako s njime ne mogu zaraditi novce. meni je to, ponavljam, izuzetno drago, jer sam do sada mislio da ove pare koje sam zaradio to demantiraju. budala.

kako ćeš ti zaraditi? nikako. ti mu ne vidiš nikakvu svrhu.

ahaaaa. znači sve profesionalne stranice imaju flash, a ove casual nemaju. hvala ti još jednom. daj mi još samo objasni koje to ne pkazuje kako treba osim ovih sa flashom. ili se to ponavljaš u jednoj rečenici kako bi utvrdio gradivo?

ti si stvarno velik čovjek

15 godina
neaktivan
Julijana kaže...

Treba tu puno posla da logo dobije vrijednost.

17 godina
neaktivan
Julijana kaže...

Meni je otvara
ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
15 godina
neaktivan
profa31 kaže...
apoteka kaže...

ne, ne. oprosti, ali ti si ovdje junak. svima nam pokazuješ iz teme u temu kako ipad nema smisla.i kako s njime ne mogu zaraditi novce. meni je to, ponavljam, izuzetno drago, jer sam do sada mislio da ove pare koje sam zaradio to demantiraju. budala.

kako ćeš ti zaraditi? nikako. ti mu ne vidiš nikakvu svrhu.

ahaaaa. znači sve profesionalne stranice imaju flash, a ove casual nemaju. hvala ti još jednom. daj mi još samo objasni koje to ne pkazuje kako treba osim ovih sa flashom. ili se to ponavljaš u jednoj rečenici kako bi utvrdio gradivo?

ti si stvarno velik čovjek

imas pravo, onda nije ni za casual surfanje...

opet ne kazes kako zaradujes?

ajd smisli nesto

da mogu i ja kupit ipad

khm text reflow khm

nesto mi zapelo u grlu

17 godina
iPad 2 u Hrvatskoj!

Smiješna je činjenica da dok Apple nije došao na ideju da naprave iPad nitko nije ni znao niti su ih zanimali tableti. Sada ti isti trče po svoj primjerak koji im vjerojatno ne treba.

Da se nebi mislilo da sam neki hejter, stvarno cijenim Apple, čak sam probao iPad i stvarno je izvrstan, ali mi ne treba.

I'm just sayin'
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
apoteka kaže...

ajd smisli nesto

da mogu i ja kupit ipad

khm text reflow khm

nesto mi zapelo u grlu

to si ti duhovit? baš slatko. sve si mi veći idol.

ali nešto mi nije jasno. zašto ti mene pitaš kako ja zarađujem ako ti ponavljaš da ne vidiš svrhu ipadu? pa valjda si ga onda isprobao na sve načine pa to znaš. ili možda lupaš bez veze?

eh da, zaradujem i kao foto reporter. pa sa sobom nosim rukas u kojeg stavim canon 400d i ipad. i kada sam negdje na zadatku, ili se slučajno nađem, opalim 50 fotki, prebacim ih na ipad, obradim, napišem kratku vijest i sve skupa mailam kome već želim. ili isto to napravim u cmsu, ako je za web.

sigurno ćeš sada primjetiti da to mogu raditi i s laptopom ili netbookom. e pa vidš, kada hodaš okolo, baš ti se i ne nosi nešto od par kila ako već imaš fotić i objektive. također ti se ne nosi nešto što moraš stavljati na stol kako bi napravio i najmanju promjenu na fotki. a još manje ti se nosi nešto čemu baterija traje 3 sata...

ali što ja tebi to pričam, pa ti to sve znaš. inače ne bi toliko komentirao ;)

e mačak, mačak

15 godina
protjeran
apoteka kaže...

ajd smisli nesto

da mogu i ja kupit ipad

khm text reflow khm

nesto mi zapelo u grlu

safari nema text reflow i prikazuje stranicu onakvom kakva je.

15 godina
protjeran
profa31 kaže...
linuxjuzer kaže...

Stvarno neki previše vremena provode na forumu...Savjetujem čisti zrak i dugu šetnju.Da pojasnim onima koji su se osjećali prozvanima.Dakle,kako rekoh,JA NE VIDIM SVRHU...se odnosi na moje potrebe za spomenutim herdware-om.Kad kažem tako nešto,TO NIJE UVREDA NIKOME..osim,možda onima koji su toliko samoljubivi i arogantni da flagrantno ne prihvaćau drugu izjavu i stav osim onog koji oni zastupaju.Kad kažem,JA NE VIDIM SVRHU-to znači,govorim jednoumnicima(uhh kad se sad jave)da meni to ne bi koristilo..ne impliciram nikome što treba misliti napraviti ili bilo što u vezi toga hardware-a.Slobodno kupujte na kilograme vašeg iPad-a,pojedite ga,radite sa njim što želite..Nisam pljuvao po njemu,tek rekao da to meni ne treba iliti,ono vama nerazumljivo JA NE VIDIM TOME SVRHU...Kako vi izražavate uzbuđenje time,meni to ne smeta,istina,smiješno mi je do bola,jer me podsjeća na dokolu djecu koja dobiva svoju novu igračku..revolucionarnu...živi vi meni bili...{#}

ja ne vidim svrhu linuxa :)

i ja poštivam tvoje mišljenje..ne treba ti ,ne koristiš ga i ok...U tome je razlika među nama,ja nikome ništa ne namećem niti govorim da je bolje i štošta drugo.Štoviše,Dao bog što manje juzera na Linux-u,jer dok je tako,Os će ostati otvoren i pošteđen problema sa kojima se drugi susreću.

15 godina
neaktivan
profa31 kaže...
apoteka kaže...

ajd smisli nesto

da mogu i ja kupit ipad

khm text reflow khm

nesto mi zapelo u grlu

to si ti duhovit? baš slatko. sve si mi veći idol.

ali nešto mi nije jasno. zašto ti mene pitaš kako ja zarađujem ako ti ponavljaš da ne vidiš svrhu ipadu? pa valjda si ga onda isprobao na sve načine pa to znaš. ili možda lupaš bez veze?

eh da, zaradujem i kao foto reporter. pa sa sobom nosim rukas u kojeg stavim canon 400d i ipad. i kada sam negdje na zadatku, ili se slučajno nađem, opalim 50 fotki, prebacim ih na ipad, obradim, napišem kratku vijest i sve skupa mailam kome već želim. ili isto to napravim u cmsu, ako je za web.

sigurno ćeš sada primjetiti da to mogu raditi i s laptopom ili netbookom. e pa vidš, kada hodaš okolo, baš ti se i ne nosi nešto od par kila ako već imaš fotić i objektive. također ti se ne nosi nešto što moraš stavljati na stol kako bi napravio i najmanju promjenu na fotki. a još manje ti se nosi nešto čemu baterija traje 3 sata...

ali što ja tebi to pričam, pa ti to sve znaš. inače ne bi toliko komentirao ;)

e mačak, mačak

ok, ima smisla

jos bolje, mos i bacit canona i slikavat ipadom

naravno, ne mozes skinit slike i poslat ih mailom s npr. mobitela

to je nezamislivo

dakle to je svrha ipada za 99% ljudi

khm text reflow khm

nesto mi jos u grlu

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice